The Last Guardian - סקרינשוטים ראשונים
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
האם המשחק יתמוך במצלמה?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

כ 5 וחצי שנים מפתיחת הת'רד (וואו, מדהים כמה מהר הזמן עובר), סופסוף משהו שחיק:
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
המשחק שנמצא בפיתוח עוד מימי האטארי 2600 זוכה לטריילר נוסף ומקבל סוף סוף תאריך יציאה, תרשמו לכם: 26 לאוקטובר 2016.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 22/06/2016 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

כבר ציינתי את זה, אבל הטריילר החדש מראה זו שוב בבירור, הגרפיקה מזכירה לי משחקי PS3 ולא PS4. תסתכלו למשל ב 0:58, תסתכלו על הגבות של נער כדוגמא או כל שאר הפרצוף שלו. או תסתכלו ב 1:12 על הדשא מאחור. זוועה. יש להם סה"כ 2 דמויות ראשיות, היה כ"כ קשה להשקיע מעט בטקסטורות ומודולים יחותר איכותיים לפחות לדמויות הללו?
אז יכול להיות שהמשחקיות תהיה מדהימה וזה איכשהו יפצה על משחק כ"כ מכוער, אבך בעיניי להוציא משחק בדור הנוכחי שנראה ככה, במיוחד משחק שאינו משחק אינדי, ומשחק שעובדים עליו עשור ומשהו, זו בושה.
אז יכול להיות שהמשחקיות תהיה מדהימה וזה איכשהו יפצה על משחק כ"כ מכוער, אבך בעיניי להוציא משחק בדור הנוכחי שנראה ככה, במיוחד משחק שאינו משחק אינדי, ומשחק שעובדים עליו עשור ומשהו, זו בושה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

המשחק ישוחרר ב 25/10/16.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה די ברור לכולנו שהמשחק נראה ככה בגלל שהוא באמת תוכנן לצאת במקור ל- PS3. לא חושב שיש להם ברירה אחרת, זה או להוציא ככה את המשחק ל- PS4 או לא להוציא אותו בכלל לעולם בגלל שהגרפיקה שלו מיושנת. אני כגיימר מעדיף שכבר יוציאו אותו ונגמור עם הסיפור הזה. כמו שהיו אומרים לנו כחיילים בטירונות "זהו, נגמר הזמן.. תעמדו בשלשות איך שאתם."
אחרי שזה נאמר, אני לא חושב שהוא מכוער ברמות שאתה מדבר עליהן. כן, הוא לא מדהים. כן, זה לא נראה כמו כותר ל- PS4 ב- 2016, אבל לא יודע אם הייתי אומר שזו בושה ושהוא מכוער..
אחרי שזה נאמר, אני לא חושב שהוא מכוער ברמות שאתה מדבר עליהן. כן, הוא לא מדהים. כן, זה לא נראה כמו כותר ל- PS4 ב- 2016, אבל לא יודע אם הייתי אומר שזו בושה ושהוא מכוער..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
בינתיים לא מתלהב.
אז יש מערכת יחסים (מופלאה נניח) בין הנער לבין ה.. דבר הזה.
אבל - זה לא מספיק בשבילי.
הגרפיקה צריכה להיות סבירה לגמרי, הסיבה צריכה להיות מגוונת, כך גם האוייבים והאתגרים.
לא נראה לי שזה שם, זה מזכיר לי את משחקי האינדי הקטנים עם הפאזלים שמסיימים אותם תוך כשעתיים שלוש.
אז יש מערכת יחסים (מופלאה נניח) בין הנער לבין ה.. דבר הזה.
אבל - זה לא מספיק בשבילי.
הגרפיקה צריכה להיות סבירה לגמרי, הסיבה צריכה להיות מגוונת, כך גם האוייבים והאתגרים.
לא נראה לי שזה שם, זה מזכיר לי את משחקי האינדי הקטנים עם הפאזלים שמסיימים אותם תוך כשעתיים שלוש.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

תסתכל על זה ותגיד לי שאתה מאמין שככה צריך להיראות משחק ב 2016 ל PS4:
https://i.ytimg.com/vi/H4CPFdpbi7M/maxresdefault.jpg
הטקסטורות מרוחות, הדמות הראשית נראית כמו משהו ממשחק של PS2/PS3, הצבעים דהויים וכו. מבחינה גרפית המשחק נראה כמו פורט גרוע מה PS3, והנוש מודש מאוד בהתחשב בעובדה שזה משחק בלעדי ל PS4 ומשחק שעבדו עליו שנים. ראיתי רימסטרים של משחקי PS3 שנראו הרבה הרבה יותר טוב.
הטקסטורות מרוחות, הדמות הראשית נראית כמו משהו ממשחק של PS2/PS3, הצבעים דהויים וכו. מבחינה גרפית המשחק נראה כמו פורט גרוע מה PS3, והנוש מודש מאוד בהתחשב בעובדה שזה משחק בלעדי ל PS4 ומשחק שעבדו עליו שנים. ראיתי רימסטרים של משחקי PS3 שנראו הרבה הרבה יותר טוב.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

אני מסכים, מבחינתי זה לא נראה טוב בכלל.Huber כתב:תסתכל על זה ותגיד לי שאתה מאמין שככה צריך להיראות משחק ב 2016 ל PS4:
הטקסטורות מרוחות, הדמות הראשית נראית כמו משהו ממשחק של PS2/PS3, הצבעים דהויים וכו. מבחינה גרפית המשחק נראה כמו פורט גרוע מה PS3, והנוש מודש מאוד בהתחשב בעובדה שזה משחק בלעדי ל PS4 ומשחק שעבדו עליו שנים. ראיתי רימסטרים של משחקי PS3 שנראו הרבה הרבה יותר טוב....
לא למשחק של PS4, גם לא לרימאסטרד של PS3, ואפילו משחק PS3.
גם כל הטריילרים נראים לי אותו הדבר, אותה הסביבה, אותם אויבים.
טוב, ימים יגידו, זה כבר לא כזה רחוק.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא אמרתי שזה נראה טוב. אני מסכים שהוא לא נראה משהו.
רק מה הייתם מציעים לעשות? לא לשחרר את המשחק בכלל? זו הנקודה שלי.
כי אלו הן בדיוק האופציות - לשחרר אותו ככה כי זה מה יש וכבר טחנו איתו שנים מעל ומעבר למה שצריך או לוותר על מה שעשו ולהמשיך לפרויקט הבא.
רק מה הייתם מציעים לעשות? לא לשחרר את המשחק בכלל? זו הנקודה שלי.
כי אלו הן בדיוק האופציות - לשחרר אותו ככה כי זה מה יש וכבר טחנו איתו שנים מעל ומעבר למה שצריך או לוותר על מה שעשו ולהמשיך לפרויקט הבא.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

להשקיע עוד טיפה ולשפר לפחות את המראה של הדמות הראשית. אין פה יותר מידיי דמויות, ככה שההשקעה די זניחה. לשחרר משחק חצי אפוי לדעתי יותר גרוע מלא לשחרר אותו בכלל. המשחק הזה צבר כ"כ הרבה הייפ, שפשוט לא נראה לי (ומקווה שאתבדה) שהוא יעמוד בציפיות בכל מקרה.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

אתה צודק, אבל אתה יודע מה נראה לי?Huber כתב:להשקיע עוד טיפה ולשפר לפחות את המראה של הדמות הראשית. אין פה יותר מידיי דמויות, ככה שההשקעה די זניחה. לשחרר משחק חצי אפוי לדעתי יותר גרוע מלא לשחרר אותו בכלל. המשחק הזה צבר כ"כ הרבה הייפ, שפשוט לא נראה לי (ומקווה שאתבדה) שהוא יעמוד בציפיות בכל מקרה....
שמדובר במנוע מיושן מאוד שבכלל לא מאפשר להם.
אפשר לראות שהסביבה מלאה בערפל בכדי להסתיר DRAW DISTANCE, אני לא מתפלא בכלל שהדמויות נראות כך.
את כל הכוח של הרינדור נראה שהשקיעו בפרווה של היצור.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לדעתי הוא לא יעמוד בציפיות. לא חושב שיש לו סיכוי.
משחק שהיה כל כך הרבה שנים בפיתוח, עבר פלטפורמה באמצע הפיתוח וצבר כל כך התעניינות, סקירות וקדימונים.
It's doomed from the get go
אני דווקא חושב שעדיף שיוציאו את זה וישימו את זה מאחוריהם, לטוב או לרע. לא הגיוני להמשיך להשקיע עוד בפרויקט הזה בכלל, הגיע הזמן להמשיך הלאה.
משחק שהיה כל כך הרבה שנים בפיתוח, עבר פלטפורמה באמצע הפיתוח וצבר כל כך התעניינות, סקירות וקדימונים.
It's doomed from the get go
אני דווקא חושב שעדיף שיוציאו את זה וישימו את זה מאחוריהם, לטוב או לרע. לא הגיוני להמשיך להשקיע עוד בפרויקט הזה בכלל, הגיע הזמן להמשיך הלאה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

שחר, לפעמים עדיף לגנוז פרויקט על מנת לא להוציא שם רע למפתחת. פרויקט גרוע יכול להפיל מפתחת.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

כמה משעשע, עוד דחיה, הפעם לדצמבר:
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

רק לי יש תחושה שזה יאכזב?
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

לא רק לך.Huber כתב:רק לי יש תחושה שזה יאכזב?
...
אגב, יהיה עדכון למשחק עבור ה PS4 PRO למי שזה מזיז לו.
אני אישית לא אקנה את המשחק הזה, לפחות לא בשלב הזה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני אופתע מאד אם המשחק הזה יהיה הצלחה, הן מבחינת ביקורות והן מבחינה כלכלית..
- HaJ-B
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 357
לא הייתי ממהר להעביר ביקורת שלילית, לפחות לא בשלב זה. אמנם יש אפשרות שמבחינה ויזואלית המשחק אינו עדכני לתקופתנו (שכן תוכנן ופותח שנים קודם, והתעכב כ"כ הרבה זמן), אך במידה והמשחק יצליח לעשות את מה ש-ICO ו-SotC הצליחו לעשות, קרי עלילה מקורית ומושכת, יחד עם אווירה וסביבה ייחודית, אני בספק אם הביקורות יקטלו אותו אך ורק בגלל הגראפיקה. למשחק הנוכחי יש ערך נוסף בצורת מערכת יחסים של שתי הדמויות שלא נתקלנו בה בעבר במשחקים הקודמים לו.
מצפייה בוידאו (וצפיתי בלי קול, כך שאין לי מושג על מה הם דיברו שם בכלל), הצלחתי להבחין בכמה זויות צילום מעניינות (בערך בדקה 1:40).
כל כך אהבתי את המשחקים הקודמים, כך שאני רוצה להאמין שהמשחק שחיכינו לו כ"כ הרבה זמן לא יאכזב. לדעתי זה לא מסוג המשחקים שנתקלים בהם לעיתים תכופות.
מצפייה בוידאו (וצפיתי בלי קול, כך שאין לי מושג על מה הם דיברו שם בכלל), הצלחתי להבחין בכמה זויות צילום מעניינות (בערך בדקה 1:40).
כל כך אהבתי את המשחקים הקודמים, כך שאני רוצה להאמין שהמשחק שחיכינו לו כ"כ הרבה זמן לא יאכזב. לדעתי זה לא מסוג המשחקים שנתקלים בהם לעיתים תכופות.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

לא מדובר רק על הגרפיקה.HaJ-B כתב:לא הייתי ממהר להעביר ביקורת שלילית, לפחות לא בשלב זה. אמנם יש אפשרות שמבחינה ויזואלית המשחק אינו עדכני לתקופתנו (שכן תוכנן ופותח שנים קודם, והתעכב כ"כ הרבה זמן), אך במידה והמשחק יצליח לעשות את מה ש-ICO ו-SotC הצליחו לעשות, קרי עלילה מקורית ומושכת, יחד עם אווירה וסביבה ייחודית, אני בספק אם הביקורות יקטלו אותו אך ורק בגלל הגראפיקה. למשחק הנוכחי יש ערך נוסף בצורת מערכת יחסים של שתי הדמויות שלא נתקלנו בה בעבר במשחקים הקודמים לו.
כל כך אהבתי את המשחקים הקודמים, כך שאני רוצה להאמין שהמשחק שחיכינו לו כ"כ הרבה זמן לא יאכזב. לדעתי זה לא מסוג המשחקים שנתקלים בהם לעיתים תכופות....
בגלל שזה משחק שהיה בפיתוח ל PS2, מדובר על שליטה בעייתית, כמו גם זוויות של המצלמה.
ביקורות בקרוב ואז נדע.