תגובות לכתבה - לנדוור, יבואנית illy לישראל, משיקה את ה-francis x7
למה תמיד מהתגובות של דבוטאנט יש לי הרגשה שהוא עובד בנספרסו...?
מה שמייחד את הקפסולה שזה קורה בשני שלבים. בשאר הקפסולות הכל מתבצע בשלב אחד בלבד.
כמו כן, העובדה שלא נשאר שאריות של קפה בראש המכונה וכל התהליך מתבצע בתוך הקפסולה הינה ייחודית למערכת ההיפר אספרסו.
מה שמייחד את הקפסולה שזה קורה בשני שלבים. בשאר הקפסולות הכל מתבצע בשלב אחד בלבד.
כמו כן, העובדה שלא נשאר שאריות של קפה בראש המכונה וכל התהליך מתבצע בתוך הקפסולה הינה ייחודית למערכת ההיפר אספרסו.
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
זה נישמע מאוד מיקצועי
בערך כמו לחץ חליטה
bar18
בערך כמו לחץ חליטה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הפורום שלנו הוקם ע"י חובבי קפה שאף אחד מהם לא עסק לא עוסק וכנראה לא יעסוק גם בקפה בשום צורה.
אחת הסיבות שהקמנו את הפורום פה היא שכך יכלנו להבטיח שהוא יהיה מנותק מעוסקים בתחום.
בשום פנים ואופן אין לי שום קשר לא ישיר ולא עקיף לנספרסו - חד משמעי!
אם כבר מדברים כל הקפסולות האלה מוציאות קפה גרוע כולל נספרסו. אין לי אפילו מכונת משאבה בבית אלא מנוף.
לצורך העניין המושגים האלה של היפר חליטה וכו' לא קיימים בעולם האספרסו אלה בעולם השיווק של הקפה.
אחת הסיבות שהקמנו את הפורום פה היא שכך יכלנו להבטיח שהוא יהיה מנותק מעוסקים בתחום.
בשום פנים ואופן אין לי שום קשר לא ישיר ולא עקיף לנספרסו - חד משמעי!
אם כבר מדברים כל הקפסולות האלה מוציאות קפה גרוע כולל נספרסו. אין לי אפילו מכונת משאבה בבית אלא מנוף.
לצורך העניין המושגים האלה של היפר חליטה וכו' לא קיימים בעולם האספרסו אלה בעולם השיווק של הקפה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
טוב מצטער לעדכן אבל הנאוטיליוס של אספרסו קלאב עושה בידיוק את אותה פעולה! (אם יש צורך אני יעלה סרטון) מה שכן, זה יתרון גדול שהקפה יוצא מהקפסולה ישר לכוס, זה באמת חידוש מעניין...
יאללה מי מארגן בדיקה על אחת כזאת ובודק איך אפשר לקמבן לה ידית לקפה טחון
יאללה מי מארגן בדיקה על אחת כזאת ובודק איך אפשר לקמבן לה ידית לקפה טחון
להכין מיונז, זה פחות יותר אמולסיה, וגם בכל הכנת קפה אספרסו (נורמלי) מתבצעת אמולסיה.
לדעתי, ברגע שיצליחו לעצור את הזמן בין הטחינה של הקפה, לבין החליטה, הקפסולות יהיו הרבה יותר מוצלחות, ויתכן שבתחום הזה יש יתרון בין קפסולה אחת לשנייה גם היום, רק חברות הקפסולות מתאמצות בעיקר בלדבר על כמה "מגפיקסלים/משקל סגולי/סל"ד" יש למכונה שלהם במקום לדבר על איכות הקפסולה עצמה, הסיבה כנראה היא שרוב הציבור אוהב גדג'טים, וזה מה שיגרום להם להוציא כסף מהכיס.
אני חושב שקפסולות זה המצאה מדהימה, שמצליחה לגרום לאנשים שהיו מתיאשים מהר ממכונה חצי-אוטומטית להמשיך להשתמש במכונה שלהם לאורך זמן, ולפעמים בסופו של דבר, להגיע גם לדבר האמיתי, כך שאפשר לומר בהחלט, שאנחנו חייבים להכיר להם טובה.
חוצמיזה, נראה לכם ש לה צ'ימבלי היו שמים תמונת 5/10 מטר , של George Clooney שותה קפה בצומת גלילות?
לדעתי, ברגע שיצליחו לעצור את הזמן בין הטחינה של הקפה, לבין החליטה, הקפסולות יהיו הרבה יותר מוצלחות, ויתכן שבתחום הזה יש יתרון בין קפסולה אחת לשנייה גם היום, רק חברות הקפסולות מתאמצות בעיקר בלדבר על כמה "מגפיקסלים/משקל סגולי/סל"ד" יש למכונה שלהם במקום לדבר על איכות הקפסולה עצמה, הסיבה כנראה היא שרוב הציבור אוהב גדג'טים, וזה מה שיגרום להם להוציא כסף מהכיס.
אני חושב שקפסולות זה המצאה מדהימה, שמצליחה לגרום לאנשים שהיו מתיאשים מהר ממכונה חצי-אוטומטית להמשיך להשתמש במכונה שלהם לאורך זמן, ולפעמים בסופו של דבר, להגיע גם לדבר האמיתי, כך שאפשר לומר בהחלט, שאנחנו חייבים להכיר להם טובה.
חוצמיזה, נראה לכם ש לה צ'ימבלי היו שמים תמונת 5/10 מטר , של George Clooney שותה קפה בצומת גלילות?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לא, יש להם תקציב לשים תמונה של מוניקה בלוצ'י - עדיף! (רק שישימו)
מהי קרמה:
http://www.coffeegeek.com/opinions/barista/10-14-2006
מהי קרמה:
http://www.coffeegeek.com/opinions/barista/10-14-2006
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
המכונה בעיצוב של לוקה בראצי? 
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מצטער שאני מעלה מן האוב שרשור ישן אבל היום יצא לי לבקר בקופיטיים רמת החייל שהבנתי שהתמזגו עם לנדוור.
בחנות משווקים את מכונות הקפסולות של אילי ועל הדרך ביקשתי לטעום, אבי נתן לי לטעום מהקפסולה השחורה (קליה כהה) ולהפתעתי הקפה היה סביר בהחלט וטוב ממה שציפיתי ולטעמי עדיף בהרבה על הקפה של נספרסו.
למכונות שלהם יש גם מקציף מובנה מבוסס תרמובלוק שעדיף ממקציף נפרד ואיכות החומרים והתחושה הכללית מותירים רושם איכותי.
מבחינת מחירים הבנתי שמדובר בסדר גודל דומה לנספרסו, יש 2 סוגי קפסולות מבוססות 100% ערביקה בקליה חזקה (שחור) ובקליה בינונית (אדום) ובסך הכל לדעתי הקפה ברמה דומה לשל הקפסולות מהמכונות המסחריות של לוואצה.
המלצה שלי שווה לבחון גם את המכונות של אילי ולהשוות לנספרסו, העלויות דומות אך מקבלים ציוד איכותי ונאה יותר על השיש...
בחנות משווקים את מכונות הקפסולות של אילי ועל הדרך ביקשתי לטעום, אבי נתן לי לטעום מהקפסולה השחורה (קליה כהה) ולהפתעתי הקפה היה סביר בהחלט וטוב ממה שציפיתי ולטעמי עדיף בהרבה על הקפה של נספרסו.
למכונות שלהם יש גם מקציף מובנה מבוסס תרמובלוק שעדיף ממקציף נפרד ואיכות החומרים והתחושה הכללית מותירים רושם איכותי.
מבחינת מחירים הבנתי שמדובר בסדר גודל דומה לנספרסו, יש 2 סוגי קפסולות מבוססות 100% ערביקה בקליה חזקה (שחור) ובקליה בינונית (אדום) ובסך הכל לדעתי הקפה ברמה דומה לשל הקפסולות מהמכונות המסחריות של לוואצה.
המלצה שלי שווה לבחון גם את המכונות של אילי ולהשוות לנספרסו, העלויות דומות אך מקבלים ציוד איכותי ונאה יותר על השיש...
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
מה המחיר ב בcofee time ? כמה עולות הקפסולות?
פתאום בא לי רעיון לקנות מתנה של אבא שלי לכבוד יציאתו לפנסיה.
יש לו איזה מכונת קפסולות שקיבל במתנה באיזה קניה לפני חצי שנה, ואי אפשר לשתוות את הקפה שלה בשום צורה
טוב לאחר המאמר....
במחיר המכונה אני עומד, אבל המחיר לקפסולה מוגזם. לא תישאר ירושה
פתאום בא לי רעיון לקנות מתנה של אבא שלי לכבוד יציאתו לפנסיה.
יש לו איזה מכונת קפסולות שקיבל במתנה באיזה קניה לפני חצי שנה, ואי אפשר לשתוות את הקפה שלה בשום צורה
טוב לאחר המאמר....
במחיר המכונה אני עומד, אבל המחיר לקפסולה מוגזם. לא תישאר ירושה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

העלויות של הקפסולות אולי דומות אבל המכונה של אילי הרבה יותר יקרה לא?
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
2 שקל לקפסולה ?
זה מה שכתוב במאמר.
זה מה שכתוב במאמר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- BadTamper
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 68
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה שנקרא פרה אינפוז'ן... פתיחת הטעמים ע"י מים חמים ושינוי ההרכב הכימי של הקפה, ורק לאחר מכן הזרמה של המים דרך הקפה ומיצוי הארומות.
גם במכונות עם כרטיס אוטומטי ניתן להגדיר פרה אינפיוז'ן...
וגם בחליטה במכונה פשוטה ניתן לבצע את הפונקציה הזו אך יותר קשה במדויק.
גם במכונות עם כרטיס אוטומטי ניתן להגדיר פרה אינפיוז'ן...
וגם בחליטה במכונה פשוטה ניתן לבצע את הפונקציה הזו אך יותר קשה במדויק.
<b>תקציף בהטיה.. תקציף בזוית.. תקציף מהצד.. תקציף עם טרה.. תקציף עם תנובה.. קיצור.. תלמד להקציף וזהו..
</b>
</b>