Bladelius Thor MKII vs krell 400xi

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
THEMISSION
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190

שליחה

תגיד לרמקולים עם במה קדמית דומיננטית מאוד איזה מגבר היית ממליץ ?
חכם לא נכנס למצב שפיקח יוכל לצאת ממנו

ברקצ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252

שליחה

השאלה - אם אתה אוהב את הבמה הקדמית ורוצה לשמור עליה - או למצוא מגבר שימתן אותה ו"יחזיר" אותה אחורה. באיזה רמקולים מדובר?

THEMISSION
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אכן

שליחה

אני אוהב להרגיש "קרוב" למוזיקה ולא הייתי רוצה מגבר שימתן את זה אלא ידגיש ויחדד את זה עוד יותר אפילו - מדובר בפולק רצפתי מוניטור 70 ונגן נאד 545 ומגבר מרנץ PM7200 שאני רוצה להחליף כבר התקציב עד 10 אלף למגבר אשמח אם אתה או אחרים יכוונו אותי לדגמים רלוונטים שיתאימו לרמקול הזה ולבמה קידמית
תודה

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

היה לי את הקרל קרוב לשנתיים עד שהוא נגנב. שחיפשתי מחליף לקרל שמעתי מגברים של SimAudio שנשמעו לטעמי הרבה יותר טוב עם הרמקולים שלי. בגזרת המחיר שאתה מחפש הייתי שוקל לשמוע את המגברים של SimAudio מסדרה 1 או את ה 3.3 (שהוא קצת יקר יותר).
http://simaudio.com/moonaudio.htm

THEMISSION
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני לא אוהב מגברים עם יותר מדי תצוגות דיגיטאליות - אבל איפה ניתן לשמוע אותו בארץ ?

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

THEMISSION כתב:אני לא אוהב מגברים עם יותר מדי תצוגות דיגיטאליות - אבל איפה ניתן לשמוע אותו בארץ ?
...
ניתן לכבות את התצוגה ואת המגברים האלו ניתן לשמוע אצל היבואן ארמה אודיו
http://www.arama-audio.com/

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756

שליחה

אחינו, תתחיל מרמקולים ותתאים להם הגברה.
מאחר שמגברים הם ניידים (כפי שציינת) תמיד תוכל לקפוץ ליבואנים לקחת ולהחזיר וגם לבקש הדגמות בביתך.

אפשרות נוספת, שלדעתי טובה יותר, מאחר שאתה בעצם בונה מערכת מ 0, אז לך תשמע שילובים הגברה+רמקולים ותרכוש לעצמך שילוב שנשמע לך טוב...
בזה שאתה מפריד את הרכיבים אתה מסבך לעצמך את הדרך, במיוחד אם אתה מתחיל מהגברה, מה שעלול להוביל אותך למסלול ארוך ומתיש שבסופו לא בטוח שתהיה מרוצה.

my 2 cents
יובל

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392

שליחה

LiorDrZ כתב:היה לי את הקרל קרוב לשנתיים עד שהוא נגנב. שחיפשתי מחליף לקרל שמעתי מגברים של SimAudio שנשמעו לטעמי הרבה יותר טוב עם הרמקולים שלי. בגזרת המחיר שאתה מחפש הייתי שוקל לשמוע את המגברים של SimAudio מסדרה 1 או את ה 3.3 (שהוא קצת יקר יותר).
http://simaudio.com/moonaudio.htm
...
יש Moon 3.3 בהזדמנות מתצוגה עם ממיר :

http://www.hifimusic.co.il/למכירה-מתצוג ... t5335.html

אסףל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

מה אתם אומרים על מגבר זה (Musical Fidelity A5.5)ביחס לבלדליוס ולפליניוס?

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392

שליחה

יש הרבה מגברים להציע בתקציב שלך , אם אתה רוצה רק את ה 3 האלה אז תשמע אותם ותחליט בעצמך .
לנו אין את את אקוסטיקה ורמקולים שלך , ככה גם אם יש למישהו אחד מהמגברים האלה זה לא אומר כלום
על תוצאה אצלך שיכולה גם להיות הפוכה ממה ששומע מישהו עם אותו מגבר

ברקצ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252

שליחה

נדמה לי - בלי "להתחייב" - שהמיוזיקל פידלטי לא ברמה של הפליניוס והבלדליוס. זה לא אומר שהוא רע בפני עצמו. המיוזיקל הוא בהיר יחסית כמו הרבה מגברים אנגליים, על גבול ה"רזה". יש שאוהבים ויש שפחות. יש רמקולים שמיתאימו לו ויש שפחות. זאת בדיוק הבעייה בשיטת הבחירה שלך - של להתחיל עם הגברה. אבל מאחר שגם בשיטות האחרות זה לא פשוט, אז תנסה ותראה.
האמת שגם אם לא תאהב בסוף את הבלדליוס אני מניח שתוכל למכור אותו בלוחות בלי להפסיד עליו כסף, אז אין לך הרבה מה להפסיד.

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725

שליחה

אסףל כתב:מה אתם אומרים על מגבר זה (Musical Fidelity A5.5)ביחס לבלדליוס ולפליניוס?
...
מיתוך השניים הראשונים שאתה מונה, מה שאהבתי אחרי האזנות זה את הבלדליוס.
את הפלינוס אני לא מכיר מקרוב.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”