שלום, צריך עזרה בבקשה בתכנון רכישת מערכת ראשונית!
אני מניח שיצא לך להשוות את הרסיברים עם הפרדיים בסטריאו סטאר...
אני דווקא אהבתי את השילוב שלהם עם הרסיברים של ימאהה, צליל הרבה יותר פתוח ועשיר לעומת הדנון שנשמע לי צורם ואטום
עם הפרדיים, אגב דנון ו RC די הפתיע אותי שעדיין עם ה RC הוא נשמע לי הרבה פחות טוב מהימאהה.
אני דווקא אהבתי את השילוב שלהם עם הרסיברים של ימאהה, צליל הרבה יותר פתוח ועשיר לעומת הדנון שנשמע לי צורם ואטום
עם הפרדיים, אגב דנון ו RC די הפתיע אותי שעדיין עם ה RC הוא נשמע לי הרבה פחות טוב מהימאהה.
Mash כתב:הבחור אמר שהוא "קברן" ושומע הרבה חפירותil62 כתב:ב2000 שח אתה קונה יופי של רסיבר מדור קודם...סך הכל שנה אחורה וביצועים מאוד דומים כולל כל הפורמטים.
זה משאיר לך 3000 שח לקנות רמקול לא רע ביד שניה כמו פארדיים מוניטור 9
ויש לך יופי של מערכת...
אחר כך רל שקל שאתה חוסך הולך להשלמת סנטר +סראונדים+סאב תואמים
מהר מאוד תגיע למערכת הומוגנית ואיכותית!...![]()
לי יש פרדיים מוניטור 9 (חדשים) והם ממממש לא מתאימים לחפירות, לעומתם השארתי את ה JAMO E670 שלי (ישמשו כאחוריים בקרוב) ואני כל כך שמח שעשעיתי זאת כי הם ממש מתאימים לחפירות כשמתחשק לי להשתגע קצת.
בגדול מסכים איתך חוץ מרעיון הפרדיים....
סליחה!!
לא הבנתי ???
אתה יכול להסביר -בעיקר בקשר לקברן ולחפירות...זה הכי חשוב לי להבין..
בתודה
תתחיל ברמקולים. תבדוק גם פיוניר 515 (בקרוב יגיע 516), מכוון שיש לו רום קורקשין.neo2006 כתב:שלום לכם,
אני צריך עזרה מקצועים ואשמח אם אוכל למצוא אותה כאן.
ברצוני לרכוש מגבר ורמקולים לחדר קולנוע ביתי עתידי.
לפי בדיקות שעשיתי מצאתי כי הימאה 575 והדנון 1906 הם הרסיבר הטובים ביותר בהתאם לטווח המחירים שלי (כ5000 שקלים לרסיבר ורמקולים).
עכשיו, עפ"י המחירים שהשגתי הדנון זול יותר בכ500 שקלים שיהיו מאוד משמעותיים בקניית הרמקולים לדעתי.
כעת לשאלתי:
-קודם כל, מה מהרסיברים עדיפים לדעתכם (ברור לי שזה מאוד אישי ובכל זאת)?
-שנית, שמעתי את הימאה עם רמקולים של וורפדל וזה היה יוצא מן הכלל אבל יקר מידי ולכן האם יש לכם רעיון לרמקולים אחרים שילכו עם הימאה?
-לבסוף, הדנון "בלע" צלילים "חמים" כששמעתי אותו עם הוורפדל, לכן איזה רמקולים כדאיים עם הדנון?
תודה תודה,
Neo...
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... y_id=42-98
תוכל לקבל הדגמה עם תלחץ בצד שמאל על MCACC.
תומר
Re: ישראל
reuveney כתב:מה ש Mash התכוון ש neo2006 שומע הרבה "חפירות " שהכוונה לטראנסים ולטראקים {מוזיקה שחופרת בראש} והקברן זה סתם ביטוי לחפירות
![]()
אבל הוא גם צדק שהמוניטור 9 {אגב רמקולים נהדרים לטעמי}לא ממש מתאימים למוזיקה כזאת...
עכשיו הבנתי...וואלה חפירות במוח !
אבל המוניטור 9 נראה כמו ארון קבורה קטן לכן בכל זאת הוא משתלב יפה לנושא הקברן והחפירות...
שמע אין כמו הפרדיים לחפירו ופיצוצים אבל הם פשוט לא נשמעים טוב עם הדנון שאני אקנה.
ד"א הרסיבר של ימאה זה ה457 שנשמע פצצות עם הוורפדל והפרדיים.
המוסיקה חשובה מאוד וזה יהיה תענוג לחפור עם הפרדיים אבל מה קורה כשרואים סרטים עם השילוב פרדיים דנון ?... מאבדים איכות !
ולכן אני מעדיף לקנות רמקולי חפירות שיתנו גם תמורה טובה בוידיאו.
נ.ב
אני שוב מזכיר כי זה בהתאם לקניית הדנון כי עם הימאה הם נשמעים לבנים!
ד"א הרסיבר של ימאה זה ה457 שנשמע פצצות עם הוורפדל והפרדיים.
המוסיקה חשובה מאוד וזה יהיה תענוג לחפור עם הפרדיים אבל מה קורה כשרואים סרטים עם השילוב פרדיים דנון ?... מאבדים איכות !
ולכן אני מעדיף לקנות רמקולי חפירות שיתנו גם תמורה טובה בוידיאו.
נ.ב
אני שוב מזכיר כי זה בהתאם לקניית הדנון כי עם הימאה הם נשמעים לבנים!