סוכנות הבילוש ההוליסטית של דירק ג׳נטלי
- idanb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
איזה כיף לגלות את זה פתאום .
בדיוק סיימתי אתמול לשמוע את שני הספרים (גיליתי את עולם ה audio books , פתאום הפקקים קצת פחות נוראים ) ונזכרתי כמה שההומור והציניות של אדמס מדברים אלי.
בדיוק סיימתי אתמול לשמוע את שני הספרים (גיליתי את עולם ה audio books , פתאום הפקקים קצת פחות נוראים ) ונזכרתי כמה שההומור והציניות של אדמס מדברים אלי.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
צפיתי בזה סופסוף ובהחלט חביב ביותר. השחקן הראשי גם משחק את הדמות הראשי בסידרה EPISODES. מישהו יודע אם צפוי פרק נוסף?
השחקן הראשי כתב על הפרק:
http://www.bbc.co.uk/blogs/tv/2010/12/d ... ngan.shtml
השחקן הראשי כתב על הפרק:
http://www.bbc.co.uk/blogs/tv/2010/12/d ... ngan.shtml
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
הוא גם משחק את התפקיד הראשי בסידרה הקומית המצויינת Free AgentsHuber כתב:צפיתי בזה סופסוף ובהחלט חביב ביותר. השחקן הראשי גם משחק את הדמות הראשי בסידרה EPISODES. מישהו יודע אם צפוי פרק נוסף?
השחקן הראשי כתב על הפרק:
http://www.bbc.co.uk/blogs/tv/2010/12/d ... ngan.shtml...
Batnun
.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78961
- שם מלא: עפר לאור
למי שלא ראה את green wing המדהים שבכיכובו, לא ראה קומדיה אמיתית מימיו.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
מסכים לחלוטיןoferlaor כתב:למי שלא ראה את green wing המדהים שבכיכובו, לא ראה קומדיה אמיתית מימיו....
העובדת הסוציאלית הסקוטית היתה הכי טובה, אבל בעיקרון זו אחת הסדרות הקומיות הכי מוצלחות שראיתי.
(Coupling היתה הכי טובה כמובן).
Batnun
.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

green wing - האם ה"בריטית" שם במבטא כבד או שמי שמבין אנגלית "אמריקאית" יסתדר?
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
אם מונטי פייתון היו עושים סידרת בית חולים זה מה שהיה יוצא להםoferlaor כתב:למי שלא ראה את green wing המדהים שבכיכובו, לא ראה קומדיה אמיתית מימיו....
Enjoy the Silence
-
oferlaor
-
- מנהל

סדרה בריטית: Dirk Gently
סוף סוף הסדרה מתחילה את השידורים שלה ב-BBC, אחרי פיילוט מוצלח מאוד.
הסדרה מספרת את הסיפור של dirk gently, על בסיס הספרים של דאגלס אדמס הענק. דירק הוא בלש פרטי עם לא מעט שריטות, בעיקר כאלה שקשורות לאמונה שלו שהכל בעולם קשור להכל, ולעובדה שאין שום צורך במצפון או הגיון בשביל לפתור כל בעיה בעולם. הדוגמא הטובה ביותר הוא "ניווט זן" שבה כשאתה רוצה להגיע לאן שהוא, פשוט תסע אחרי הרכב הראשון שנראה כאילו הוא יודע לאן הוא נוסע... לרוב לא תגיע לאן שאתה רוצה, אבל לטענתו תמיד תגיע לאן שאתה היית צריך להגיע...
הסדרה מספרת את הסיפור של dirk gently, על בסיס הספרים של דאגלס אדמס הענק. דירק הוא בלש פרטי עם לא מעט שריטות, בעיקר כאלה שקשורות לאמונה שלו שהכל בעולם קשור להכל, ולעובדה שאין שום צורך במצפון או הגיון בשביל לפתור כל בעיה בעולם. הדוגמא הטובה ביותר הוא "ניווט זן" שבה כשאתה רוצה להגיע לאן שהוא, פשוט תסע אחרי הרכב הראשון שנראה כאילו הוא יודע לאן הוא נוסע... לרוב לא תגיע לאן שאתה רוצה, אבל לטענתו תמיד תגיע לאן שאתה היית צריך להגיע...
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
את ספריו של דאגלס אדמס אני מאד אוהב.
כל ההפקות עד היום המבוססות על ספריו, לטעמי היו מאד לא מוצלחות. החל מהסדרה הבריטית המקורית של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ועד הסרט המזעזע.
נקווה שהפעם תהיה הפקה מוצלחת יותר
כל ההפקות עד היום המבוססות על ספריו, לטעמי היו מאד לא מוצלחות. החל מהסדרה הבריטית המקורית של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ועד הסרט המזעזע.
נקווה שהפעם תהיה הפקה מוצלחת יותר
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
Re: סדרה בריטית: Dirk Gently
אני מקווה שאתה יודע , שזה גם האמונה הדתיתoferlaor כתב:הדוגמא הטובה ביותר הוא "ניווט זן" שבה כשאתה רוצה להגיע לאן שהוא, פשוט תסע אחרי הרכב הראשון שנראה כאילו הוא יודע לאן הוא נוסע... לרוב לא תגיע לאן שאתה רוצה, אבל לטענתו תמיד תגיע לאן שאתה היית צריך להגיע......
וללא קשר , יש לזה תרגום ? כי סדרות בריטיות די קשות לאנגלית החלודה שלי
-
oferlaor
-
- מנהל

- Huber
-
- חבר במועדון HT

-
oferlaor
-
- מנהל

- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
הנה טריוויה: בראשית, ה"מדריך" היה סדרת רדיו. אח"כ יצא בספרyanivol כתב:את ספריו של דאגלס אדמס אני מאד אוהב.
נקווה שהפעם תהיה הפקה מוצלחת יותר...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
לא יצאו אז 3 פרקים?
בכל מקרה, אני לא התחברתי לזה
זה מסוג הדברים שהבריטים עושים שאני לא אוהב, ולרוב אני דווקא מאוד אוהב את הסדרות הבריטיות
בכל מקרה, אני לא התחברתי לזה
זה מסוג הדברים שהבריטים עושים שאני לא אוהב, ולרוב אני דווקא מאוד אוהב את הסדרות הבריטיות
- Huber
-
- חבר במועדון HT

ידעתי שיש לי דז'הוו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1343604
הפרק ה"ראשון" שודר כבר מזמן ונמצא ברשת ללא מספור הפרק (קרי ללא E01). כרגע אני חושב שיש עוד 3 פרקים, אבל משום מה את השני אני לא מוצא ב HD. מישהו צפה ויכול לאמר לנו אם אלו שלושה פרקים חדשים או שה E01 ששוחרר זהה לפרק ששוחרר בעבר? בשביל להבין אם זה אותו הפרק, מייד עם תחילת הפרק רואים תה, חלב וקוביית סוכר נמזגים לספל תה לבן בזום אין.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1343604
הפרק ה"ראשון" שודר כבר מזמן ונמצא ברשת ללא מספור הפרק (קרי ללא E01). כרגע אני חושב שיש עוד 3 פרקים, אבל משום מה את השני אני לא מוצא ב HD. מישהו צפה ויכול לאמר לנו אם אלו שלושה פרקים חדשים או שה E01 ששוחרר זהה לפרק ששוחרר בעבר? בשביל להבין אם זה אותו הפרק, מייד עם תחילת הפרק רואים תה, חלב וקוביית סוכר נמזגים לספל תה לבן בזום אין.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מאחד שירשורים...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

טוב, בדקתי ומסתבר שיש חוסר סדר בפרקים. הפרק הראשון, זה שיצא לפני כמה חודשים אינו ממוספר ובעצם נחשב "פרק 0". הפרק השני ממוספר כ 1 ופרק השלישי כ 2. הבעיה היא שאם רוצים את פרק 2 ב HD, צריך להוריד את מספר 3, שהוא בעצם זהה למספר 2, רק באיכות HD.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הסידרה בוטלה ולא תחזור לעונה נוספת
-
oferlaor
-
- מנהל