גם אני מעדיף את ג'ון סטיוארט על SNL.
ל-SNL הומור שטותי בשנים האחרונות, לג'ון סטיוארט הומור הרבה יותר חכם.
הגיע הזמן - ערוץ yes comedy HD יעלה ב - 1.3.2011
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
ג'י לנו ו SNL זה תוכן מיותר שמצחיק רק אמריקאים.
לדעתי YES צריכים למצוא תחליפים
לדעתי YES צריכים למצוא תחליפים
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
הדבר היחיד שלאחרונה yes לא עושים טוב ביס קומדי, זה להוריד את קונאן.... ג'י לנו וSNL זה עוד בסדר בשביל למלא את הלו"ז לאלו שאוהבים תוכניות אירוח קומיות, לכו תדעו מה עושה לאמריקאים ארץ נהדרת.zovirax כתב:ג'י לנו ו SNL זה תוכן מיותר שמצחיק רק אמריקאים.
לדעתי YES צריכים למצוא תחליפים...
- drixie
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
ארץ נהדרת לא עושה לי כלום רוב הזמן. הומור זה דבר מאוד אישי.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
כנ"ל על SNL וג'י לנו.drixie כתב:ארץ נהדרת לא עושה לי כלום רוב הזמן. הומור זה דבר מאוד אישי....
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 553
אם כבר הייתי רוצה לראות SNL-ים ישנים מהתקופה שצמחו שם קומיקאים באמת גדולים, בלושי וחבריו
- bporat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
חבל ש YES לא עושים סקר בין הלקוחות שלהם איזה ערוץ HD הם רוצים לראות.
אני למשל הייתי מעדיף הרבה לפני ערוץ קומדי שיעלו את Discovery HD או ערוץ ההיסטוריה ואפילו את ערוץ One HD שעלה בהוט.
כמובן שהכי רצוי שיעלו את כולם, אבל אם אין להם רוחב פס וצריך להסתפק באחד, שיתנו ללקוחות להחליט.
אפילו יש לי רעיון בשבילם: שיתנו לבעלי VOD להצביע דרך הממיר, או לפחות ללקוחות הרשומים לאתק האינטרנט להצביע דרך האתר....
אני למשל הייתי מעדיף הרבה לפני ערוץ קומדי שיעלו את Discovery HD או ערוץ ההיסטוריה ואפילו את ערוץ One HD שעלה בהוט.
כמובן שהכי רצוי שיעלו את כולם, אבל אם אין להם רוחב פס וצריך להסתפק באחד, שיתנו ללקוחות להחליט.
אפילו יש לי רעיון בשבילם: שיתנו לבעלי VOD להצביע דרך הממיר, או לפחות ללקוחות הרשומים לאתק האינטרנט להצביע דרך האתר....