זה לא מספיק טוב לוידיאוMartinHSabag כתב:אז זה מקסימום PAL SDTV.......
WILSON 505 DVD מקליט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני קניתי LG מהדיוטי ב 200$ לפני 4 שנים VCR + DVD
לא מזמן תקנתי אותו בעלות של 200 ש"ח
אח"כ נעלם לי השלט (עוד 120 ש"ח)
ועד שהילדים שלי לא יגדלו קצת או שהמכשיר יתאבד מרצונו הטוב אני לא מחליף אותו.
אגב כשעשיתי השוואה בניגון מוסיקה מול ה proton זה נשמע כאילו עטפתי את הרמקול בשקית ניילון
גלעד
לא מזמן תקנתי אותו בעלות של 200 ש"ח
אח"כ נעלם לי השלט (עוד 120 ש"ח)
ועד שהילדים שלי לא יגדלו קצת או שהמכשיר יתאבד מרצונו הטוב אני לא מחליף אותו.
אגב כשעשיתי השוואה בניגון מוסיקה מול ה proton זה נשמע כאילו עטפתי את הרמקול בשקית ניילון
גלעד
אני צריך היום את המחשב של המחר
כפי שציינתי, ההקלטה הדיגיטאלית היא DV (הקלטה SVHS יכולה להיות רק אנלוגית)- וכאן בהחלט אפשר לעבור את רמת ה-DVD.MartinHSabag כתב:SVHS זה יותר טוב בהרבה מ-VHS אבל להגיד שזו רמה של DVD....קצת יומרני, במיוחד שהמקור שלך (טלויזיה בכבלים או לוין) כבר באיכות נמוכה מ-DVD....
חברה מה זה ווידאו אנחנו בשנות ה2000 אני עדיין לא מבין איך אנשים משתמשים בוידאו .
זה מקביל לאנשים שעכשיו משתמשים בטייפ .
תקנו סטוק של קלטות עוד שנה שנתיים לא יהיה להשיג
( לוקח את המילים שלי בחזרה -לפני שנתיים כשהייתי עובד בסופר חצי חינם הייתי עושה הזמנות של קלטות לווידאו בין היתר ותתפלאו אנשים עדיין קונים ובכמויות בוא נאמר סדר גודל של 2000 קלטות בחודש חודש וחצי)
יש במכשיר הזה משהו שאנשים אוהבים רק שאני עוד לא גילתי מהו?
זה מקביל לאנשים שעכשיו משתמשים בטייפ .
תקנו סטוק של קלטות עוד שנה שנתיים לא יהיה להשיג
( לוקח את המילים שלי בחזרה -לפני שנתיים כשהייתי עובד בסופר חצי חינם הייתי עושה הזמנות של קלטות לווידאו בין היתר ותתפלאו אנשים עדיין קונים ובכמויות בוא נאמר סדר גודל של 2000 קלטות בחודש חודש וחצי)
יש במכשיר הזה משהו שאנשים אוהבים רק שאני עוד לא גילתי מהו?
תתיפלא אבל אני עדיין מישתמש בקלטות טייפ וסלילי הקלטה 10 אינץ ואף יש להשיג חדשים.
אן על הכף של תיפעול ציוד אנלוגי שמיסתובב ומיסתובב כמו פטיפון במיוחד עים הוא נישמע ברמה גבוהה ביותר כאשר מדובר במוצרים הטובים מיסוגם.
דן
אן על הכף של תיפעול ציוד אנלוגי שמיסתובב ומיסתובב כמו פטיפון במיוחד עים הוא נישמע ברמה גבוהה ביותר כאשר מדובר במוצרים הטובים מיסוגם.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.