שאלה קצרה - הבדלים דקים בדגמי 50" של פנסוניק VT20
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
כי אין לי 58VT25 ... וסליחה אופטימוס Do i know you?
נערך לאחרונה על ידי LiorDrZ ב 12/02/2011 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
skatkat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
תודה ל-LiorDrZ על המידע המפורט.
לגבי השאלה ששאלתי בתחילת השרשור, אני מוצא שבאופן עקבי באתרים בריטיים מתייחסים ל-TX, באמריקאיים ל-TC, ואת ה-TH מצאתי רק בהודו, אוסטרליה ישראל ועוד מקומות נידחים כאלה. באתר אחד אפילו מצאתי review שכלל 2 הפניות לאותו מוצר שבביקורת, TC באמזון ארה"ב ו-TX באמזון בריטניה.
מה שמביא אותי לחשוב שה-X/C/H שבאה אחרי ה-T היא האזור בעולם שאליו מותאם / מיועד המכשיר לשיווק.
לגבי יבואן רשמי או מקביל, נברתי בפורום ונראה לי שמצאתי מספיק מידע על זה, רק צריך לשקלל את החבילות אחת מול השניה ומול המחירים.
לגבי המשקפיים, Lior, מכיוון שאני לא יודע מה היה הדגם הישן או איך הוא נראה, שמא תוכל לעיין בקישור הזה ולומר לי מהן המשקפיים שבתמונות.
תודה!
לגבי השאלה ששאלתי בתחילת השרשור, אני מוצא שבאופן עקבי באתרים בריטיים מתייחסים ל-TX, באמריקאיים ל-TC, ואת ה-TH מצאתי רק בהודו, אוסטרליה ישראל ועוד מקומות נידחים כאלה. באתר אחד אפילו מצאתי review שכלל 2 הפניות לאותו מוצר שבביקורת, TC באמזון ארה"ב ו-TX באמזון בריטניה.
מה שמביא אותי לחשוב שה-X/C/H שבאה אחרי ה-T היא האזור בעולם שאליו מותאם / מיועד המכשיר לשיווק.
לגבי יבואן רשמי או מקביל, נברתי בפורום ונראה לי שמצאתי מספיק מידע על זה, רק צריך לשקלל את החבילות אחת מול השניה ומול המחירים.
לגבי המשקפיים, Lior, מכיוון שאני לא יודע מה היה הדגם הישן או איך הוא נראה, שמא תוכל לעיין בקישור הזה ולומר לי מהן המשקפיים שבתמונות.
תודה!
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
skatkat,
פנסוניק הוציאה שני דגמים של משקפי תלת מימד. המשקפיים הראשונים שיצאו הם ה TY-EW3D10 תוכל לקרוא עליהם בהרחבה בביקורת של עופר על ה VT20 כאן .
הדגם החדש שנקרא TY-EW3D2 עם סיומת של S = קטן, M = מדיום, L = לארג'. הדגם החדש קל יותר, חוסם אור סביבתי טוב יותר, נוח יותר והם גם נטענות בניגוד לדגם הקודם שעובד על סוללות. תוכל לקרוא על משקפי התלת מימד של פנסוניק כאן.
מהתמונה שמופיעה בלינק שרשמת מופיע הדגם הישן של המשקפיים ה TY-EW3D10.
פנסוניק הוציאה שני דגמים של משקפי תלת מימד. המשקפיים הראשונים שיצאו הם ה TY-EW3D10 תוכל לקרוא עליהם בהרחבה בביקורת של עופר על ה VT20 כאן .
הדגם החדש שנקרא TY-EW3D2 עם סיומת של S = קטן, M = מדיום, L = לארג'. הדגם החדש קל יותר, חוסם אור סביבתי טוב יותר, נוח יותר והם גם נטענות בניגוד לדגם הקודם שעובד על סוללות. תוכל לקרוא על משקפי התלת מימד של פנסוניק כאן.
מהתמונה שמופיעה בלינק שרשמת מופיע הדגם הישן של המשקפיים ה TY-EW3D10.
- erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
מישהו יודע בכמה מתומכרת החבילה שמציעה יורוקום?
-
skatkat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
זאפ כבר מזמן לא מדד למחירי קניה בחנות מתמחה.
אני בטוח שתקבל מחיר אטרקטיבי יותר מזאפ כאשר תיגש לקנות מחנות מתמחה.
אני בטוח שתקבל מחיר אטרקטיבי יותר מזאפ כאשר תיגש לקנות מחנות מתמחה.
- dude69il
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 774
לפותח השירשור,
לך על שירות יורוקום, 5 שנות אחריות = שקט ובטחון
כל שאר השטויות בנוגע לממיר DVB לא מעניינות אף אחד, שהרי ל-97% מהבתים בארץ יש יס או הוט
ובעידן ה- HD לדבר על חיבור סקרט אנלוגי זוהי בדיחה גרועה.
בהצלחה
לך על שירות יורוקום, 5 שנות אחריות = שקט ובטחון
כל שאר השטויות בנוגע לממיר DVB לא מעניינות אף אחד, שהרי ל-97% מהבתים בארץ יש יס או הוט
ובעידן ה- HD לדבר על חיבור סקרט אנלוגי זוהי בדיחה גרועה.
בהצלחה
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
יש על המסך מבצע של 13 אלף ש"ח , זה בכמה אלפים טובים פחות מכל חב' אחרת
השאלה האם יש כאן מכירה שהיא חתול בשק ?!
על פי המדדים שהחנות מפרסמת עושה חשק עז להזמין
על פי המדדים שהחנות מפרסמת עושה חשק עז להזמין
- ran75ku
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
לא נראה הגיוני בכלל המחיר הזה... איפה ראית את זה באיזו חנות ?stinki כתב:יש על המסך מבצע של 13 אלף ש"ח , זה בכמה אלפים טובים פחות מכל חב' אחרת
על פי המדדים שהחנות מפרסמת עושה חשק עז להזמין...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
למה לא הגיוני? זה מסך בגודל 50 והדגמים החדשים מתקרבים.
- ran75ku
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
המחירים שאני שמעתי אחרים לגמרי . גם אני בררתי בזמנו על הדגם הזה.DorM כתב:למה לא הגיוני? זה מסך בגודל 50 והדגמים החדשים מתקרבים....
מה הבעיה להגיד את שם החנות ?
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון