ניסית את הרמקולים הבאים?reuveney כתב:היום סוף סוף היה לי זמן ללכת ולשמוע רמקולים רצפתיים במגבלות התקציב שלי שהוא 2000 עד 2500 {אני יודע שזה סכום זעום אבל זה מה שאני יכול להוציא כרגע}
קודם הלכתי לשמוע את הוורפידל שהם נכנסים לתקציב שלי התוצאה גרועה מאד הוולדוס 500 שנמכרים עדיין נשמעים גרוע לטעמי והאטלנטיק עוד יותר גרוע נתנו לי לשמוע עוד כמה דגמים דיי חדשים של וורפידל אבל ממש לא אהבתי אחרי זה עברתי לג'י בי אל גם הדגמים הזולים לא נשמעים משהו היקרים יותר נשמעו לא רע אבל גם לדעתי לא מצדיק תכסף שהם נמכרים
שמעתי גם סרוין וגה ואני לא יודע מה אנשים מחזיקים מהרמקולים האלה לדעתי הם מיועדים נטו למסיבות לתת בראש לא יותר מזה
שמעתי גם את כל חברות "המדבקה" ועוד כמה חברות שם בכלל אין ויכוח קטסטרופה
אחרי זה עברתי לג'אמו דווקא שם היה רמקול אחד לא רע בכלל לטעמי הדגם שלו הוא E370 הדגם הזה לא חדש אבל שומעים בו לא רע וגם המחיר לא רע{1800} אבל גם עליו ויתרתי{לבנתיים} לסיכום אפילו עד 3000 אלף לא שמעתי אפילו רמקול אחד שנשמע לי ממש טוב וגם אני נגד יש שניה{אולי בסופו של דבר לא תיהיה לי ברירה} אשמח לשמוע ממכם המלצות לרמקולים אפשרי גם יד שניה אבל בתנאי שנותרו לפחות שנתיים אחריות
אגב המגבר שלי דנון 1906 והרמקולים שיש לי בנתיים{אחי לוקח לי אותם שבוע הבא}מורל בני 16 שנה ותאמינו לי אף רמקול ששמעתי לא התקרב אליו לקרסוליים תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים...
http://www.spendoraudio.com/exp1024.htm
יש יבואן בארץ לפי האתר שלהם.
דיברתי עם בחור שקנה ממני Naim CD5 והיו לו Sonus Faber Electa Amator והוא טען שהם נשמעים לא פחות טוב ובחצי מחיר (אם כי הודה שהם לא נראים טוב כמותם, Thank Goodness
לא יודע מה מחירם בארץ אבל שווה לנסות.
בהצלחה,
דורון