הגנת צריבה בפנסוניק V20 50

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #21 

חברים, גם יש לי תופעת צבירה במסך (C550) וכשזה ממש מפריע לי (כמו למשל אחרי שהילדים צופים בערוץ לוגי...) אז אני מריץ שטיפה לבנה ל 5 דקות וזה עובר.
לא עשיתי הרצה למסך (היצרן טוען בתוקף שאין צורך) ולמסך הזה דווקא יש מנגנון דינאמי של הוזזת פיקסלים אבל נראה לי שנושא הצבירות, במיוחד בחודשים הראשונים, הוא תופעה ידועה בפלזמות, טובות ככל שיהיו.

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #22 

orenhazan כתב:אני ינסה להסביר את הבעיה בדיוק מה שקורה זה נגיד ואני צופה בערוץ מסויים כמו ערוץ 20 האח הגדול אז הלוגו נשאר אחרי שאני מעביר לערוץ אחר ולוקח לו המון זמן להיעלם אני לא צופה כבר 3 ימים בערוץ האח הגדול והלוגו עדיין קיים ברקע רק בתמונה בהירה. יש לי הרגשה שהוא נחלש קצת אבל עדיין לא נעלם לגמרי השאלה אם זה הוא מצב נורמלי נראה לי שיש פה רגישות מוגברת לצבירה או צריבה.
בכל מקרה ב LG באתו תנאי צפייה בדיוק לא היתה לי את הבעיה הזאת ושם אחרי מספר דקות הצבירה היתה נעלמת.
פה זה לוקח הרבה זמן ואני רק יכול לקוות שזה יסתדר באיזשהוא שלב אולי כאשר המסך יצבור יותר שעות עבודה והפוספורטים יתאזנו.
בכל מקרה אם הבעיה תחמיר אני ישקול את החלפת המסך לדגם אחר.
...
לדעתי אם הלוגו לא עבר אחרי 3 ימים שלא ראית האח הגדול זה צריבה,
צבירה הייתה נעלמת מזמן.

orenhazan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #23 

כן אבל לפי הסימנים זה לא צריבה כי ברקע כהה אתה לא מבחין בלוגו אם זו היתה צריבה קבועה אז ברקע כהה היית רואה את הלוגו.
בדקתי את העניין גם במסכים אחרים של פנסוניק יש את אותה בעיה בדיוק.
זאת פשוט רגישות מוגברת לצבירה אני מאמין שבמשך הזמן זה יעבור. הלוגו של האח הגדול כבר נחלש וכמעט נעלם יש אותה בעיה עם הלוגו של ערוץ 2 אבל אני ממשיך לצפות בערוץ הזה כך שאני לא מצפה שזה יעלם מהר.
אני מאמין שיש איזה שהוא שלב בחיי המסך בדרך כלל אחרי 200 שעות בערך שהוא יותר רגיש לצבירה ואז התופעה קיימת.
אני מאוד מקווה שבשלבים יותר מאוחרים בחיי המסך אני יוכל להגיד שהבעיה נעלמה לחלוטין.
בכל מקרה זה מטריד שלחתי מייל לפנאסוניק העולמית עם צילום ותיאור הבעיה מחכה לתשובה מהם.
נקווה שיהיה טוב בכל מקרה חשוב שהחברים באתר ידעו על הבעיה הזאת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”