תוכנה למשיכת מדריך שידורים - גם למשתמשי 7MC - גרסה 5
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
כשהתחלתי לעבוד על התוכנה משכתי מ YNET והם היו על הפנים (כבר כתבתי כאן).
אם יש לך הצעות לאתרים אחרים מהם אפשר למשוך (חוץ מהאתרים של יס \ הוט) אשמח לשמוע.
אם יש לך הצעות לאתרים אחרים מהם אפשר למשוך (חוץ מהאתרים של יס \ הוט) אשמח לשמוע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-MegaEPG אכן הייתה אפשרות לקבוע הורדה מכמה אתרים לפי סדר עדיפויות - אם הורדה מאתר ראשון הייתה נכשלת, היה מוריד מהאתר השני, וכו.
האתר של הוט נותן תוצאות יחסית יפות, אמינות ומדוייקות עבור ערוצי הוט וגם עבור הערוצים הכלליים. לדעתי שווה לשקול הוספה שלו.
האתר של הוט נותן תוצאות יחסית יפות, אמינות ומדוייקות עבור ערוצי הוט וגם עבור הערוצים הכלליים. לדעתי שווה לשקול הוספה שלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

לשם אני שואף, אבל אני מעדיף קודם לטפל בעניין ה MXF בלי להשתמש ב XMLTV2MXF בגלל ריבוי הבאגים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהחלט. נראה לי גם שה-MXF צריך להיות כרגע בעדיפות עליונה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

התוכנה מושכת רק מהאינטרנט.
אני עובד כרגע על שיפור משמעותי שיאפשר לכתוב לתוכנה Grabber כפלאגין, אז אולי בהמשך יהיה משהו כזה.
אני עובד כרגע על שיפור משמעותי שיאפשר לכתוב לתוכנה Grabber כפלאגין, אז אולי בהמשך יהיה משהו כזה.
התקנתי את גרסת 2.0.1 וזה קורס
התקנתי על מערכת HTPC חדשה שכוללת 'win7 + media portal.
בתוך הקובץ זיפ היו שני קבצים ולא הייתי בטוחה מי מהם זה ההתקנה, אז התקנתי את XMLTVGrabberSetup.
(את מי מהם היייתי אמורה להריץ?)
בכל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבלת הודעת שגיאה - XMLTV Grbber has stopped working .
הפעלה מחדש של המערכת לא עזרה.
יש למישהו רעיון?
תודה,
עדי.
בתוך הקובץ זיפ היו שני קבצים ולא הייתי בטוחה מי מהם זה ההתקנה, אז התקנתי את XMLTVGrabberSetup.
(את מי מהם היייתי אמורה להריץ?)
בכל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבלת הודעת שגיאה - XMLTV Grbber has stopped working .
הפעלה מחדש של המערכת לא עזרה.
יש למישהו רעיון?
תודה,
עדי.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

תפתחי את הספרייה שבה התקנת את התוכנה (בד"כ C:\Program Files\XMLTVGrabber) וחפשי שם קובץ LOG.
אם כתוב בו משהו, תכתבי כאן. אולי נוכל לקבל כיוון כלשהו.
אם כתוב בו משהו, תכתבי כאן. אולי נוכל לקבל כיוון כלשהו.
אין שום לוג באותה תיקייה.
התקנתי על מחשב אחר בבית ושם זה עבד. השוויתי שיש בשני המחשבים את אותה גרסת .NET אז זו לא הסיבה.
במחשב השני יש עוד המון סביבות תיכנות מותקנות, ועל המחשב טלוויזיה אין שום דבר מתוקן חוץ מהמדיה פורטל ווינדוס - יכול להיות שהתוכנה מסתמכת על תוכנות אחרות שאמורות להיות מותקנים אצלי?
תודה,
עדי.
התקנתי על מחשב אחר בבית ושם זה עבד. השוויתי שיש בשני המחשבים את אותה גרסת .NET אז זו לא הסיבה.
במחשב השני יש עוד המון סביבות תיכנות מותקנות, ועל המחשב טלוויזיה אין שום דבר מתוקן חוץ מהמדיה פורטל ווינדוס - יכול להיות שהתוכנה מסתמכת על תוכנות אחרות שאמורות להיות מותקנים אצלי?
תודה,
עדי.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

בעקרון אין עוד משהו שצריך להיות מותקן חוץ מ .NET 4
יכול להיות שזה קשור להרשאות משתמשים? האם ניסית להריץ את התוכנה כ Admin?
בגרסה הבאה אני אדאג לטיפול טוב יותר בשגיאות כך שתוכלי לראות את השגיאה.
יכול להיות שזה קשור להרשאות משתמשים? האם ניסית להריץ את התוכנה כ Admin?
בגרסה הבאה אני אדאג לטיפול טוב יותר בשגיאות כך שתוכלי לראות את השגיאה.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

בשביל להמיר ל MXF צריך רק את XMLTV2MXF.exe
בכל מקרה, הגרסה החדשה כבר ממירה בלי צורך בכלים חיצוניים.
חשבתי שיהיה לי זמן להעלות שבוע שעבר - לצערי לא היה. אני אשתדל לעשות זאת השבוע.
אגב - אשמח לדעת אם יש נסיינים (במיוחד בעלי 7MC) שמוכנים לנסות את התוכנה ולדווח על באגים.
בכל מקרה, הגרסה החדשה כבר ממירה בלי צורך בכלים חיצוניים.
חשבתי שיהיה לי זמן להעלות שבוע שעבר - לצערי לא היה. אני אשתדל לעשות זאת השבוע.
אגב - אשמח לדעת אם יש נסיינים (במיוחד בעלי 7MC) שמוכנים לנסות את התוכנה ולדווח על באגים.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

הקפצה לטובת הכלל.
אני מקווה שזה מקובל בפורום. אם לא, קבלו את התנצלותי.
שבת שלום!
אני מקווה שזה מקובל בפורום. אם לא, קבלו את התנצלותי.
שבת שלום!
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

ניסית להסיר את הגרסה הקודמת לפני ההתקנה?C0rnFlex כתב:לדעתי העלת את הגירסא הקודמת בטעות....
בגרסה הרגילה שתצא עוד השבוע (לא בטא) תהיה אפשרות כזו.ilancoll כתב:שוב כרגיל תודה על ההשקעה
שאלה: היה בגירסה הבאה אפשרות ל BATCH?...
אני משתמש בMC7 והתוכנה נראית כאילו שהיא עובדת כמו שצריך אבל...
לוח השידורים לא מתעדכן.
התוכנה שואבת את רשימת הערוצים, בחרתי לצורך הבדיקה רק את ערוץ 2 ונתתי לו להוריד 4 ימים.
בLOG רואים שהוא עובד ועובר על כל התאריכים ואז יש את החלון DOS שעובד כמה דקות ובסוף התהליך מסתיים.
כשאני מדליק את המדיה סנטר (אחרי שהוא היה כבוי בזמן הפעלת התהליך) בלוח השידורים כתוב שאין מידע זמין.
יש לי YES ואגב, בחודשיים האחרונים הוא לא מוריד לי את ה-EPG וכשאני מנסה לעדכן ידנית הוא אומר שחלה שגיאה בנסיון להוריד מידע עדכני או משהו כזה. (מה שמוזר הוא שערוצים YES1-2-3 כן מעודכנים)
אם למישהו יש את הפתרון לבעיה או שיכול להסביר לי מה אני עושה לא נכון בתוכנה (שזה בעצם עוד פתרון לבעיה שלי) אשמח.
תודה רבה.
התוכנה שואבת את רשימת הערוצים, בחרתי לצורך הבדיקה רק את ערוץ 2 ונתתי לו להוריד 4 ימים.
בLOG רואים שהוא עובד ועובר על כל התאריכים ואז יש את החלון DOS שעובד כמה דקות ובסוף התהליך מסתיים.
כשאני מדליק את המדיה סנטר (אחרי שהוא היה כבוי בזמן הפעלת התהליך) בלוח השידורים כתוב שאין מידע זמין.
יש לי YES ואגב, בחודשיים האחרונים הוא לא מוריד לי את ה-EPG וכשאני מנסה לעדכן ידנית הוא אומר שחלה שגיאה בנסיון להוריד מידע עדכני או משהו כזה. (מה שמוזר הוא שערוצים YES1-2-3 כן מעודכנים)
אם למישהו יש את הפתרון לבעיה או שיכול להסביר לי מה אני עושה לא נכון בתוכנה (שזה בעצם עוד פתרון לבעיה שלי) אשמח.
תודה רבה.