עזרה ליפני קניה דחוף מה ההבדל בין ההרמוני 900 ל1100 ולONE
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
באפשרותי לרכוש שלט אוניברסלי מארה"ב.
העניין הוא שלפי שער הדולר הנוכחי - את ההארמוני 1 אני יכול לרכוש ב-577 ש"ח (מאמזון) או את ה-1100 ב-1010 ש"ח.
יודע ששלט אוניברסלי הוא לא דבר שמחליפים כל שני וחמישי, ולכן אשאל את השאלה - האם ה-1100 שווה כמעט הכפלה של הסכום?! מרוח הדברים בפוסט אני רואה שאין שלט חד משמעית יותר טוב.
העניין הוא שלפי שער הדולר הנוכחי - את ההארמוני 1 אני יכול לרכוש ב-577 ש"ח (מאמזון) או את ה-1100 ב-1010 ש"ח.
יודע ששלט אוניברסלי הוא לא דבר שמחליפים כל שני וחמישי, ולכן אשאל את השאלה - האם ה-1100 שווה כמעט הכפלה של הסכום?! מרוח הדברים בפוסט אני רואה שאין שלט חד משמעית יותר טוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שני השלטים נבחנו ועל שניהם נכתבה ביקורת מוצרים זו של ה One על ידי עפר לאור וזו ל 1100 על ידי. אתה מוזמן לקרוא את שתיהן ולחוות דעה מי יותר טוב (השלט לא הכתבה, ברור שזו של עפר טובה יותר).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת שאיתי בכר כתב את הביקורת ולא עפר לאור.
קראתי את שתי הביקורות. סה"כ אני חייב להודות שהנטייה שלי היא לכיוון של ההרמוני 1. קיוויתי לקבל חוות דעת נוספת.
אשמח לוודא, בכ"א - רכישה בחו"ל לא משפיעה מבחינת רשת החשמל, נכון? המתאם תומך ב-220 וגם ב-110?
במידה ויש בעיה עם זה, אבקש מקרוב המשפחה שירכוש את השלט בדיוטי פרי באזור ה-700 ש"ח וזהו.
קראתי את שתי הביקורות. סה"כ אני חייב להודות שהנטייה שלי היא לכיוון של ההרמוני 1. קיוויתי לקבל חוות דעת נוספת.
אשמח לוודא, בכ"א - רכישה בחו"ל לא משפיעה מבחינת רשת החשמל, נכון? המתאם תומך ב-220 וגם ב-110?
במידה ויש בעיה עם זה, אבקש מקרוב המשפחה שירכוש את השלט בדיוטי פרי באזור ה-700 ש"ח וזהו.
-
shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני כבר קניתי את ה1100 והמתאם RF פה בארץ באתר קונים עולם אני מחכה שיגיע
למרות שיש דרך ישראכרט אתר שאתה מקבל כתובת בחו"ל והם שולחים לך לארץ משם
למרות שיש דרך ישראכרט אתר שאתה מקבל כתובת בחו"ל והם שולחים לך לארץ משם
- ran_carney
-
- חבר ותיק

קודם כל, מגניב. טוב להכיר דברים כאלה.
ספציפית פה זה לא רלוונטי כי קרוב משפחה יוכל לרכוש בעצמו, ואז אין טעם לשלם את מחיר התיווך.
ספציפית פה זה לא רלוונטי כי קרוב משפחה יוכל לרכוש בעצמו, ואז אין טעם לשלם את מחיר התיווך.
-
shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני יודע רק שלא היה מי שיביא לי
- ran_carney
-
- חבר ותיק

אוקיי.
מישהו שיודע לענות לי על השאלה? האם השלט שנקנה מארצות הברית מתאים לרשת החשמל בישראל? (הארמוני 1)
מישהו שיודע לענות לי על השאלה? האם השלט שנקנה מארצות הברית מתאים לרשת החשמל בישראל? (הארמוני 1)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הם מגיעים עם ספק כוח אוניברסלי
- ran_carney
-
- חבר ותיק

אחלה. תודה רבה!
ככה:
רכשתי את ה1100 בחו"ל (דרך B&H) יש להם באנדל (שזה אומר כולל הRF) במחיר מוצלח (לטעמי), אחרי הכל, יצא לי 329$ כולל המשלוח (במאי 2010) תוסיף על זה מע"מ בכניסה לארץ, יצא סביב 1,400 ש"ח.
את ה ONE רכשתי בארץ (לא זוכר כבר כמה, בכל מקרה המחיר שבדקתי והיה הכי טוב, היה בעולם הדיגיטאלי - אבל תיקח בחשבון שאני קיבלתי מחיר כי אני קונה כמעט את כל הציוד אצל עמי...)
הספק הוא 110 - 220V עם תקע אמריקאי - מתאם עולה 4 ש"ח...
תנסה להגדיר מה הצרכים שלך ואני אנסה לכוון אותך.
בסלון (ששם כל ה heavy duty)...יושב אני משתמש ב 1100, לחדר שינה וחדרי הילדים ה ONE הוא אובר קילר...
לגבי ה SEQ? לא יודע עד כמה זה חסר ב 1100, פשוט תגדיר פעילות נכון וזה פותר את מרבית הבעיות
(כמה אתה צריך שכפתור אחד יבצע רצף של פעולות?)
גיא
רכשתי את ה1100 בחו"ל (דרך B&H) יש להם באנדל (שזה אומר כולל הRF) במחיר מוצלח (לטעמי), אחרי הכל, יצא לי 329$ כולל המשלוח (במאי 2010) תוסיף על זה מע"מ בכניסה לארץ, יצא סביב 1,400 ש"ח.
את ה ONE רכשתי בארץ (לא זוכר כבר כמה, בכל מקרה המחיר שבדקתי והיה הכי טוב, היה בעולם הדיגיטאלי - אבל תיקח בחשבון שאני קיבלתי מחיר כי אני קונה כמעט את כל הציוד אצל עמי...)
הספק הוא 110 - 220V עם תקע אמריקאי - מתאם עולה 4 ש"ח...
תנסה להגדיר מה הצרכים שלך ואני אנסה לכוון אותך.
בסלון (ששם כל ה heavy duty)...יושב אני משתמש ב 1100, לחדר שינה וחדרי הילדים ה ONE הוא אובר קילר...
לגבי ה SEQ? לא יודע עד כמה זה חסר ב 1100, פשוט תגדיר פעילות נכון וזה פותר את מרבית הבעיות
(כמה אתה צריך שכפתור אחד יבצע רצף של פעולות?)
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ran_carney
-
- חבר ותיק

היי גיא,
אני רוכש את המערכת שלי בחלקים. בשל כך, כל קניה שאני עושה, אני משתדל שתספק אותי לאורך זמן ועד כמה שאפשר ללא צורך בהחלפה בהמשך (לפחות לא עד שאתחיל להרוויח סכומים הרבה יותר גבוהים).
השימושים שאני מייעד את השלט להם:
מקרן ומסך הקרנה חשמלי (עדיין אין)
מזגן (עדיין אין)
אורות (במידת האפשר - דימר אני מניח, לא?)
רסיבר
טלוויזיה
ממיר
סאב וופר (אפשרי בכלל להתאים את השלט של הסאב? לימוד רגיל אמור לעשות את העבודה, לא?)
SEQ אכן משהו שאני בונה עליו. בסופו של דבר השיקול העיקרי שלי הוא - עד כמה הפיצ'רים שיש ב-1100 כל כך מוסיפים על פני ה-1.
בכ"א, צורך ב-RF אין לי כרגע.
בכנות? תוך כדי כתיבת ההודעה אני יותר ויותר מתגבש על העובדה שההארמוני 1 הוא בדיוק מה שאני צריך.
ובכל זאת - אשמח לחוות דעת במידה ויש.
ה-900, על בסיס קריאה קודמת, ירד מהפרק.
אני רוכש את המערכת שלי בחלקים. בשל כך, כל קניה שאני עושה, אני משתדל שתספק אותי לאורך זמן ועד כמה שאפשר ללא צורך בהחלפה בהמשך (לפחות לא עד שאתחיל להרוויח סכומים הרבה יותר גבוהים).
השימושים שאני מייעד את השלט להם:
מקרן ומסך הקרנה חשמלי (עדיין אין)
מזגן (עדיין אין)
אורות (במידת האפשר - דימר אני מניח, לא?)
רסיבר
טלוויזיה
ממיר
סאב וופר (אפשרי בכלל להתאים את השלט של הסאב? לימוד רגיל אמור לעשות את העבודה, לא?)
SEQ אכן משהו שאני בונה עליו. בסופו של דבר השיקול העיקרי שלי הוא - עד כמה הפיצ'רים שיש ב-1100 כל כך מוסיפים על פני ה-1.
בכ"א, צורך ב-RF אין לי כרגע.
בכנות? תוך כדי כתיבת ההודעה אני יותר ויותר מתגבש על העובדה שההארמוני 1 הוא בדיוק מה שאני צריך.
ובכל זאת - אשמח לחוות דעת במידה ויש.
ה-900, על בסיס קריאה קודמת, ירד מהפרק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

קח בחשבון שמאוד קשה לשלוט על מזגן כך שחבל בכלל להתיחס אליו במערכת השיקולים לבחירת שלט.