ניקוי בריקה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
זה לא נראה כמו חלודה ... זה סוג של חמצון על השכבה החיצונית ואולי זה בכלל כתמי מים (עם שמני קפה) שהתייבשו ומסרבים לרדת.
אני לא מאמין שזה רעיל אבל את זה נשאיר למומחים שמבינים בכימיה, בכל מקרה חדשה לא תפתור את הבעיה כי סביר להניח שזה יהיה גם בחדשה לאחר זמן מה.
אני לא מאמין שזה רעיל אבל את זה נשאיר למומחים שמבינים בכימיה, בכל מקרה חדשה לא תפתור את הבעיה כי סביר להניח שזה יהיה גם בחדשה לאחר זמן מה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
חמצון של מתכת נקרא בעברית שיתוך או קורוזיה (כאמור בברזל זה נקרא חלודה).
אני פעם שייפתי עם משחת פוליש (לא למאכל ולא כלום - הרתחה אחת וזה יהיה בסדר לדעתי) מקינטה והברקתי אותה, אחר כך החמצון חזר כי אין לאלומיניום שם ציפויים ולא ייבשתי טוב..
מי שרוצה להשקיע יכול אולי ללכת ל http://www.tarshis.co.il/ ולעשות ציפוי מקצועי....אבל זה סתם מיותר.
ככה זה באלומיניום, פשוט צריך לייבש טוב.
אני פעם שייפתי עם משחת פוליש (לא למאכל ולא כלום - הרתחה אחת וזה יהיה בסדר לדעתי) מקינטה והברקתי אותה, אחר כך החמצון חזר כי אין לאלומיניום שם ציפויים ולא ייבשתי טוב..
מי שרוצה להשקיע יכול אולי ללכת ל http://www.tarshis.co.il/ ולעשות ציפוי מקצועי....אבל זה סתם מיותר.
ככה זה באלומיניום, פשוט צריך לייבש טוב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח את החלק התחתון על הלהבה הקטנה ואז זה מתייבש לחלוטין, אחרת זה בחיים לא מתייבש לגמרי
* אגב: לפי הוראות היצרן אסור להשתמש בשום חומר ניקוי מלבד מים בלבד וזה לגבי כל החלקים
שטיפה יסודית של כל החלקים ותמנע מלהגיע למצב כזה
* אגב: לפי הוראות היצרן אסור להשתמש בשום חומר ניקוי מלבד מים בלבד וזה לגבי כל החלקים
שטיפה יסודית של כל החלקים ותמנע מלהגיע למצב כזה
- roli_bark
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מוטי, באם זה מאד מטריד אותך [ולא, אין שום סיבה אמיתית, מלבד אולי קוסמטית],moti_r כתב:אולי אפשר לשייף את זה איכשהו?
אולי לצבוע באיזה משהו שמאושר למזון?
אולי לשים תחתית אחרת?
אולי אלכס יודע לעזור?...
מציע שתבדוק עם אנדריי מ"אספרסימו", שמלבד כישוריו הידועים הוא גם כימאי, ויודע גם לצפות מתכות !
טוב, אחרי שראיתי שגם אצלי יש את הכתמים(ואת שלי מעולם לא ניקיתי אם חומר)
אז שאלתי את החברה מאמיגו אם ידוע להם למה זה.
הם אומרים שזה כלום, זה פשוט כוויות פנימיות שהמקינטה מקבלת מהאש כנראה.
אין מה לחשוש הם אומרים.
אז שאלתי את החברה מאמיגו אם ידוע להם למה זה.
הם אומרים שזה כלום, זה פשוט כוויות פנימיות שהמקינטה מקבלת מהאש כנראה.
אין מה לחשוש הם אומרים.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
ממש מוזר שהמקינטה הכי נחשבת בעולם מקבלת אצל כל המשתמשים כתמים כאלה (ולא אחרי 20 שנה של שימוש) וביאלטי לא פותרים את העניין..
לא הגיע הזמן שייצרו בריקה מנירוסטה?
לא הגיע הזמן שייצרו בריקה מנירוסטה?
- איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
לצערי זה קורה גם במקינטות הרגילות.moti_r כתב:אולי באמת אני אדבר על זה עם אנדריי, מעניין מה יהיה לו לומר.
לכולכם יש בריקה? זה קורה בכזו צורה חמורה גם במקינטות אחרות?...
אני לא מעלה תמונה של המקינטה שלי כדי לא לעורר את אפקט ההקאה של חברי הפורום.
מה שלדעתי יתרום לזה שהכתמים לא יתחילו זה לדאוג שה PH במים לא ירד הרבה, כנראה שלהוסיף שסתום על חזור לפני סלסלת החליטה, יגרום לזה שהקפה החלוט לא יחזור למיכל התחתון. ומימילא החומציאות שבקפה לא תגיע לשם (רק קחו בחשבון שישנה אפשרות גם שאני מפספס משהו וכל מה שאמרתי פשוט בלבול המוח)