זיו, על איזה קונטיינר אתה ממליץ?!ziv_r כתב:זהו בסך הכל קונטיינר אחר ואיכות הוידאו והאודיו זהה בשניהם. מה ששונה זה התנהגות הנגן עם הקונטיינר הזה....
האם ניתן "לזרוק" קבצים מ BLURAY מלא ולשמור את הסרט בלבד
תוכנה מעולה להמרת בלוריי לבלוריי או ל DVD
לקידוד מחדש בפורמט בלוריי בנפח שיכנס לדיסק 25GB או לדיסקי DVD אם רוצים
ויש גם אופציה לסמן שרוצים רק את הסרט המקורי, כלומר בלי תוספות בכלל.
יש גם אפשרות לסמן איזה פסי קול ואיזה כתוביות להשאיר או להשמיט.
מומלץ בחום:
BD Rebuilder
http://www.jdobbs.com/
הגירסה הנוכחית היא v0.37.08
ויש גם אופציה לסמן שרוצים רק את הסרט המקורי, כלומר בלי תוספות בכלל.
יש גם אפשרות לסמן איזה פסי קול ואיזה כתוביות להשאיר או להשמיט.
מומלץ בחום:
BD Rebuilder
http://www.jdobbs.com/
הגירסה הנוכחית היא v0.37.08
שלום זיו, שאלה לי אליך באותו עניין שדנו עליו מימים ימימה.ziv_r כתב:gilos,
יש סרטים עם יותר תוספות ויש עם פחות, אחרים עם מספר רב של פסי קול ווידאו משני ואחרים ללא, זה ההסבר.
על מנת להגיע לקובץ הקטן ביותר האפשרי ללא קידוד מחדש ועל ידי השמטת כל התוספות יש לעקוב אחר המדריך הבא: איחוד קבצי M2TS לקובץ בודד....
לאחרונה מצאתי המון כותרי בלו-ריי מלאים עם כתוביות בעברית.
אני משתמש בתוכנה שהמלצת במדריך שמעליי, והכל בסדר.
בגלל הכתוביות כמובן, סימנתי לתוכנה שתכווץ רק את ה-DTS-HD וכתוביות בעברית ואנגלית.
כשאני פותח את הסרט בנגן האהוב עליי, ה-SPASH PLAYER, הוא לא נותן לי אפשרות בכלל לבחור כתוביות, אלא 'מסמן' שאין כלל כתוביות. תהיתי (לפני שאני בכלל מעביר את הקובץ לסטרימר) אם הכתוביות נמצאות בקובץ שכיווצתי דרך התוכנה ופשוט הנגן הזה לא יוצא למשוך אותן, או שכלל הכתוביות לא 'נצרבו' עם הקובץ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
הכתוביות עליהן אתה מדבר הינן PGS וקיימים נגנים במחשב אשר לא מציגים אותן.
כיום רוב הסטרימרים מסוגלים להציג תרגומים מסוג זה.
כיום רוב הסטרימרים מסוגלים להציג תרגומים מסוג זה.
שבוע טוב זיו,ziv_r כתב:הכתוביות עליהן אתה מדבר הינן PGS וקיימים נגנים במחשב אשר לא מציגים אותן.
כיום רוב הסטרימרים מסוגלים להציג תרגומים מסוג זה....
העברתי את הקובץ לסטרימר, וכאמור גם הוא (כמו הספלאש) לא יודע לקרוא את הכתוביות.
אני משתמש ב TVIX של dvico החדש. ויש לי כבר אוסף של סרטים כאלה. חבל לי לאבד את כולם. יש פתרון לכך?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

וודא כי tsMuxerGUI מציין כי הכתוביות קיימות לקובץ המדובר. סדרת ה- TViX מבוססת Realtek יודעת לשלוף תרגומי PGS.
בוודאי זיו. ישנן משבצות למטה. סימנתי באודיו את ה dts-hd, ובכתוביות heb ו eng.ziv_r כתב:וודא כי tsMuxerGUI מציין כי הכתוביות קיימות לקובץ המדובר. סדרת ה- TViX מבוססת Realtek יודעת לשלוף תרגומי PGS....
הכל אמור להיות בסדר. אבל זה לא
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נסה לנגן את הקובץ כמבנה הבלו-ריי המקורי, ראה אם במצב זה הכתוביות כן זמינות.
אני בדקתי בעצמי שוב אתמול עם TViX 6640 וראיתי כי אין בעיה לסטרימר לחלץ את ה- PGS.
איזה דגם בדיוק של TViX יש לך? בנוסף, וודא כי אתה עובד עם הקושחה האחרונה.
אני בדקתי בעצמי שוב אתמול עם TViX 6640 וראיתי כי אין בעיה לסטרימר לחלץ את ה- PGS.
איזה דגם בדיוק של TViX יש לך? בנוסף, וודא כי אתה עובד עם הקושחה האחרונה.
יש לי את ה-SLIM S-1 הקושחה האחרונה.ziv_r כתב:נסה לנגן את הקובץ כמבנה הבלו-ריי המקורי, ראה אם במצב זה הכתוביות כן זמינות.
איזה דגם בדיוק של TViX יש לך? בנוסף, וודא כי אתה עובד עם הקושחה האחרונה....
מה שכן.........אני מנגן את הסרט בעזרת כונן חיצוני...המחובר לסטרימר...הייתכן שזו הסיבה?
אז ככה:
מחמת החשש, העברתי את הסרט ל-TIVX מהכונן החיצוני.
עדיין אין תרגום.
אם זה לא מספיק, העליתי שוב את התוכנה המכסחת וכיסחתי סרט אחר בבלוריי מלא, ושוב הפעם ווידאתי שהמשבצת של הכתוביות בעברית ובאנגלית מסומנות.
גם את הסרט הזה ניסיתי לראות עם תרגום, אך הסטרימר לא מזהה שום דבר.
בנוסף, (אם זה לא מספיק) לראשונה הסטרימר מקרטע לי בניגון של סרט. (יש לציין שזו הפעם ה-1 שאני מנסה לראות בו קובץ M2TS). אז מה קורה איתי? זה רק אני? או ש-DVICO לא מסוגלים לנגן קובץ כזה גדול חלק?!
אני מתוסכל, ואשמח לתשובות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כפי שרשמתי בהודעה קודמת, נסה לנגן את הקובץ כמבנה בלו-ריי שלם. ייתכן ואין אפשרות להציג תרגום PGS עבור קבצי m2ts בודדים, רק כמבנה בלו-ריי.
זיו תודה רבה על כל הזמן שלך, אין עליך.ziv_r כתב:כפי שרשמתי בהודעה קודמת, נסה לנגן את הקובץ כמבנה בלו-ריי שלם. ייתכן ואין אפשרות להציג תרגום PGS עבור קבצי m2ts בודדים, רק כמבנה בלו-ריי....
אבל..
אם אצטרך להעביר את כל מבנה הבלוריי לסטרימר, לא עשיתי בזה כלום, היות ואצטרך לקנות דיסק של 2 טרה כל שעתיים.
ובכל אופן, תודה רבה לך על כל נסיונותיך לעזור.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ממש לא נכוןgilos כתב:זיו תודה רבה על כל הזמן שלך, אין עליך.ziv_r כתב:כפי שרשמתי בהודעה קודמת, נסה לנגן את הקובץ כמבנה בלו-ריי שלם. ייתכן ואין אפשרות להציג תרגום PGS עבור קבצי m2ts בודדים, רק כמבנה בלו-ריי....
אבל..
אם אצטרך להעביר את כל מבנה הבלוריי לסטרימר, לא עשיתי בזה כלום, היות ואצטרך לקנות דיסק של 2 טרה כל שעתיים.
ובכל אופן, תודה רבה לך על כל נסיונותיך לעזור....
קח את קובץ ה m2ts תפעיל את תוכנת tsmuxer ותגדיר פלט בפורמט bd מלא
מבחינת גודל זה יהיה ממש דומה לקובץ המקורי ככה שלא יתפוס הרבה מקום
בפלט יש לי:istarmini כתב:ממש לא נכוןgilos כתב:זיו תודה רבה על כל הזמן שלך, אין עליך.ziv_r כתב:כפי שרשמתי בהודעה קודמת, נסה לנגן את הקובץ כמבנה בלו-ריי שלם. ייתכן ואין אפשרות להציג תרגום PGS עבור קבצי m2ts בודדים, רק כמבנה בלו-ריי....
אבל..
ובכל אופן, תודה רבה לך על כל נסיונותיך לעזור....
קח את קובץ ה m2ts תפעיל את תוכנת tsmuxer ותגדיר פלט בפורמט bd מלא
מבחינת גודל זה יהיה ממש דומה לקובץ המקורי ככה שלא יתפוס הרבה מקום...
TS MUXING
M2TS MUXING
BLU-RAY DISK
AVCHD DISK
DEMUX
במה לבחור?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בלוריי דיסק כמובן
שמע,עוד מעט ונתחיל לחתוך ורידים
......אתה מסתובב מסביב לפתרון כמה ימים.
כאשר זיו אמר לך לשמר את המבנה של דיסק בלוריי,הכוונה הייתה לסמן ב-OUTPUT
BLU-RAY DISK
תפתח כל סרט בלוריי,ותיראה שיש לו מבנה סטנדרטי
BDMV שבנוי מתת ספריות:
BACKUP
CLIPINF
PLAYLIST
STREAM
ושני קבצים קטנים
index
MovieObject
עכשיו מה שאתה עושה,קוראים לזה STRIPPING,יעני אתה מכסח,דברים שאתה לא זקוק כגון תוספות,ופס-קולים שאתה לא צריך,ובסוף תקבל בלו-ריי עם אותו מבנה,ולרוב בספריה STREAM תישארנה קובץ .M2TS אחד,הבעיה יכול להיות רק איפו שיש הרבה כאלו,וגם לזה זיו נתן מדריך יפה.
כבר בתחילת שירשור נתתי תוכנה טובה (אם לא ה.....
)
DVDFAB,אבל האנשים אוהבים סירבול.....
כאשר זיו אמר לך לשמר את המבנה של דיסק בלוריי,הכוונה הייתה לסמן ב-OUTPUT
BLU-RAY DISK
תפתח כל סרט בלוריי,ותיראה שיש לו מבנה סטנדרטי
BDMV שבנוי מתת ספריות:
BACKUP
CLIPINF
PLAYLIST
STREAM
ושני קבצים קטנים
index
MovieObject
עכשיו מה שאתה עושה,קוראים לזה STRIPPING,יעני אתה מכסח,דברים שאתה לא זקוק כגון תוספות,ופס-קולים שאתה לא צריך,ובסוף תקבל בלו-ריי עם אותו מבנה,ולרוב בספריה STREAM תישארנה קובץ .M2TS אחד,הבעיה יכול להיות רק איפו שיש הרבה כאלו,וגם לזה זיו נתן מדריך יפה.
כבר בתחילת שירשור נתתי תוכנה טובה (אם לא ה.....
DVDFAB,אבל האנשים אוהבים סירבול.....