יש עוד הכרזות? אין לי זמן לעקוב אחרי האירוע.
גוגל הציגה באופן רשמי את גירסת האנדרואיד החדשה-ה Honeycomb
[left]OK, Chris Buerger up now to talk about Android Market. Announcing release of Android Market Web Store, new way to get apps on devices. Up until now, only way to get was using the client on your phone. With today’s release (URL to come) you can browse everything and install to device direct from web.
You get top paid, top free, featured apps. Showing how each application has a details page, user reviews, application screenshots.
If you buy, easy to pick which device to send to (if you have multiple phones, tablets). Only devices that can use the app will be listed.
Easy to share application pages with friends or yes, you can tweet them with a built-in tweet button.
If you get a link via your phone, rather than the web, it “does the right thing” and takes you to the Android Market client on your phone, rather than to the web store.
There’s way to list your devices, give them nicknames, what they have. As someone who has had to deal with multiple Android devices in the past, that’s pretty cool.[/left]...

אבי,
רק עכשיו התחברתי לראות מה חדש שם, זה עדיין לא הסתיים (לי יש תירוץ מעולה אבל מה התירוץ שלך לא לעקוב אחרי זה)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 02/02/2011 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אשתי לא בבית מהבוקר, אני לבד עם הילדות עד יום שישי (זה ככה כל שבוע, בגלל שהיא לומדת במרכז).osherov כתב: אבי,
רק עכשיו התחברתי לראות מה חדש שם, זה עדיין לא הסתיים (לי יש תירוץ מעולה אבל מה התירוץ שלך לא לעקוב אחרי זה)...
הייתי בעבודה עד די מאוחר, והייתי חייב עוד כמה סידורים....
רוצה עוד?
בעיקר דיבורים על הוספת יכולות חדשות למרקט.
Online Android Marke:
-זה כולל ממשק חדש באנרים חדשים, איקונים גדולים
-יכולת לבצע הזמנה On Line מהדפדפן שלכם. זה כולל:
צפייה על ההרשאות שהאפליקציה אותה אתם רוצים להתקין תשתמש במכשיר שלכם
בחירת המכשיר אליו אתם רוצים לבצע את ההתקנה (אם יש לכם מספר מכשירים)
ביצוע הרכישה עצמה-complete your purchase
קבלת עידכון על הרכישה במכשיר שלכם
האפליקצייה תתחיל לרדת ותותקן על המכשיר
פשוט מגניב!
-מפתחים יכולים להעלות סרטוני וידאו ל Youtube לאפליקציות שלהם
-אם דרך הדפדפן במחשב תבצעו חיפוש אז תוכלו לפלטר בתוצאות את סוג המכשיר, המחיר, הפופלריות, הרלונטיות
-מפתחים יכולים לקבוע את התימחור לאפליקציות שלהם על פי המטבע המקומי (היום היית קובע מחיר אחד וגוגל היו מבצעים את ההמרות למטבעות התקומיות של המשתמש)
-In-app purchases היכולת למכור שלבים ותוספות לאפליקצייה קיימת (לדוגמה מכירת שלבים לאפליקצייה כמו ה Angry Birds)
-3 אפליקציות חדשות מבית Disney בשם: Radio Disney, Jelly Car, and Tap Tap Revenge
Online Android Marke:
-זה כולל ממשק חדש באנרים חדשים, איקונים גדולים
-יכולת לבצע הזמנה On Line מהדפדפן שלכם. זה כולל:
צפייה על ההרשאות שהאפליקציה אותה אתם רוצים להתקין תשתמש במכשיר שלכם
בחירת המכשיר אליו אתם רוצים לבצע את ההתקנה (אם יש לכם מספר מכשירים)
ביצוע הרכישה עצמה-complete your purchase
קבלת עידכון על הרכישה במכשיר שלכם
האפליקצייה תתחיל לרדת ותותקן על המכשיר
פשוט מגניב!
-מפתחים יכולים להעלות סרטוני וידאו ל Youtube לאפליקציות שלהם
-אם דרך הדפדפן במחשב תבצעו חיפוש אז תוכלו לפלטר בתוצאות את סוג המכשיר, המחיר, הפופלריות, הרלונטיות
-מפתחים יכולים לקבוע את התימחור לאפליקציות שלהם על פי המטבע המקומי (היום היית קובע מחיר אחד וגוגל היו מבצעים את ההמרות למטבעות התקומיות של המשתמש)
-In-app purchases היכולת למכור שלבים ותוספות לאפליקצייה קיימת (לדוגמה מכירת שלבים לאפליקצייה כמו ה Angry Birds)
-3 אפליקציות חדשות מבית Disney בשם: Radio Disney, Jelly Car, and Tap Tap Revenge
לא רק עובד אלא יש שם את רשימת כל האפליקציות שמותקנות אצלי על המכשיר (בתשלום ובחינם)...יפה מאוד 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
נכון, אבל לפני כמה שבועות גוגל הסירו את האפליקציה שמאפשרת התקנה מרחוק באמצעות ה AppBrain. זה היה אמור לספק כנראה את הרמז למה שקיבלנו היוםRino כתב:נראה טוב,
אבל יש את Appbrain...
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אצלי זה ממש לא כך. חסרים הרבה אפליקציות בתשלום המותקנות במכשיר. Touchdown ו Documents ToGo למשל וגם אפליקציות חינמיות כמו Adobe PDF Reader, Flash Player ואפילו כאלו בית היוצר של גוגל בעצמה שהותקנו אוטומטית כמו GMail ו Google Earthosherov כתב:לא רק עובד אלא יש שם את רשימת כל האפליקציות שמותקנות אצלי על המכשיר (בתשלום ובחינם)...יפה מאוד...
אז בתור מצגת ליכולות עתידיות זה לא רע אבל זה בדיוק מה שזה ולא יותר מזה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אם המכשיר שלך rooted עם rom טיפה שונה מהמקורי ייתכן שה GE וה Gmail אצלך הגיעו pre-installed.Catskinner כתב:אצלי זה ממש לא כך. חסרים הרבה אפליקציות בתשלום המותקנות במכשיר. Touchdown ו Documents ToGo למשל וגם אפליקציות חינמיות כמו Adobe PDF Reader, Flash Player ואפילו כאלו בית היוצר של גוגל בעצמה שהותקנו אוטומטית כמו GMail ו Google Earthosherov כתב:לא רק עובד אלא יש שם את רשימת כל האפליקציות שמותקנות אצלי על המכשיר (בתשלום ובחינם)...יפה מאוד...
אז בתור מצגת ליכולות עתידיות זה לא רע אבל זה בדיוק מה שזה ולא יותר מזה....
יכול להיות שמהסיבה הזאת ה market לא רואה אותם.
אצלי זה אותו דבר עם כמה אפליקציות.
Need more cowbell
כן, אני בקלות הצלחתי...להתקין אפליקציות...וקלוד..אצלי כל האפליקציות מופיעות ברשימה...(כנראה כולם..אני אעבור על זה). אותי זה מאוד מלהיב..
מה שכן, ואני לא ידעתי את זה, את זכות הראשונים יש לתת ל AppBrain שעשו את זה קודם.
אגב, מעבר ליכולת לצפות בתוכנות שיש לך במכשיר וביכולת לבצע התקנה מרחוק, היתרון הגדול לטעמי הוא היכולת לקבל הרבה יותר מידע על האפליקציות עצמם במסך המחשב מאשר במסך הקטן שיש למכשירים שלנו (כולל שימוש בפליטרים של חיפוש)
מה שכן, ואני לא ידעתי את זה, את זכות הראשונים יש לתת ל AppBrain שעשו את זה קודם.
אגב, מעבר ליכולת לצפות בתוכנות שיש לך במכשיר וביכולת לבצע התקנה מרחוק, היתרון הגדול לטעמי הוא היכולת לקבל הרבה יותר מידע על האפליקציות עצמם במסך המחשב מאשר במסך הקטן שיש למכשירים שלנו (כולל שימוש בפליטרים של חיפוש)
אצלי המרקט החדש בכלל לא משויך לטלפון שלי ולכן אני לא יכול להתקין אפליקציות דרך הווב. פעלתי לפי ההוראות שלהם ונכנסתי ויצאתי מהמרקט בטלפון וזה לא עזר.
מה שמוזר זה שאני כן רואה את האפליקציות ששילמתי עליהם .
מה שמוזר זה שאני כן רואה את האפליקציות ששילמתי עליהם .
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
Android 3.0 Honeycomb Hands-on demo
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Pavelz, הוא אמנם rooted אבל בזמן שכתבתי את ההודעה הוא דווקא הריץ 2.2.1 FRG83D סטנדרטי לחלוטין. בינתיים עברתי לסיאנוג'ן ולהפתעתי הרבה אני רואה שכלום לא השתנה מלבד זה שהוא כבר לא מצליח לזהות איזה מכשיר יש לי.
אז אם ה Market החדש מצליח לרדת לרזולוציה של ה ROM שמותקן אצלי אבל לא מצליח לפנות לרשימת האפליקציות המותקנות במכשיר זה קצת מבאס
כפי שאמרתי מקודם, קונספט נחמד ובצוע צולע.
אז אם ה Market החדש מצליח לרדת לרזולוציה של ה ROM שמותקן אצלי אבל לא מצליח לפנות לרשימת האפליקציות המותקנות במכשיר זה קצת מבאס
כפי שאמרתי מקודם, קונספט נחמד ובצוע צולע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

יש כאן מאמר מעניין בנושאCatskinner כתב:Pavelz, הוא אמנם rooted אבל בזמן שכתבתי את ההודעה הוא דווקא הריץ 2.2.1 FRG83D סטנדרטי לחלוטין. בינתיים עברתי לסיאנוג'ן ולהפתעתי הרבה אני רואה שכלום לא השתנה מלבד זה שהוא כבר לא מצליח לזהות איזה מכשיר יש לי.
אז אם ה Market החדש מצליח לרדת לרזולוציה של ה ROM שמותקן אצלי אבל לא מצליח לפנות לרשימת האפליקציות המותקנות במכשיר זה קצת מבאס![]()
כפי שאמרתי מקודם, קונספט נחמד ובצוע צולע....
http://www.engadget.com/2011/02/04/does ... -custom-r/
Need more cowbell