בקרוב ה PSN מגיע לארץ הקודש..
למה מדובר בעברה? אולי אם אתה מבריח מהמכס, זו עברה. אבל ברכישה מחול אתה לא עובר על החוק.
לגבי היבואן, אני לא בא להגן על מדיניות התמחור ההזויה שלו. אני פשוט אומר שלא הוגן לשפוט אותו על העדר הPSN עד היום, אלא רק את סוני שמעזה למכור קונסולות באופן רשמי במדינה מסויימת מבלי שתהיה שם רשת PSN.
לגבי היבואן, אני לא בא להגן על מדיניות התמחור ההזויה שלו. אני פשוט אומר שלא הוגן לשפוט אותו על העדר הPSN עד היום, אלא רק את סוני שמעזה למכור קונסולות באופן רשמי במדינה מסויימת מבלי שתהיה שם רשת PSN.
קרמריקה אני חושב שאתה צודק, גם לדעתי מידת ההשפעה של ישפאר על הנושא קטנה אך אולי זה באמת גם לא היה בראש מעייניו מהתחלה. העיקר שעכשיו המצב ישתנה ונזכה לתמיכה גם מצד שפת הקודש
העברה היא אי הצהרה ואי תשלום מכס כמובן
כי אחרת הכדאיות של הבאת קונסולה מחו"ל מצטמצמת מאוד עד לא קיימת.
העברה היא אי הצהרה ואי תשלום מכס כמובן
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האם אפשר לשנות כתובת של משתמש ב PSN או שיהיה עלי לפתוח משתמש חדש לגמרי כדי להיות רשום מהארץ ?
(אני מניח שזה לפתוח משתמש חדש לגמרי..)
(אני מניח שזה לפתוח משתמש חדש לגמרי..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לצערי אי אפשר. בדקתי עכשיו בכמה דיונים שמצאתי על זה ברשת ומסתבר שהבעיה הזו קיימת כבר מיום ההשקה בערך.
אי אפשר לשנות מדינה לחשבון קיים.
מפגר? כנראה. אבל - "זה לא מפתיע, זה סוני."
מפגר? כנראה. אבל - "זה לא מפתיע, זה סוני."
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אם יצא לך לנסות משחקים אונליין אתה יודע שמדובר בשינוי עצום דווקא.Huber כתב:כל עוד אין תמיכה בשפה העיברית ותוכן מקומי, מה השיפור? הרי עד עכשיו יכלנו בקלות להתחבר לחנויות מהמדינות האחרות, רק שהתוכן שם (תוכניות טלוויזיה, סרטים וכו) היה חסום ברובו. הורדת משחקים בתשלום ודמואים היו זמינים עד היום גם ככה. ה"שינוי" היחיד הוא שמהיום יהיה אפשר לרשום במדינה "ישראל" בהרשמה לחנות, זה הכל.
שיפור אבל מזערי....
אני לא יודע כמה כסף הם הפסידו בארץ על סרבול הקניה עד היום אבל ממני אישית הם הפסידו כמה וכמה מאות שקלים שכבר הגעתי עם האשראי עד רגע הקניה והם הודיעו לי שהכרטיס לא תקף.
Need more cowbell
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מסכים מאוד עם פבל - הרבה פעמים רציתי לקנות דברים (הרחבות, משחקים ושאר פיצעפקס) מה PSN ובגלל הסרבול ויתרתי על הרכישה - בייחוד אחרי שחסמו את כרטיסי האשראי מחו"ל.
יש למישהו מושג אם לאישה איזור אנחנו נשתייך ? (בתור רוכשי משחקים מכל העולם)
יש למישהו מושג אם לאישה איזור אנחנו נשתייך ? (בתור רוכשי משחקים מכל העולם)
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מן הסתם נשתייך לאירופה - לשם אנחנו שייכים מבחינת בלוריי.
- susuTheFOX
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מקווה שעם שיחה לנציגי התמיכה של סוני נוכל לשנות דרכם את הכתובת.jacko-il כתב:לצערי אי אפשר. בדקתי עכשיו בכמה דיונים שמצאתי על זה ברשת ומסתבר שהבעיה הזו קיימת כבר מיום ההשקה בערך.
מפגר? כנראה. אבל - "זה לא מפתיע, זה סוני."...
אני יודע שבאופן עצמאי לא ניתן לשנות את הכתובת.
עכשיו אני רק ממתין שבאלמר ימצא את הדף הקטן שהוא כתב בו "להביא את ה-Marketplace לישראל"
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
סוני פשוט הולכים לפי הנחת יסוד שאם אנשים קנו PS3 הם יותר לא עוברים דירה ובטח שלא עיר (או ארץ "רחמנא ליצלן")susuTheFOX כתב:אני מקווה שעם שיחה לנציגי התמיכה של סוני נוכל לשנות דרכם את הכתובת.jacko-il כתב:לצערי אי אפשר. בדקתי עכשיו בכמה דיונים שמצאתי על זה ברשת ומסתבר שהבעיה הזו קיימת כבר מיום ההשקה בערך.
מפגר? כנראה. אבל - "זה לא מפתיע, זה סוני."...
אני יודע שבאופן עצמאי לא ניתן לשנות את הכתובת.
עכשיו אני רק ממתין שבאלמר ימצא את הדף הקטן שהוא כתב בו "להביא את ה-Marketplace לישראל"...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Pavelz
- חבר מביא חבר

לפי ynet השירות בארץ נפתח והמחירים כצפוי מפגרים לחלוטין.
Mass Effect 2 = 360shek
Assassin's Creed 2 = 170shek
במילים אחרות, חפשו את החברים שלכם ישפאר או מי שלא יהיה אחראי למהלך הזה. נמשיך לקנות בדרך לא דרך בחנות האמריקאית

Mass Effect 2 = 360shek
Assassin's Creed 2 = 170shek
במילים אחרות, חפשו את החברים שלכם ישפאר או מי שלא יהיה אחראי למהלך הזה. נמשיך לקנות בדרך לא דרך בחנות האמריקאית
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אם זה לא שוד לאור יום אני לא יודע מה כן. למזלינו עם מעט תושיה ניתן לחסוך בהוצאות וכולי תקווה שהחנות הזאת תישאר שוממת עד שיורידו שם את המחירים.samcom כתב:יהודים ימצאו תלונות בכל מצב. אז זו לא חוכמה
זה גנטי...
אין פה סטוק, אין פה ארנונה ואין פה מיסי ייבוא. אין שום תירוץ למחירים האלה.
Need more cowbell
זה לא גנטי ולא מצאנו על מה להתלונן.samcom כתב:יהודים ימצאו תלונות בכל מצב. אז זו לא חוכמה
זה גנטי...
זה ביזיון שבמקום לתת מחיר בשקלים שזהה למחיר ביורו אחרי המרת המטבע ועיגול המחיר כלפי מעלה נותנים מחירים יותר גבוהים בעשרות אחוזים!
זה ביזיון שאנחנו משוייכים לאירופה מבחינת סוני ואין לנו את כל התוכן של החנויות האירופאיות!
מזל שהחנות נפתחה רק עכשיו והיא לא נותנת שום סיבה לפתוח עוד משתמש ואפשר בכיף להישאר עם מה שיש כיום.
לי יש אירופאי בריטי ואמריקאי.
הלו חבר תנשום עמוק ותירגע שניה . . .רוב הסיכויים שהם פשוט בדקו מה המחירים בשווקים אצלנו והשוו אליהם ובגלל זהDorM כתב:זה לא גנטי ולא מצאנו על מה להתלונן.samcom כתב:יהודים ימצאו תלונות בכל מצב. אז זו לא חוכמה
זה גנטי...
זה ביזיון שבמקום לתת מחיר בשקלים שזהה למחיר ביורו אחרי המרת המטבע ועיגול המחיר כלפי מעלה נותנים מחירים יותר גבוהים בעשרות אחוזים!
זה ביזיון שאנחנו משוייכים לאירופה מבחינת סוני ואין לנו את כל התוכן של החנויות האירופאיות!
מזל שהחנות נפתחה רק עכשיו והיא לא נותנת שום סיבה לפתוח עוד משתמש ואפשר בכיף להישאר עם מה שיש כיום.
לי יש אירופאי בריטי ואמריקאי....
המחירים נראים כך , מן הסתם זה יתאזן עם הזמן.לגבי איכות החנות והתוכן , לא מסכים בכלל שזה בזיוני ,זה פשוט מציאותי.
אם כבר אז זה שהם פתחו לנו חנות זה איזשהוא סוג של נס ,זאת הדרך היחידה שבה אני מבין את זה , בישראל יש אולי 30,000 מכשירים.אני ממש לא מאמין ששווה להחזיק חנות בשביל זה , כמה כוח קניה זה כבר?אם זאת לא היתה עלות אפסית להחזיק את זה הם בחיים לא היו פותחים.איך אתה בכלל יכול להשוות את החנות הישראלית לחנות האמריקאית/אירופאית שיש בהן עשרות מליוני משתמשים כל אחת ? החנויות האלה מגלגלות הון תועפות ולכן משקיעים בהן כל כך.
אנחנו פחות מחצ'קון סורר בשבילם ואין מה לעשות , זה ביזנס והם צודקים.
כל הגבורה הזאת של לא לקנות פשוט תביא לסגירת החנות.צריך דווקא לחפש מה לקנות שם ולקנות כדי להראות להם
תזרים מזומנים גבוהה בחנות ואז אולי יהיה להם אינטרס להשקיע קצת.
אני דווקא התרשמתי שבהרבה מוצרים המוצעים בחנות, ההבדלים במחירים לא קיימים עד זניחים בהשוואה לחנות האירופאית. וכך גם כתוב באתרים נוספים ברשת וע"י משתמשים.
אני מסכים לחלוטין עם המגיב האחרון. זו הייתה כוונתי
רק בלי שכתבתי אותה מפורשות. הלוואי שגם יוסיפו את ה+PSN שיהיה ניתן לרכוש אותו דרך החנות הישראלית. אז לדעתי, רבים מאותם 30,000, הלוואי. שהם בני נוער ללא כרטיס אשראי יוכלו לרכוש את השירות.
אני מסכים לחלוטין עם המגיב האחרון. זו הייתה כוונתי
אף בנאדם שפוי שמחזיק כרטיס אשראי לא קונה משחקים חדשים (או בכלל) בארץ. למה שהמצב ישתנה בPS STORE? הבעיה היא שעם הקיבעון של ישפאר, אף אחד לא יקנה שם ועדיין המחירים לא ירדו בשקל. אני לא מתכוון אפילו לפתוח יוזר חדש.