Modern Warfare 3 יגיע ב 25/10
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
E3 2011: Hunter Killer Mission Gameplay (Stream) HD
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/714816
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/714816
-
Huber
- חבר במועדון HT

E3 2011: Exclusive Black Tuesday Gameplay Demo HD
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/714784
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/714784
-
Huber
- חבר במועדון HT

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המשחק משוחרר מחר לקהל הרחב.
בצרפת בוצע שוד מזוין על רכב מסחרי שהוביל 6000 עותקים של המשחק לחנויות.. שווי הסחורה כ 400,000 אירו.
כנראה שיש גיימרים שממש לא יכולים לחכות עוד יום אחד..
http://ps3.ign.com/articles/121/1211793p1.html
בצרפת בוצע שוד מזוין על רכב מסחרי שהוביל 6000 עותקים של המשחק לחנויות.. שווי הסחורה כ 400,000 אירו.
כנראה שיש גיימרים שממש לא יכולים לחכות עוד יום אחד..
http://ps3.ign.com/articles/121/1211793p1.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הנבואה נתנה לטפשיםTrip כתב:אני מודה שמדובר במסחטת כסף, אבל הם סוחטים כסף שאופן שמספק הרבה הנאה.
האונליין שלהם מעולה, חוץ מההאקרים והנודניקים שבסופו של דבר תמיד מגיעים לשם.
אני אקנה, זה בטוח....
יצא לי לראות טריילרים של הסינגל ושל המולטיפלייר של MW3 וגם לראות ריאיון עם המפתחים על השינויים הצפויים במשחק. בין לבין מאסתי ב-Black Ops וחזרתי לשחק ב-MW2, בעיקר בגלל מערכת הנשקים המעצבנת.
כל זה הוביל אותי למסקנה הבלתי נמנעת לגבי MW3 - זה פשוט העתק מדוייק של MW2, עם קצת שינויים (אפילו לא שיפורים).
אם כבר אני מוציא 60$, אני מעדיף לעשות את זה על Battlefield 3, שהמולטי שלו קוצר שבחים עד כה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

הנשקים ב-B.O פחות מהנים. לא יודע להסביר בדיוק למה. עצם זה שהנשק המשני (Secondary) הוא גרוע, זה כבר מוריד חצי מהכיף. זה גורס שאי אפשר לקחת נשק ראשי שהוא לא רובה סער/צלפים. ברוב המפות להסתובב עם shotgun לא יביא אותך רחוק.mp3lll כתב:מה רע במערכת נשקים?
אני אישית מחכה........
בנוסף, ה-killstreak פחות מעניינים ממה שהיה ב-MW2.
בכנות, אני הפסקתי לשחק BO וחזרתי לשחק MW2.
לדעתי אי אפשר להשוות בין המולטי של שני המשחקים האלה.Trip כתב:הנבואה נתנה לטפשיםTrip כתב:אני מודה שמדובר במסחטת כסף, אבל הם סוחטים כסף שאופן שמספק הרבה הנאה.
האונליין שלהם מעולה, חוץ מההאקרים והנודניקים שבסופו של דבר תמיד מגיעים לשם.
אני אקנה, זה בטוח....![]()
יצא לי לראות טריילרים של הסינגל ושל המולטיפלייר של MW3 וגם לראות ריאיון עם המפתחים על השינויים הצפויים במשחק. בין לבין מאסתי ב-Black Ops וחזרתי לשחק ב-MW2, בעיקר בגלל מערכת הנשקים המעצבנת.
כל זה הוביל אותי למסקנה הבלתי נמנעת לגבי MW3 - זה פשוט העתק מדוייק של MW2, עם קצת שינויים (אפילו לא שיפורים).
אם כבר אני מוציא 60$, אני מעדיף לעשות את זה על Battlefield 3, שהמולטי שלו קוצר שבחים עד כה....
BF מדמה שדה קרב גדול כולל כל כלי המשחית והרכב לעומת COD שמדמה יותר השלבים לש"ב.
אישית אני מעדיף את הלש"ב והאקשן המיידי יותר של COD.
ואל תיתן ל-BO להוות אינקדיקטור ל-MW3, מכיוון שמדובר בשתי חברות פיתוח שונות והסדרה של MW משמעותית טובה יותר.
קובי
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
סלח לי על הבוטות אבל זה כמו לשכב עם אותה האישה שאתה אוהב.Trip כתב:זה בטוח כיף.Pavelz כתב:שיחקתי שעה, שעתיים בינתיים מאוד כיף.
גם סינגל וגם המולטיפלייר...
השאלה היא האם זה שווה 60$. למי ששיחק בMW2 ואח"כ ב-BO, נשמע לי מיותר להוציא 60$ על אותו הדבר בדיוק....
בקיצור בהחלט שווה את ה 60$ ואולי אף את התוספת של ה Elite
Need more cowbell
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

mp3lll כתב:איך אתה יכול להגיד שזה אותו דבר, כאשר המפות הם שונות?...
פאבל, בכלל בכלל לא נסחפת.Pavelz כתב: סלח לי על הבוטות אבל זה כמו לשכב עם אותה האישה שאתה אוהב.
בקיצור בהחלט שווה את ה 60$ ואולי אף את התוספת של ה Elite...
דעתי היא כזו:
המשחקיות נשארה זהה. היעדים זהים, הטכניקות זהות, הנשקים דומים מאוד. המפות השתנו, אבל מבחינתי לקנות חבילת מפות ב-60$ זה בזבוז. גם לקנות חבילת מפות ב-15$ מרגיש לי כמו עושק, אבל נשים את זה בצד.
יהיו את אותם קמפרים, את אותם G18 Runners, את אותם אנשים עם מטולים שיורים מקצה אחד לקצה השני של המפה, את אותם אנשים שמשחקים Team Deathmatch אבל לא משתפים פעולה ורצים לכיוון הפוך משלך, את אותה רשת נ-ו-ר-א-י-ת שנקראת IWnet שמכריזה על עצמה לא כשירה אחת לחודש, וכשהיא כן כשירה לוקח עידנים למצוא בא משחק.
אז חברים יקרים, במילותיו של pavelz, זכותכם להגיד שאתם אוהבים את הגברת הזו, אבל מבחינתי היא זקנה שעשתה ניתוח סיליקון וגובה על זה מחיר פרימיום, לא עלמה צעירה ויפה.
אני אוהב שיתוף פעולה, אני אוהב ששחקנים מנסים לעשות משהו קבוצתי, ואין קמצוצון מזה ב-MW2 או ב-BO. אני אוהב התקדמות (מנוע גרפי יפה יותר מגרסה לגרסה זו לא בושה!), אני אוהב לשחק מתי שבא לי ולא לקוות שהיום לא יהיה לי Login Failed ל-IWnet.
לכן אני לא מתכוון לקנות את MW3.
אתם כנראה חושבים אחרת ולא נותר לי לאחל לכם שעות של הנאה, לפחות עד שיגיעו הסרברים הפרוצים שימחקו את כל הנקודות (מי אמר MW2?)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שחקתי כשעתיים ומשהו בקמפיין. מזל שלא נרדמתי מעל המקלדת..
זה פשוט נורא ואיום כמה ששום דבר לא השתנה במשחק הזה במהלך השנים.
לפחות שיחליפו את האייקון של הרימון כאשר הוא נופל ליד השחקן..
זה פשוט נורא ואיום כמה ששום דבר לא השתנה במשחק הזה במהלך השנים.
לפחות שיחליפו את האייקון של הרימון כאשר הוא נופל ליד השחקן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Trip כתב:mp3lll כתב:איך אתה יכול להגיד שזה אותו דבר, כאשר המפות הם שונות?...פאבל, בכלל בכלל לא נסחפת.Pavelz כתב: סלח לי על הבוטות אבל זה כמו לשכב עם אותה האישה שאתה אוהב.
בקיצור בהחלט שווה את ה 60$ ואולי אף את התוספת של ה Elite...
דעתי היא כזו:
המשחקיות נשארה זהה. היעדים זהים, הטכניקות זהות, הנשקים דומים מאוד. המפות השתנו, אבל מבחינתי לקנות חבילת מפות ב-60$ זה בזבוז. גם לקנות חבילת מפות ב-15$ מרגיש לי כמו עושק, אבל נשים את זה בצד.
יהיו את אותם קמפרים, את אותם G18 Runners, את אותם אנשים עם מטולים שיורים מקצה אחד לקצה השני של המפה, את אותם אנשים שמשחקים Team Deathmatch אבל לא משתפים פעולה ורצים לכיוון הפוך משלך, את אותה רשת נ-ו-ר-א-י-ת שנקראת IWnet שמכריזה על עצמה לא כשירה אחת לחודש, וכשהיא כן כשירה לוקח עידנים למצוא בא משחק.
אז חברים יקרים, במילותיו של pavelz, זכותכם להגיד שאתם אוהבים את הגברת הזו, אבל מבחינתי היא זקנה שעשתה ניתוח סיליקון וגובה על זה מחיר פרימיום, לא עלמה צעירה ויפה.
אני אוהב שיתוף פעולה, אני אוהב ששחקנים מנסים לעשות משהו קבוצתי, ואין קמצוצון מזה ב-MW2 או ב-BO. אני אוהב התקדמות (מנוע גרפי יפה יותר מגרסה לגרסה זו לא בושה!), אני אוהב לשחק מתי שבא לי ולא לקוות שהיום לא יהיה לי Login Failed ל-IWnet.
לכן אני לא מתכוון לקנות את MW3.
אתם כנראה חושבים אחרת ולא נותר לי לאחל לכם שעות של הנאה, לפחות עד שיגיעו הסרברים הפרוצים שימחקו את כל הנקודות (מי אמר MW2?)
...
חח אהבתי
אני בכל מקרה נהנה מכל רגע
Need more cowbell