שרשור שאלות Boxee Box
שאלה לגבי הגדרת סוג מסך וOverscan
חייב להגיד שהיה שווה לחכות!!!
ישנן שאלות בקשר לההגדרת ה- overscan
טלויזיה שלי היא Philips 8404:
הגדרתי את ה-Screen=16:9 וראיתי שהמסך נחתך בצדדים ובגובה,
עשיתי כוון ידני של קצוות התצוגה של Boxee והגעתי לערכים גבוהים של overscan=(60,20
מישהו ניתקל בערכים גבוהים כאלה? - עבור פורמט סטנדרטי של 16:9
עשיתי כוון ידני של קצוות התצוגה של Boxee והגעתי לערכים גבוהים של overscan=(60,20
מישהו ניתקל בערכים גבוהים כאלה? - עבור פורמט סטנדרטי של 16:9
טוב, אני חייב להגיד שהג'וקבוקס לוקח את זה של האקסטרימר במצבו הנוכחי בקלות...
עובד מהר, יפה, מצא לי את כל הסרטים.
אהבתי מאד את האפשרות לסמן סרט כ WATCHED ואז הוא מופיע דהוי ברשימה.
הטריק פליי לא הכי נוח, חץ ימינה מקפיץ 40 שניות בערך, בשביל יותר מזה צריך ללחוץ על האמצעי ואז לזוז
לשלושה חיצים, ושוב select, זה מקפיץ ב-10 דקות. זה לא עובד כל כך טוב, אחרי הקפצה של 10 ד' לוקח לו שניות ארוכות לחזור למצב של ניגון תקין, בזה הX לוקח בגדול.
השלט מעולה, קולט בכל מצב וכל זוית (בניגוד ל-X...)
מצגת תמונות עובדת מהר (אני באלחוטי N), אבל התזוזה של התמונה (PAN & SCAN) צריכה שיפור - יש מסגרת דקה לבנה שרועדת מסביב כשהתמונה זזה. לא מקצועי..
בינתיים אני מאד מרוצה, נראה לי שה-X הולך להעלות אבק בחדר שינה
אגב - יש כבר הגדרה של השלט שלו בDB של הרמוני ?
(לא שזאת בעיה ללמוד 7 כפתורים..)
עובד מהר, יפה, מצא לי את כל הסרטים.
אהבתי מאד את האפשרות לסמן סרט כ WATCHED ואז הוא מופיע דהוי ברשימה.
הטריק פליי לא הכי נוח, חץ ימינה מקפיץ 40 שניות בערך, בשביל יותר מזה צריך ללחוץ על האמצעי ואז לזוז
לשלושה חיצים, ושוב select, זה מקפיץ ב-10 דקות. זה לא עובד כל כך טוב, אחרי הקפצה של 10 ד' לוקח לו שניות ארוכות לחזור למצב של ניגון תקין, בזה הX לוקח בגדול.
השלט מעולה, קולט בכל מצב וכל זוית (בניגוד ל-X...)
מצגת תמונות עובדת מהר (אני באלחוטי N), אבל התזוזה של התמונה (PAN & SCAN) צריכה שיפור - יש מסגרת דקה לבנה שרועדת מסביב כשהתמונה זזה. לא מקצועי..
בינתיים אני מאד מרוצה, נראה לי שה-X הולך להעלות אבק בחדר שינה
אגב - יש כבר הגדרה של השלט שלו בDB של הרמוני ?
(לא שזאת בעיה ללמוד 7 כפתורים..)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: שאלה לגבי הגדרת סוג מסך וOverscan
תבטל את ה-OVERSCAN במסך....fgen1978 כתב:חייב להגיד שהיה שווה לחכות!!!
מישהו ניתקל בערכים גבוהים כאלה? - עבור פורמט סטנדרטי של 16:9...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כמה רשמים ראשוניים, משימוש של יומיים:
1. ה-MAC ADDRESS שכתוב על הבוקסי הוא *לא* נכון! לקח לי המון זמן להבין שזו הסיבה שאני לא מצליח להתחבר לרשת (יש לי פילטר לפי MAC) כי הודעת השגיאה של בוקסי היא מוזרה מאוד ("מצליח להתחבר לרשת אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט"). אחרי 20 דק' חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בפילטר של ה-MAC ואכן זו היתה הבעיה. שימו לב.
2. השלט הזה תענוגי לחלוטין! זו הפעם הראשונה שאני עובד עם שלט RF, ואני כל הזמן מחייך כשאני מוצא את עצמי מכוון אותו אל המכשיר מתוך הרגל. הכפתורים מאוד נוחים.
3. הייתי מוסיף כפתור HOME על השלט. איכשהו האייפון/אייפד חינך אותי לחפש כפתור כזה ולדעת שהוא יביא אותי בקלות אל מסך הפתיחה. אפשר לעשות את זה כרגע ע"י דאבל-קליק על כפתור ה-menu, למשל, בעדכון תוכנה.
4. חסרה לי דרך נוחה לקפוץ ל-now playing
5. חסר לי playlist, אפילו אחד שכרגע מתנגן. אני רוצה להוסיף כמה אלבומים לרשימת השמעה שלי, אבל אי אפשר.
מישהו יודע אם בוקסי תומך ב-M3U או פורמט פלייליסט אחר?
6. שדרגתי הבוקר לגרסא החדשה. מסיבה כלשהי באתר שלהם היא מופיעה כ: 1.0.3.17065
http://www.boxee.tv/download/relnotes?ver=1.0.3
אבל במכשיר לאחר שדרוג היא מופיעה כ- 17064, עם build date של Jan 13 (כלומר, לפני שבוע).
ניסיתי לבדוק האם יש עדכונים חדשים, דרך המכשיר, והוא טוען שזו הגרסא האחרונה.
מה קורה אצלכם?
7. ה-trick play באמת לא כ"כ נוח. הייתי שמח לפונקציונאליות כמו של mediaportal - כל קליק ימינה מגדיל את הקפיצה במרווחים לא לינאריים, עד ש-timeout עובר והקפיצה מתרחשת. למשל, קליק ראשון = 5 שניות, קליק שני = 15 שנ', קליק שלישי = 1 דקה, קליק רביעי = 5 דק', קליק חמישי = 20 דק'. אם עברו מעל 2 שניות מהקליק האחרון, הקפיצה מתבצעת.
8. האפל' של WALLA-YES לא עובדת
9. הורדת הכתוביות האוטומטית היא מדהימה וזה מבחינתי השוס הגדול כרגע. תענוג עילאי!
10. חסרה לי דרך לקפוץ בקלות ברשימות גדולות. כשאני מדפדף ברשימת האמנים בספרית המוסיקה שלי, יש לי כמה מאות. אם אני רוצה לקפוץ ל-DIRE STRAITS אני פשוט מקיש D, אבל זה לא מקפיץ אותי לתוך הרשימה אלא פותח לי חיפוש ג'נרי. חבל, עדיף שיחפש לי בתוך הרשימה שאני נמצא בה. אפשר להוסיף כפתור למעלה שמעביר בין הרשימה (default) לחיפוש ג'נרי.
אני ממש ממש מרוצה!
1. ה-MAC ADDRESS שכתוב על הבוקסי הוא *לא* נכון! לקח לי המון זמן להבין שזו הסיבה שאני לא מצליח להתחבר לרשת (יש לי פילטר לפי MAC) כי הודעת השגיאה של בוקסי היא מוזרה מאוד ("מצליח להתחבר לרשת אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט"). אחרי 20 דק' חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בפילטר של ה-MAC ואכן זו היתה הבעיה. שימו לב.
2. השלט הזה תענוגי לחלוטין! זו הפעם הראשונה שאני עובד עם שלט RF, ואני כל הזמן מחייך כשאני מוצא את עצמי מכוון אותו אל המכשיר מתוך הרגל. הכפתורים מאוד נוחים.
3. הייתי מוסיף כפתור HOME על השלט. איכשהו האייפון/אייפד חינך אותי לחפש כפתור כזה ולדעת שהוא יביא אותי בקלות אל מסך הפתיחה. אפשר לעשות את זה כרגע ע"י דאבל-קליק על כפתור ה-menu, למשל, בעדכון תוכנה.
4. חסרה לי דרך נוחה לקפוץ ל-now playing
5. חסר לי playlist, אפילו אחד שכרגע מתנגן. אני רוצה להוסיף כמה אלבומים לרשימת השמעה שלי, אבל אי אפשר.
מישהו יודע אם בוקסי תומך ב-M3U או פורמט פלייליסט אחר?
6. שדרגתי הבוקר לגרסא החדשה. מסיבה כלשהי באתר שלהם היא מופיעה כ: 1.0.3.17065
http://www.boxee.tv/download/relnotes?ver=1.0.3
אבל במכשיר לאחר שדרוג היא מופיעה כ- 17064, עם build date של Jan 13 (כלומר, לפני שבוע).
ניסיתי לבדוק האם יש עדכונים חדשים, דרך המכשיר, והוא טוען שזו הגרסא האחרונה.
מה קורה אצלכם?
7. ה-trick play באמת לא כ"כ נוח. הייתי שמח לפונקציונאליות כמו של mediaportal - כל קליק ימינה מגדיל את הקפיצה במרווחים לא לינאריים, עד ש-timeout עובר והקפיצה מתרחשת. למשל, קליק ראשון = 5 שניות, קליק שני = 15 שנ', קליק שלישי = 1 דקה, קליק רביעי = 5 דק', קליק חמישי = 20 דק'. אם עברו מעל 2 שניות מהקליק האחרון, הקפיצה מתבצעת.
8. האפל' של WALLA-YES לא עובדת
9. הורדת הכתוביות האוטומטית היא מדהימה וזה מבחינתי השוס הגדול כרגע. תענוג עילאי!
10. חסרה לי דרך לקפוץ בקלות ברשימות גדולות. כשאני מדפדף ברשימת האמנים בספרית המוסיקה שלי, יש לי כמה מאות. אם אני רוצה לקפוץ ל-DIRE STRAITS אני פשוט מקיש D, אבל זה לא מקפיץ אותי לתוך הרשימה אלא פותח לי חיפוש ג'נרי. חבל, עדיף שיחפש לי בתוך הרשימה שאני נמצא בה. אפשר להוסיף כפתור למעלה שמעביר בין הרשימה (default) לחיפוש ג'נרי.
אני ממש ממש מרוצה!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
moti_r,
ההערות על המוזיקה נכונות, זה אחד החלקים החדשים בפלטפורמה, מקווה שזה יסודר מתישהוא, אבל לא הייתי בונה על זה.
לא בדקתי בגרסה האחרונה אבל אין לי בעיה עם YES-Walla.
בגרסאות האחרונות יש לך פס אותיות בדומה לאייפון המאפשר גישה ישירה לאות מסויימת ברשימות, אין לך את זה?
ההערות על המוזיקה נכונות, זה אחד החלקים החדשים בפלטפורמה, מקווה שזה יסודר מתישהוא, אבל לא הייתי בונה על זה.
לא בדקתי בגרסה האחרונה אבל אין לי בעיה עם YES-Walla.
בגרסאות האחרונות יש לך פס אותיות בדומה לאייפון המאפשר גישה ישירה לאות מסויימת ברשימות, אין לך את זה?
-
oferlaor
- מנהל

התרשמות מצפיה בתכני בלוריי דרך כונן USB
1. פסי קול TRUE-HD אכן מפוענחים ל PCM ....
2. אכן, כי שנכתב בסקירה, יש גמגום בתכנים תובעניים וזה נורא נורא חבל....האם זה ענין של עדכון קושחה שיכול לתקן זאת או חלילה מגבלת חומרה?
2. אכן, כי שנכתב בסקירה, יש גמגום בתכנים תובעניים וזה נורא נורא חבל....האם זה ענין של עדכון קושחה שיכול לתקן זאת או חלילה מגבלת חומרה?
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
Re: התרשמות מצפיה בתכני בלוריי דרך כונן USB
נכון PCM רב ערוצי ,לי זה נשמע דווקא טוב,אבל לא יודע להגיד מה זה בדיוק PCM רב ערוציNewboy כתב:1. פסי קול TRUE-HD אכן מפוענחים ל PCM ....![]()
2. אכן, כי שנכתב בסקירה, יש גמגום בתכנים תובעניים וזה נורא נורא חבל....האם זה ענין של עדכון קושחה שיכול לתקן זאת או חלילה מגבלת חומרה?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום הבדל באיכות בין PCM רב ערוצי ל TRUE-HD.
מאידך, הבעיה עם תכנים תובעניים קיימת גם באודיו. ה BB מגמגם חזק עם מספר קבצי FLAC שהם 96KHz/24bit
מאידך, הבעיה עם תכנים תובעניים קיימת גם באודיו. ה BB מגמגם חזק עם מספר קבצי FLAC שהם 96KHz/24bit
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

2. כמעט לכל המכשירים שראינו היו גמגומים בהתחלה ששופרו עם עדכוני תוכנה. נקווה שגם כאן זה המקרה.
shay820,
PCM זה אומר שזה מועבר ללא כיווץ. טכנית זה אמור להיות זהה לאיכות של TRUE HD, אך תובעני יותר מהנגן (הבוקסי בוקס).
shay820,
PCM זה אומר שזה מועבר ללא כיווץ. טכנית זה אמור להיות זהה לאיכות של TRUE HD, אך תובעני יותר מהנגן (הבוקסי בוקס).
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
פיצ'ר שהייתי שמח שהיה הוא דרך להכריח את הBB לעבור לרזולוציה שכביכול אינה נתמכת ע"י המסך.
הבעיה הספציפית שלי היא שיש לי מקרן. עשיתי הכנה בתקרה, ובקשתי מהקבלן צינור 32. הקבלן המפגר עשה חשבון פשוט ו... שם לי שני צינורות 16.
כמובן שגיליתי את זה שנתיים אחרי שנכנסתי לבית כשקניתי את המקרן.
כפתרון קניתי ממיר HDMI CAT5 עם כבל אחד, אבל הוא לא מעביר אחורה לBB שהמקרן תומך ב1080P24. אם אני מחבר את המקרן ישירות לBB אני יכול לעבר למוד הזה. את זה גיליתי בעזרת הלוגים הנוחים מאוד של הBB.
מה שמוזר, זה שעם הA100 שהיה לי לא היתה בעיה כזאת.
כרגע אני "סובל" בשקט.
אופציה שניה היא להחליף את הממיר לאחד עם שני CAT5, ולראות אם זה יעשה הבדל.
יש למישהו אחד כזה שאפשר לנסות במקרה?
הבעיה הספציפית שלי היא שיש לי מקרן. עשיתי הכנה בתקרה, ובקשתי מהקבלן צינור 32. הקבלן המפגר עשה חשבון פשוט ו... שם לי שני צינורות 16.
כמובן שגיליתי את זה שנתיים אחרי שנכנסתי לבית כשקניתי את המקרן.
כפתרון קניתי ממיר HDMI CAT5 עם כבל אחד, אבל הוא לא מעביר אחורה לBB שהמקרן תומך ב1080P24. אם אני מחבר את המקרן ישירות לBB אני יכול לעבר למוד הזה. את זה גיליתי בעזרת הלוגים הנוחים מאוד של הBB.
מה שמוזר, זה שעם הA100 שהיה לי לא היתה בעיה כזאת.
כרגע אני "סובל" בשקט.
אופציה שניה היא להחליף את הממיר לאחד עם שני CAT5, ולראות אם זה יעשה הבדל.
יש למישהו אחד כזה שאפשר לנסות במקרה?