זה תספר לשופט.sharonron כתב:כדי לנתק את הפילטר צריך שיהיה מותקן קודם הפילטר אצלי פשוט לא התקינו וכמו שאמרתי היו אצלי לא פעם ופעמיים טכנאים של HOT שראו שהטלויזיה מחוברת ופועלת ולא עשו כלום בנדון , אז מי שאני שאתלונן ?ami9 כתב:אני רואה שבכול זאת עניתי - חבל -הוט יאתרו את ה- IP שלך ויבקרו אותך בבית. ראה הוזהרת.
דרך אגב אולי בכל זאת יניחו לך כי הם עסוקים במבצעי איתור "גנבים" בבאר שבע. ( ביחוד בשכונות היישנות שבהם גרים הרבה סטודנטים.(
מספרים שמסתובבות הרבה חוליות של אנשי הוט בכל הבתים בבאר שבע _ומחפשים את הדיירים שניתקו את הפילטרים מה קופסות של הוט. אחרי שתפסו את העבריינים - מאיימים עליהם בתביעה משפטית או במקומה מנוי מלא לטלויזיה של הוט בהתחייבות לשנה לפחות ובמחיר מלא בלי מבצעים...
ודרך אגב לידיעה כללית גם אם הם שמים פילטר עדין ניתן לקלוט 5 ערוצים (מניסיון של ידידים שלי)....
לפי תקנות הטלוייזיה בכבלים ולוויין של משרד התקשורת, וגם כל הניירות שחתמת לפני החיבור להוט:
"אסור לכך בתכלית האיסור לקבל שידורי טלוויזיה אנלוגית -שאתה לא חתום על היותך "מנוי אנלוגי" - ללא תשלום.".
זה בדיוק כמו שתמצא פתאום מליון שקל בחשבון שלך, שהוכנס אליך בטעות, ואתה מתחיל למשוך ממנו כספים ולא דיווחת לבנק שהוכנס אליך לחשבון כסף שלא שייך לך.
צפיה בשדורי אנלוגי מהקיר, גפ אם זה היה המצב בדירה לפני שאתה נכנסת אליה , היא עברה על החוק ומוגדת כ"גנבה".
האמן לי, אחד מחבריי שהיה במצב שלך , הוא שילם רטרואקטיבית להוט חמש שנים מנוי לטלוויזיה.
אחרת היו תובעים אותו בבית המשפט ושם היה משלם יותר כולל הבושה ש"תפסו" אותך.
מייעץ לך בידידות רבה, רד מהעניין ואל מתשיך להתהדר בקבלת שידורים "בחינם"