יש וירוסים ששותלים בתוך קובץ hosts כתובות שגויות של אתרים (זה מעין dns בקובץ ...בהסבר פשוט) .
הקובץ נמצא כאן (בהתאמות מחיצה כונן וכו')
C:\Windows\System32\drivers\etc
ערוך את הקובץ ב editor או פשוט שנה את שמו (תגבה אותו קודם אם בא לך....)
יש לך במקרה ADBLOCKER על המחשב השייך לאנטיוירוס?
האם האנטיוירוס שלך (הנוכחי או הקודן) מוטמע בכרום ובIE - כלומר אם אתה מבצע חיפוש בגוגל אתה מקבל תוצאות עם סימון לתקינות הקישור והאתר (אם הוא חשוד או מאושר לשימוש) השייך לאנטיוירוס?
אם כן - תנסה לחפש בגוגל את האתר שאליו אתה רוצה לגלוש ואתה יודע שאין לך אפשרות להיכנס אליו.
האם הסרת את ה- AVG בצורה תקינה? אני יודע שיש לו נטייה להתמזג אל תוכנות הגלישה ולחסום אתרים (אם בטעות או לא) כך שהדפדפן לא יכול להכנס לשם יותר.
לי זה נשמע כאילו אחד המשתמשים במחשב אישר (בטעות) חסימה של אתרים שאתה נוטה להשתמש בהם על בסיס יומי.
השאלה היא איזו תוכנה חוסמת את הגישה לשם.
אופצייה נוספת: האם יש לך חיבור ADSL? במידה וכן, האם המודם וכל מכשירי הטלפון בבית מחוברים דרך פילטרים של בזק? נסה לנתק את כל המכשירים בבית ולהשאיר רק את המודם ADSL של בזק, פעם אחת ללא פילטר (היישר לקיר) ופעם שנייה עם פילטר. בכל פעם כזו נסה להתחבר מחדש ובדוק את הגלישה.
מעבר לכך - כנס להגדרות הראוטר, לך ל-Status, Device Status, ובדוק שיש לך גרסת תכנה אחרונה - 1.56- ניתן להוריד מאתר היצרן.
יש וירוסים ששותלים בתוך קובץ hosts כתובות שגויות של אתרים (זה מעין dns בקובץ ...בהסבר פשוט) .
הקובץ נמצא כאן (בהתאמות מחיצה כונן וכו')
C:\Windows\System32\drivers\etc
ערוך את הקובץ ב editor או פשוט שנה את שמו (תגבה אותו קודם אם בא לך....)
ואז בצע
ipconfig /flushdns
ובדוק שוב..
...
OK מצאתי את הקובץ, לערוך אותו ומה לכתוב במקום מה.....??
תודה
winer-r כתב:kingrikra
יש לי זוג מחשבים מחוברים ברשת.
הבעייה היא במחשב שמחובר אליו הראוטר, במחשב השני, המרוחק, ניתן להתחבר.
לא אמרתי גם שסגרתי את האנטי-וירוס והפיירוול וגם לא הצליח.
...
עדיין לא הבנתי. איך המחשב המרוחק יוצא לאינטרנט? יש לך עוד פס אינטרנט בבית? הוא מחובר עם כבל לראוטר? הוא מחובר על כבל למחשב הראשי? הוא עובד עם כרטיס רשת לאחוטי מול המחשב הראשי?
היתה לי בעיה של DNS עם ה AVAST. עצרת את הסרביס שלו ולא עזר?
ישנה תוכנה בשם CCLEANER, תוריד, תתקין ותריץ גם ניקיון ל temporary files/coockies וגם ל registry.
winer-r כתב:kingrikra
יש לי זוג מחשבים מחוברים ברשת.
הבעייה היא במחשב שמחובר אליו הראוטר, במחשב השני, המרוחק, ניתן להתחבר.
לא אמרתי גם שסגרתי את האנטי-וירוס והפיירוול וגם לא הצליח.
...
עדיין לא הבנתי. איך המחשב המרוחק יוצא לאינטרנט? יש לך עוד פס אינטרנט בבית? הוא מחובר עם כבל לראוטר? הוא מחובר על כבל למחשב הראשי? הוא עובד עם כרטיס רשת לאחוטי מול המחשב הראשי?
היתה לי בעיה של DNS עם ה AVAST. עצרת את הסרביס שלו ולא עזר?
ישנה תוכנה בשם CCLEANER, תוריד, תתקין ותריץ גם ניקיון ל temporary files/coockies וגם ל registry.
...
עובד עם כרטיס רשת אוחוטי מול הראוטר.
עצרתי את ה AVAST ולא עזר.
מחקתי באופן יסודי.לא עזר.