רמקולים למחשב למוזיקה 2.0- סולו 6\7 או אחרים?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לו במקום לבקר היית פותח עיניים וקורא היית שם לב שאמרתי מההתחלה שמעולם לא שמעתי את הסולו והמלצתי היא רק לשמוע את הקריאיטיב ולהחליט.udii כתב:דני לור אתה גם חוצפן ועם כל הניסיון שלך גם טועה בהמלצה . הסולו יהיו פי אלף טובים משתי קופסאות האשל שהמלצת עליהם ....
לא טוב? צריך לשמוע מה שאדון אודי אומר וללכת לקנות מבלי לשמוע ולנסות?
ודרך אגב, LosNir כבר הודה שהקריאטייב עולים על הסולו בתחום מסוים:
לך תדע מה יותר חשוב לפותח השירשור........אני חוזר בי, אני די בטוח שה T40 עדיפים על הסולו בתחום תדרי הביניים,ואני מתנצל על כך. אבל אין שום ספק שהם נופלים בתחום הנמוך...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

אז זהו, מאוד יכול להיות שמה שעבורך "רזה ומשעמם" עבור אודיופיל יהיה עדיף......udii כתב:תחום הביניים .. דני תעשה טובה , יהיה לו סאונד רזה ומשעמם לעומת סאונד בשרני ומלא מהסולו ....
לSOLO 6 יש פורטים אחוריים למיטב זכרוני, כך שהייתי נמנע מלהצמיד אותם לקיר, מניסיוני הקצר (התקלקלו אחרי פחות מיומיים) הם פשוט גדולים מדי גם על שולחן ממוצע, בנוסף 6.5" ממרחק של חצי מטר לדעתי זה overkill, אני אישית משתמש בT20 והדרייבר היחיד של 2.5" מפיק באס שעושה אותי מרוצה רוב הזמן, ואם לא אז יש ווסת לbass boost (ולטרבל). מצד שני, אני שומע בעיקר עם אוזניות...TheGuru כתב:שלום.
חשוב לציין שיש לי חדר דיי גדול, 4 על 8 בערך.. ואני מתכוון למקם את הרמקולים מול עמדת המחשב,
או על השולחן עבודה או על הרצפה (צמודים לקיר מאחורה)...
טוב תודה על כל התגובות, ועל הויכוח העמוק
רוב ההתלבטות שלי כרגע היא בין הסולו 6 ל-7..
הרמקולים יהיו על השולחן מחשב, חצי מטר ממני, במרחק של נגיד 1מטר לרוחב אחד מהשני.
השימוש הוא למוסיקה כשאני יושב מול המחשב..
מבחינת תקציב, אני יכול להגיע לSOLO 7C..השאלה אם הם באמת עדיפים על ה6C ולא בעצם יהיו סתם מוגזמים ואני אאבד את כל האיכות שלהם..
למרות שלפי מיטב הבנתי הם בנויים לכך- להיות רמקולים שולחניים למחשב, האם תהיה בעיה איתם?
רוב ההתלבטות שלי כרגע היא בין הסולו 6 ל-7..
הרמקולים יהיו על השולחן מחשב, חצי מטר ממני, במרחק של נגיד 1מטר לרוחב אחד מהשני.
השימוש הוא למוסיקה כשאני יושב מול המחשב..
מבחינת תקציב, אני יכול להגיע לSOLO 7C..השאלה אם הם באמת עדיפים על ה6C ולא בעצם יהיו סתם מוגזמים ואני אאבד את כל האיכות שלהם..
למרות שלפי מיטב הבנתי הם בנויים לכך- להיות רמקולים שולחניים למחשב, האם תהיה בעיה איתם?
GURU האם שקלתה לקנות TAMP ולחבר אותו לרמקולים מיד 2? אני מאמין שאולי תגיע לתוצאות יותר מרשימות מהסולו (שדרך אגב לפי מיטב הבנתי מהביקורת שנערכה עליו פה לא רע בכלל).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34856
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34856
מה זה? אין לי מושג בכל המגברים האלה וכל הדברים האלה..
םא אני קונה מגבר זה אומר שאני צריך לקנות רמקולי סטריאו שמתחברים ישירות למגבר, ולא למחשב, נכון?
ככה שאני בעצם מחבר את המחשב למערכת סטריאו חיצונית, ולא את רמקולים למחשב כ'רמקולים למחשב'...
מה זה יתן לי?
ובקשר לאופציה של הסולו, יש לך דעה בקשר לתעיות שלי וההתלבטות בין ה6C ל7C?
םא אני קונה מגבר זה אומר שאני צריך לקנות רמקולי סטריאו שמתחברים ישירות למגבר, ולא למחשב, נכון?
ככה שאני בעצם מחבר את המחשב למערכת סטריאו חיצונית, ולא את רמקולים למחשב כ'רמקולים למחשב'...
מה זה יתן לי?
ובקשר לאופציה של הסולו, יש לך דעה בקשר לתעיות שלי וההתלבטות בין ה6C ל7C?
המגבר מתחבר לרמקולים כמו כל מגבר רגיל ואתה צריך לחבר אותו למחשב באמצעות כבל כזה : http://www.daganm.co.il/rec/836
יתרונות בהשוואה לסולו: סאונד יותר מפורט ואיכותי, יש לך אופציה לשדרג את הרמקולים בעתיד ואז היתרון יכול להיות יותר משמעותי. חיסרונות: הוא לא מגיע לעוצמות גבוהות, צריך לבחור רמקולים מתאימים על מנת שלא לאמץ אותו/כדי לממש את הפוטנציאל שלו.
אני אישית משתמש במגבר כזה עם המחשב נייד ואני מאוד מרוצה.
יתרונות בהשוואה לסולו: סאונד יותר מפורט ואיכותי, יש לך אופציה לשדרג את הרמקולים בעתיד ואז היתרון יכול להיות יותר משמעותי. חיסרונות: הוא לא מגיע לעוצמות גבוהות, צריך לבחור רמקולים מתאימים על מנת שלא לאמץ אותו/כדי לממש את הפוטנציאל שלו.
אני אישית משתמש במגבר כזה עם המחשב נייד ואני מאוד מרוצה.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 21/01/2011 0:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
המגבר בכל מקרה קיים, רק שבדגמים שאתה בחנת הוא מתחבא בתוך תיבות הרמקולים. הטי אמפ ותואמיו שמבוססים על אותו השבב נותנים איכות שמע שמתחרה בהי-אנד (בערך) אבל במחיר מגוחך. אם תוסיף לו רמקולים מתאימים תגיע לתוצאות טובות פי כמה מהמיקרולאבים למיניהם. אמנם קניה כזו דורשת יותר התעסקות , אבל לטעמי ההשקעה משתלמת.
אז נגיד אני קונה את המגבר הזה, איזה רמקולים אני קונה לו?
רמקולים סטריאו מדפיים? המיקרולאב סולו לא יכולים להתחבר לכזה מגבר או שפשוט אין צורך כי יש להם מגבר מובנה למחשב..?
נגיד הרמקולים האלה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676316
אני יכול לחבר אותם ישירות למחשב או שהם חייבים מגבר חיצוני? והם יהיו יותר טובים מהסולו 7..? יותר איכותיים?
רמקולים סטריאו מדפיים? המיקרולאב סולו לא יכולים להתחבר לכזה מגבר או שפשוט אין צורך כי יש להם מגבר מובנה למחשב..?
נגיד הרמקולים האלה:
אני יכול לחבר אותם ישירות למחשב או שהם חייבים מגבר חיצוני? והם יהיו יותר טובים מהסולו 7..? יותר איכותיים?
TheGuru כתב:אז נגיד אני קונה את המגבר הזה, איזה רמקולים אני קונה לו?
נגיד הרמקולים האלה:
אני יכול לחבר אותם ישירות למחשב או שהם חייבים מגבר חיצוני? והם יהיו יותר טובים מהסולו 7..? יותר איכותיים?...
אי אפשר לחבר כל רמקול למגבר הזה, אתה צריך רמקולים שקלים לדחיפה עם נתוני נצילות של 89 דציבל ומעלה. אם תחליט שאתה הולך על האופצייה הזו יהיה אפשר לעזור לך למצוא רמקולים מתאימים ולא יקרים (ביד 2 יהיו לך אופציות יותר טובות).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טובב יש לי עדכון חשוב::
מצאתי מגבר ישן שהיה אצלנו בסלון, (של TEAC), מגבר דיי רציני נראה..גם אם הוא לא של חברה איכותית יותר מדי,
אני אשיג איתו תוצאות יותר טובות אם אני אקנה עכשיו רמקולי סטריאו מדפיים איכותיים? נגיד ה WHARFEDALE DIAMOND 9
יהיו עדיפים על הסולו 6\7 למחשב?
מצאתי מגבר ישן שהיה אצלנו בסלון, (של TEAC), מגבר דיי רציני נראה..גם אם הוא לא של חברה איכותית יותר מדי,
אני אשיג איתו תוצאות יותר טובות אם אני אקנה עכשיו רמקולי סטריאו מדפיים איכותיים? נגיד ה WHARFEDALE DIAMOND 9
יהיו עדיפים על הסולו 6\7 למחשב?
- danlior
- חבר מכור קשה

תקבל יופי של תוצאה. האם יותר טובה מהסולו 6? נראה לי שכן, בדוק והחלט בעצמך......TheGuru כתב:טובב יש לי עדכון חשוב::
יהיו עדיפים על הסולו 6\7 למחשב?...
טוב חיברתי עכשיו את המגבר..TEAC דגם AX-55.
חיברתי אותו לרמקולים ישנים שהיו לי של JBL..הם נראה לי דיי מקולקלים כבר,
אבל אני שומע רעשים סטטים נוראיים, וכל נגיעה קטנה במגעים, אם זה בכיוון של הBalance או כל דבר אחר, אני שומע רעשים חשמליים ועיוותים..
אני לא בטוח אם זה הרמקולים או המגבר, צריך איכשהו לבדוק אם זאת אשמת המגבר..
בכל מקרה- האפשרות שהמגבר טוב ולו אני אקנה רמקולים סטריאו טובים (Diamond 9?) נראית עדיפה על הסולו 7C?
למרות שבסולו אני מונע את כל הסירבול הזה, ויש לי שליטה מלאה על הרמקולים דרך המחשב ודרך שלט, לא צריך לעבור מגבר ופרוצדורה לחיבור למחשב..
חיברתי אותו לרמקולים ישנים שהיו לי של JBL..הם נראה לי דיי מקולקלים כבר,
אבל אני שומע רעשים סטטים נוראיים, וכל נגיעה קטנה במגעים, אם זה בכיוון של הBalance או כל דבר אחר, אני שומע רעשים חשמליים ועיוותים..
אני לא בטוח אם זה הרמקולים או המגבר, צריך איכשהו לבדוק אם זאת אשמת המגבר..
בכל מקרה- האפשרות שהמגבר טוב ולו אני אקנה רמקולים סטריאו טובים (Diamond 9?) נראית עדיפה על הסולו 7C?
למרות שבסולו אני מונע את כל הסירבול הזה, ויש לי שליטה מלאה על הרמקולים דרך המחשב ודרך שלט, לא צריך לעבור מגבר ופרוצדורה לחיבור למחשב..
קרוב לוודאי שהמגבר בסדר גמור רק תצטרך לרענן לו מגעים
לכל הפונציומרים המסומנים בחיצים .
תפתח מכסה תחתון של המגבר .
תשים כמה טיפות של ספרי מרענן מגעים בתוך הפונטציומרים של הכפתורים הללו , גם שמן נגד חלודה יעשה את העבודה
תסובב הלוך ושוב את הכפתורים הרבה מאוד פעמים
תנגב אם נזל החוצה למעגל שמן חלודה כדי שהמגבר לא יעלה לך באש או שלא יהיה לך קצר כלשהו
תתן למגבר להתייבש איזה שעה או שעתיים ,
או שתייבש או עם פן שמוציא אויר קר או חמים אבל לא באויר חם מאוד כדי שלא תהרוס רכיבים חשמליים
קרוב לוודאי שזה יפתור את הבעיה
לכל הפונציומרים המסומנים בחיצים .
תפתח מכסה תחתון של המגבר .
תשים כמה טיפות של ספרי מרענן מגעים בתוך הפונטציומרים של הכפתורים הללו , גם שמן נגד חלודה יעשה את העבודה
תסובב הלוך ושוב את הכפתורים הרבה מאוד פעמים
תנגב אם נזל החוצה למעגל שמן חלודה כדי שהמגבר לא יעלה לך באש או שלא יהיה לך קצר כלשהו
תתן למגבר להתייבש איזה שעה או שעתיים ,
או שתייבש או עם פן שמוציא אויר קר או חמים אבל לא באויר חם מאוד כדי שלא תהרוס רכיבים חשמליים
קרוב לוודאי שזה יפתור את הבעיה