גם אני התחדשתי

מקרנים קידמיים - Front Projector.
crusader פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #21 

תודה לכולם על הברכות (f)
האמת היא שעד היום התעסקתי באיזו בעיה שפשוט הטרידה את מנוחתי ויותר מזה את עיניי, מסתבר שאחרי ההתקנה, כיולים ושלל הירקות, אני למעשה רואה כמו אפקט מריחה עצבני (בדיוק כמו במסכי LCD) ע"ג המקרן בכול מעבר בין צבע שחור לבהיר ולהפך, לאחר החלפות כבלים, מקורות, חיבורים, ביטול פונקציות מתקדמות במקרן כגון FI\קיבוע הצמצם ועוד ,חיפוש ברשת והתייעצויות אין סוף הגעתי למסקנה שייתכן ויש לי יחידה פגומה של המקרן היות ואף אחד לא שמע על בעיה דומה אף פעם , לאחר שכול המייעצים אבדו עצות כולל אני, שיחה עם שלומי מאוריקון (היבואנים) גם היא לא הניבה תוצאות וכבר הוצעה בפני האופציה של החלפת המקרן עצמו לחדש (פה המקום לציין את הגב החם והתועלת שברכישה מיבואן רשמי ולא רכישה בחו"ל, שכן יש עם מי לדבר ומי שדואג) עדכנתי את שלומי ואמרתי לו שאנסה עוד משהוא אחד, החלפתי לרסיבר אחר של אונקיו (807),ולמרבית הפלא הבעיה נעלמה כלא הייתה, חשבתי כבר שיש בעיה ברסיבר וגם אז חיפוש מקיף הראה בעיה חמורה אף יותר אולם בעלת פתרון פשוט, כנראה שבאונקיו יש באג מסוים שלמרות שמגדירים לאות ב HDMI לעבור ללא עיבוד תמונה במצב ישיר (מצב Through) לעיתים יכולה להיגרם תופעות של מריחות וצבעים לא אחידים, אונקיו מודעים לזה וזה נגרם כתוצאה מה GUI של ה OSD שהרסיבר מציג, אחרי קצת משחקים וחיפוש ברשת, מצאתי כי ישנו תפריט "סודי" שמבטל לגמרי את ה OSD (זה גם ההפסד שצריך לשלם) בכדי לפתור את הבעיה! מייד לאחר ביטול אופציה זאת, פתאום רואים כמו שצריך לראות, הצבעים מדויקים מאוד, השחורים שחורים ביותר והכי חשוב, אין מריחות!!!

Moco,
נכון לעכשיו הפיר מאוד גדול ומואר, אולם בשעות שאני כן צופה בסרטים, כול הבית מוחשך לחלוטין, ככה שאין לי זליגת אור בכלל, השלב הבא בכול מקרה הוא לרכוש וילון דקורטיבי איכותי שכן יסתיר בצורה מלאה את המעבר.

istarmini,
תודה רבה על העצה, האמת היא ששקלתי זאת כבר בשלב התכנון הראשוני אולם מטעמי דקורציה לא ביצעתי זאת, ייתכן מאוד ואני כן אעבור למצב של צבע מעט יותר כהה, אולם שחור מוחלט לצערי כרגע לא בא בחשבון למרות שאני בטוח שהאפקט הצפייה ישודרג בכמה רמות.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #22 

crusader,
תתחדש ותהנה !

כל הכבוד על ההשקעה ומציאת הבעיה של המריחות ....אני מתאר לעצמי שלא ישנת בלילה עד שמצאת פתרון. :wink:

בזמן האחרון יש המון שרשורים על בעיות ממשק HDMI באונקיו 608...או שזה נדמה לי?

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #23 

לא מפריע לך לוותר על ה OSD?
אתה לא מעדיף להחליף לרסיבר אחר?
שחר

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #24 

טלHD כתב:crusader,
תתחדש ותהנה !

כל הכבוד על ההשקעה ומציאת הבעיה של המריחות ....אני מתאר לעצמי שלא ישנת בלילה עד שמצאת פתרון. :wink:

בזמן האחרון יש המון שרשורים על בעיות ממשק HDMI באונקיו 608...או שזה נדמה לי?
...
באונקיו בכלל, לאו דווקא ב608

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

תתחדש

שליחה #25 

ותיהנה!
נראה סט אפ מאוד מוצלח (Y)
אם תיקח איש מקצוע שיכייל לך את המקרן, אשמח אם תכתוב לי בפרטי. גם אני צריך להביא מישהו לשם כך ועוד לא הזדמן לי.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

oren_vegas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

Re: תתחדש

שליחה #26 

theezway כתב:ותיהנה!
נראה סט אפ מאוד מוצלח (Y)
אם תיקח איש מקצוע שיכייל לך את המקרן, אשמח אם תכתוב לי בפרטי. גם אני צריך להביא מישהו לשם כך ועוד לא הזדמן לי.
...

הוא יכול לפנות ליוסי מסטריאו עיני..

oren_vegas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #27 

crusader
תתחדש! תהנה.. התמונות מדברות בעד עצמן..אני מיבנה ואני מכיר את יוסי.. בן אדם על הכיפק...

אורן

Ronylit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

תתחדש

שליחה #28 

תתחדש!
שמח לשמוע שנפתרה בעיית מריחת הצבעים