CES 2011: תגובות לכתבה AVN 2011: קצת פורנו לשבת....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
אה...הלו, מה זה? לא מארגנים דיל לנסיעה קבוצתית במחיר מסובסד מהאתר ?ziv_r כתב:ממש לא, אמרתי ברצינות - נתראה שם....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טלHD,
תארגן ואנחנו ניתן לזה את הפרסום הנחוץ... אין לנו זמן או משאבים לארגן בעצמנו, למרבית הצער.
תארגן ואנחנו ניתן לזה את הפרסום הנחוץ... אין לנו זמן או משאבים לארגן בעצמנו, למרבית הצער.
- טלHD
- גורו

אני בהחלט הולך על ההצעה שלךoferlaor כתב:טלHD,
תארגן ואנחנו ניתן לזה את הפרסום הנחוץ... אין לנו זמן או משאבים לארגן בעצמנו, למרבית הצער....
אני אנצל את ההזדמנות הזו...
כל חברי האתר שמעוניינים לצאת בקבוצה מאורגנת שנה הבאה ל2 התערוכות במקביל, אנא שילחו לי הודעה פרטית על כך. התעניינות עקרונית כמובן ללא התחייבות.אחרי שאדע מה הפוטנציאל לקבוצה כזו, אני מוכן לארגן קבוצה.
כמו כן, חברי אתר שמעוניינים לסייע בארגון, מוזמנים לפנות אלי בשמחה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- oferlaor
- מנהל

טלHD,
התערוכה הבאה היא בברצלונה לגבי אודיו, בספטמבר מתחילה שוב עונת התערוכות (IFA בברלין ו-CEDIA בארה"ב). אני מציע שלקראת התערוכות הללו, צור קשר עם סוכנות נסיעות (אם אתה רוצה, יש לנו קשר עם סוכנות כזו) ותבקש פרטים. אני מניח שאם תתארגן קבוצה מספיק גדולה, זה יכול לעבוד.
קחו בחשבון שבתערוכות האלה אנחנו מתרוצצים בתערוכה כמו ג'וקים על מתאמפטמינים, כך שאפשר להפגש רק בערב איתנו...
התערוכה הבאה היא בברצלונה לגבי אודיו, בספטמבר מתחילה שוב עונת התערוכות (IFA בברלין ו-CEDIA בארה"ב). אני מציע שלקראת התערוכות הללו, צור קשר עם סוכנות נסיעות (אם אתה רוצה, יש לנו קשר עם סוכנות כזו) ותבקש פרטים. אני מניח שאם תתארגן קבוצה מספיק גדולה, זה יכול לעבוד.
קחו בחשבון שבתערוכות האלה אנחנו מתרוצצים בתערוכה כמו ג'וקים על מתאמפטמינים, כך שאפשר להפגש רק בערב איתנו...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
טלHD כתב:אני בהחלט הולך על ההצעה שלךoferlaor כתב:טלHD,
תארגן ואנחנו ניתן לזה את הפרסום הנחוץ... אין לנו זמן או משאבים לארגן בעצמנו, למרבית הצער....![]()
![]()
אני אנצל את ההזדמנות הזו...
כל חברי האתר שמעוניינים לצאת בקבוצה מאורגנת שנה הבאה ל2 התערוכות במקביל, אנא שילחו לי הודעה פרטית על כך. התעניינות עקרונית כמובן ללא התחייבות.אחרי שאדע מה הפוטנציאל לקבוצה כזו, אני מוכן לארגן קבוצה.
כמו כן, חברי אתר שמעוניינים לסייע בארגון, מוזמנים לפנות אלי בשמחה...
תרשום אותי דחוף......
הה....וגם את שמוליק
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עופר, בברצלונה יש את ה-MWC בפברואר, נראה לי שזה הכי קרוב...oferlaor כתב:טלHD,
קחו בחשבון שבתערוכות האלה אנחנו מתרוצצים בתערוכה כמו ג'וקים על מתאמפטמינים, כך שאפשר להפגש רק בערב איתנו......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אבל הם רוצים רק AVNtheAman כתב:עופר, בברצלונה יש את ה-MWC בפברואר, נראה לי שזה הכי קרוב...oferlaor כתב:טלHD,
קחו בחשבון שבתערוכות האלה אנחנו מתרוצצים בתערוכה כמו ג'וקים על מתאמפטמינים, כך שאפשר להפגש רק בערב איתנו.........
- טלHD
- גורו

עופר ידידי...oferlaor כתב:טלHD,
קחו בחשבון שבתערוכות האלה אנחנו מתרוצצים בתערוכה כמו ג'וקים על מתאמפטמינים, כך שאפשר להפגש רק בערב איתנו......
כל העניין זה לצאת ל CES+AVN ביחד....
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

אם אתם מחפשים פעילות כזו יש בתל אביב את מועדון הבורסה (עשה רילוקציה), שם תראו סביר להניח לא פחות ממה שיש ב-AVN...
לא שאני יודע אבל אני מתאר לעצמי שרמת היופי והבחורות בכלל בAVN הרבה יותר גבוה מאשר כל בחורה שעוסקת בתחום הזה בישראל.oferlaor כתב:אם אתם מחפשים פעילות כזו יש בתל אביב את מועדון הבורסה (עשה רילוקציה), שם תראו סביר להניח לא פחות ממה שיש ב-AVN......
- oferlaor
- מנהל

dorM,
כמות הדיו על כל אחת מהן יכולה לפרנס בכבוד חברת עטים ממוצעת...
כמות הדיו על כל אחת מהן יכולה לפרנס בכבוד חברת עטים ממוצעת...
- טלHD
- גורו

oferlaor כתב:אם אתם מחפשים פעילות כזו יש בתל אביב את מועדון הבורסה (עשה רילוקציה), שם תראו סביר להניח לא פחות ממה שיש ב-AVN......
או אם בתערוכות עסקינן...
זה כמו להשוות את תערוכת הרכב IAA בפרנקפורט לאוטו-מוטור בת"א