התחדשתי בpopcorn c200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #21 

istarmini כתב:
zeev78 כתב:קניתי את הC200 היום בחנות "ההיא" ועכשיו הגיע הזמן לשאול איך לכל הרוחות להפעיל את הדבר המזוXXX הזה :). אני רגיל לדיודי פשוט שבו אני מכניס דיסק והכל רץ ופתאום הכל נעשה מסובך. השאלה שלי היא מדוע אני לא מקבל אודיו רב ערוצי מסרט של בלו ריי? הC200 מחובר לרסיבר דרך כבל HDMI שקיבלתי חינם והתמונה מעוברת דרך הרסיבר לטלוויזיה.
...
תבדוק שבהגדרות אופציה של סאונד דרך HDMI תהיה על ON.
...
היא על ON, אני מקבל סיגנל PCM ב 2 ערוצים בלבד דרך חיבור הHDMI . האם הבעיה היא בפופקורן או ברסיבר (אולי הגדרות לא נכונות)? שיניתי את ההגדרות בנגן מDOWNMIX ל PASSTHOUGH ועדין הבעיה לא נפתרה.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #22 

zeev78 כתב:קניתי את הC200 היום בחנות "ההיא" ועכשיו הגיע הזמן לשאול איך לכל הרוחות להפעיל את הדבר המזוXXX הזה :). אני רגיל לדיודי פשוט שבו אני מכניס דיסק והכל רץ ופתאום הכל נעשה מסובך. השאלה שלי היא מדוע אני לא מקבל אודיו רב ערוצי מסרט של בלו ריי? הC200 מחובר לרסיבר דרך כבל HDMI שקיבלתי חינם והתמונה מעוברת דרך הרסיבר לטלוויזיה.
...
הי זאב,

תתחדש, גם אני משתמש מתחיל בC200 וממש בתחילת הדרך בלימוד המכשיר עם כל האפשרויות הרבות שבו.

באילו פורמטים אודיו תומך הרסיבר שלך?

באיזה סניף קנית?

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #23 

ערב טוב עמי, הרסיבר שלי הוא אונקיו 875 והוא תומך בכל הפורמטים החדשים. קניתי את המכשיר בחנות "ההיא" :), סניף נתניה.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

zeev78 כתב:ערב טוב עמי, הרסיבר שלי הוא אונקיו 875 והוא תומך בכל הפורמטים החדשים. קניתי את המכשיר בחנות "ההיא" :), סניף נתניה.
...
אני נתקלתי באותה תופעה כמו שלך, רק ההבדל שלי יש רסיבר ישן אך עדיין "במלוא אונו" .
הרסיבר הזה -פיוניר מהסדרה היוקרתית של אז THX - תומך רק ב AC3 ואפילו לא DTS.

לכן כותרי ה- BLU_RAY מנגנים אצלי ב- Downmix - בנגן ה- BLU-RAY , חוץ מסרטים שקיבלתי מחבר שהוא הוריד אותם מהרשת והם מנגנים לי DD 5.1 מלא וכל המערכת נפתחת כמו שצריך. - יאללה איזה הבדל עצום ביניהם.
גם כותר מהספריה שכתוב עליו DD הוא כבר הפורמט החדש והרסיבר שלי לא מכיר אותו כי לא תומך בו.

האמת היא שאני די מאוכזב מהמצב החדש הזה - עכשיו צריך לחפש מימון להחליף גם את הרסיבר שלי - וזה לא היה בכלל בתוכנית.

דרך אגב - קראתי פה בחודשים האחרונים שהפסיקו לקרוא ל"חנות ההיא" בכינוי אלא בשם המפורש הרישמי שלה שאתה בודאי יודע - כי הוא כתוב על החשבונית שקיבלת בעת הקניה.אז נראה לי שאף אחד לא יתלה אותך ודבר חופשי.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

אוקי, הבעיה נפתרה, שוחחתי היום עם טכנאי שירות של טופ אודיו ומהר מאוד (ולגמרי במקרה :)) פתרנו ביחד את הבעיה. הסיגנל אודיו פוצל לטלוויזה ובגלל זה האיכות של הסאונד ירדה ל 2ערוצים בלבד. כעת האותיות DTSHD מופיעות בגדול על הצג של ה875 והסאונד שיוצא מהרמקולים הוא פשוט חוויה. ברצוני להודות לטופ אודיו על זמן ההמתנה הקצר ועל היחס האדיב (Y) .

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

zeev78 כתב:אוקי, הבעיה נפתרה, שוחחתי היום עם טכנאי שירות של טופ אודיו ומהר מאוד (ולגמרי במקרה :)) פתרנו ביחד את הבעיה. הסיגנל אודיו פוצל לטלוויזה ובגלל זה האיכות של הסאונד ירדה ל 2ערוצים בלבד. כעת האותיות DTSHD מופיעות בגדול על הצג של ה875 והסאונד שיוצא מהרמקולים הוא פשוט חוויה. ברצוני להודות לטופ אודיו על זמן ההמתנה הקצר ועל היחס האדיב (Y) .
...
תהנה מהחוויה החדשה.
מקנא בך שאתה יכול להנות גם ה HD בבלוריי וגם מהאודיו.

מכיוון שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לקנות גם ריסיבר חדש - אבקש את חוות דעתך.

האם לפני קבלת ההחלטה לרכישת האונקיו 875 - עשית סקר שוק מעמיק - שאלת קיטבק אבל תתפלא כמה חברה קונים בלי לבדוק אלטרנטיבות אחרות.

אודה עם תוכל לשלוח לי לפה או לפרטי מדוע דווקא אונקיו875, אילו עוד דגמים נבדקו על ידך ומה הייה הרושם שלך מהם,מחירים וכמה עלה לך בסוף בשורה התחתונה, כמובן האם טופ אודיו הוא הספק היחיד או ישנו גם יבוא פרללי.?

מודה לך מראש
עמי

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

מאז שאני מתעניין בתחום (כבר 7-8 שנים) אני עושה סקר שוק, השקעתי בזה הרבה מאוד כסף וזמן כי אני רואה את זה בתור תחביב אז ככה שהגיע רגע הרכישה של כל רכיב ידעתי פחות או יותר מה אני רוצה. הצבתי לעצמי מגבלות כמו תקציב, אסטטיות (רמקולים שטוחים שיכנסו בתוך הקיר) ואיכות הכי טובה שאפשר לקבל תמורת הכסף. רכישה נכונה צריכה להתחיל אומנם מההגברה או מהמקור אבל בגלל המגבלות של האסטטיות החלטתי לבנות את המערכת שלי סביב הרמקולים. ידעתי מראש שעם הגברה של דנון (פרט לA11) וימאהה יצא לי דם מהאוזניים בגלל הנטייה לבהירות שיש לרמקולים אז פסלתי אותם מראש. כמו כן התקציב שלי לא היה גבוהה כמו רמת הדרישות שלי אז שקלתי להתפשר ולקחת משהו פחות עדכני אבל איכותי אבל זה לא יצא לפועל. אופצייה נוספת שקרצה לי היא סידרת הLX של פיוניר שהיא מאוד איכותית אבל ששמעתי אותה ידעתי שבשילוב עם הרמקולים שלי (שים לב שאני מתייחס כל הזמן לסינרגיה בין הרכיבים) הסאונד יהיה קליני מדי, כלומר יבש, לא חי מספיק. כאשר שמעתי את אונקיו 3007 ידעתי שהסאונד שלו מתאים לי. יש לו כוח מתפרץ אדיר שעוטף אותך בסאונד ונותן לך את ההרגשה שאתה ברכבת הרים. הוא לא מדוייק כמו המתחרה מפיוניר אבל שלוקחים את ההנאה כפקטור מכריע האונקיו לדעתי (איציק ודני, לא לתקוף :) ) נותן יותר תמורה עבור הכסף. בגלל שלא היה לי תקציב לקנות רסיבר חדש (עלה צפונית מ10000 ש"ח) הסיפור קצת ניתקע. לאחר שהכרתי את ES9000 והסברתי לו שאני מעוניין באונקיו 875 (שלפי מה שהבנתי דומה בסאונד ל3007 ) הוא הפנה אותי לעולם הדיגטלי ושם השגתי אותו במחיר שהתאים לכיס שלי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #28 

Balance כתב:אני שאלתי לגבי ה- C200 כסטרימר.
לפעמים כשאני משתמש במחשב תכנת ה- TMT מודיעה לי שלא אוכל לצפות בסרט כי הגירסא לא תומכת.
...
קיים Patch אשר מאפשר לשנות את ה Region ללא הגבלה.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #29 

האם הוא יודע כבר לנגן כתוביות חיצוניות במהלך ניגון BD מדיסק חוקי?

האם אתם יודעים על מזרימדיה שתומך בזה?

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #30 

yes-man כתב:האם הוא יודע כבר לנגן כתוביות חיצוניות במהלך ניגון BD מדיסק חוקי?

האם אתם יודעים על מזרימדיה שתומך בזה?
...
סליחה על הבורות בנושא המזרימדיות, מה זה כתובית חיצונית?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

ziv_r כתב:
לפעמים כשאני משתמש במחשב תכנת ה- TMT מודיעה לי שלא אוכל לצפות בסרט כי הגירסא לא תומכת.
...
...
זיו תודה,

גם אני זקוק לן ,לכן הורדתי אותו ופתחתי אותו - שלוש מחיצות - איזה מחיצה בוחרים?
לא ברור לי אך מתקינים - אצלי הC200 כולל כבר את נגן ה BLURAY של חברת LG דגם LG CH10LS20.

באותה הזדמנות - שאלה לי לעזרה ממך:

את כותרי הבלוריי הנגן מכיר - אבל לא מכיר שום כותר של DVD שאני מכניס -זון 1 או זון 2.
נותן לי הודעה ש"הזון לא מוכר" או משהוא כזה!!

האם הפאצ' שהורדתי יפתור גם את הבעיה הזאת - אם כן איך ?

האם צריך פאצ' אחר שפותח את הנגן למולטי זון בכותרי DVD - אם כן אודה על קבלת קישור פה או לפרטי.

תודה מראש
עמי

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

כתובית מקובץ חיצוני ולא חלק מהדיסק.

יש לי הרבה בלו-ריי שקניתי בארה"ב והייתי שמח להוסיף להם כתוביות בעברית.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

yes-man כתב:כתובית מקובץ חיצוני ולא חלק מהדיסק.

יש לי הרבה בלו-ריי שקניתי בארה"ב והייתי שמח להוסיף להם כתוביות בעברית.
...

תודה קרמיט, תעדכן אותי אם הC200 מאפשר את זה ואיך זה ניתן לביצוע. כמו כן אשמח לקבל הסבר לגבי הPATCH שזיו הביא פה בשירשור.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

אין לי C200

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #35 

ami9,
את הקובץ יש לפרוש ל- DOK מעל ה C-200. כאשר ניגשים ל- DOK דרך הסטרימר, ה DOK יקבל איזה שהוא זיהוי מסויים, אם זה פנימי, אזי USB_DRIVE. אם זה חיצוני, אזי USB_DRIVE_A-1 או USB_DRIVE_B-1
יש להכנס לתיקייה המתאימה כפי שהיא מזוהה בסטרימר ואז להריץ את קובץ ה HTM הפנימי.
הדבר "מסובך", מכיוון שקובץ ה HTM המתאים להרצה מכיל הפנייה לקובץ אחר ולכן קיימת דרישה לדעת כיצד ה- DOK מזוהה בסטרימר.

לגבי כתוביות חיצוניות עבור כותרים פיזיים ומקרים אחרים, הדבר יכול לבוא לידי מימוש על ידי דפדפן SRT. כרגע דפדפן כזה בפיתוח.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 11/01/2011 13:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

כשאתה מתכוון לדפדפן אתה מתכוון לדפדפן ב-C200?
שיאפשר לי לבחור את הקובץ M2TS של הסרט וכתוביות?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #37 

הכוונה לדפדפן SRT, תיקנתי את ההודעה המקורית. דפדפן כזה יעזור לטעון כתוביות חיצוניות וקיים כיום עבור חבורת ה Xtreamer & TViX, אך הם לא מסוגלים לנגן בכלל Blu-ray.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

ziv_r כתב:ami9,
את הקובץ יש לפרוש ל- DOK מעל ה C-200. כאשר ניגשים ל- DOK דרך הסטרימר, ה DOK יקבל איזה שהוא זיהוי מסויים, אם זה פנימי, אזי USB_DRIVE. אם זה חיצוני, אזי USB_DRIVE_A-1 או USB_DRIVE_B-1
יש להכנס לתיקייה המתאימה כפי שהיא מזוהה בסטרימר ואז להריץ את קובץ ה HTM הפנימי.
הדבר "מסובך", מכיוון שקובץ ה HTM המתאים להרצה מכיל הפנייה לקובץ אחר ולכן קיימת דרישה לדעת כיצד ה- DOK מזוהה בסטרימר.

לגבי כתוביות חיצוניות עבור כותרים פיזיים ומקרים אחרים, הדבר יכול לבוא לידי מימוש על ידי דפדפן SRT. כרגע דפדפן כזה בפיתוח.
...
הי זיו,

איפה אני מקים את מחיצת DOK שבתוכה אני צריך לפרוש את הקובץ? - האם זה לתקליטור שאותו מכניסים לנגן הבלוריי הפנימי בפופקורן?
למה התכוונת " מעל ה C-200 "

עמי

עמי

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

ami9 כתב:
ziv_r כתב:
...
...
זיו תודה,

נגן ה BLURAY של חברת LG דגם LG CH10LS20.

באותה הזדמנות - שאלה לי לעזרה ממך:

את כותרי הבלוריי הנגן מכיר - אבל לא מכיר שום כותר של DVD שאני מכניס -זון 1 או זון 2.
נותן לי הודעה ש"הזון לא מוכר" או משהוא כזה!!

האם הפאצ' שהורדתי יפתור גם את הבעיה הזאת - אם כן איך ?

האם צריך פאצ' אחר שפותח את הנגן למולטי זון בכותרי DVD - אם כן אודה על קבלת קישור פה או לפרטי.

עמי
...
זיו - האם יש לך עזרה לגבי הסירוב של הנגן לכותרי DVD

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”