V - עונה 2
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
הסידרה הזו בינונית ולא יותר מזה, כרגע אני צופה בה כי אין יותר מידיי משהו אחר לראות.
-
agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
+1
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
לא...בקטנה...Catskinner כתב:אני ממש מצטער שהרסתי למישהו את ההנאה שבצפיה....
יפה שהביאו את הישראלי עודד פהאר, וגם קראו לו אלי כהן (לרגע חשבתי שזה אולי יהיה השותף שלי לחדר מהקיבוץ
והתוספת של דיאנה מהסידרה המקורית בהחלט מבורכת.
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
יצא פרק 5.
מחכים לתרגום...
מחכים לתרגום...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

פרק 6 היה חזק מאוד.
נראה לי שגם היה יחסית מושקע מבחינת עלות.
מה שכן, הגעתי למסקנה שהמחתרת בסידרה שמה את המחתרת של סודי ביותר בכיס הקטן...לכל אחד ואחד מחברי המחתרת יש נקודת לחץ שהאוייב מנצל וכל אחד מהם מוכר את חבריו בשקל.
נראה לי שגם היה יחסית מושקע מבחינת עלות.
מה שכן, הגעתי למסקנה שהמחתרת בסידרה שמה את המחתרת של סודי ביותר בכיס הקטן...לכל אחד ואחד מחברי המחתרת יש נקודת לחץ שהאוייב מנצל וכל אחד מהם מוכר את חבריו בשקל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
שמתי לב שבכתוביות של פרק 5 (הורדו מסאבסנטר) יש פעמיים או שלוש קריאות לא להוריד מטורק.
קבוצת התרגום היא HDSubs. יכול להיות שהם מביעים סולידריות עם QSubs, או שאולי טורק התחילו לפגוע גם בהם?
קבוצת התרגום היא HDSubs. יכול להיות שהם מביעים סולידריות עם QSubs, או שאולי טורק התחילו לפגוע גם בהם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
טוב חברים, אני רשמית פורש מהסדרה. אחרי מאבקים אדירים הצלחתי להתקדם עד לפרק 5 בעונה הראשונה משם דילגתי לפרק 9 שממנו ראיתי 10 דקות ולפרק 12 האחרון בעונה . אני לא יודע מה מעצבן אותי יותר שם, הגיחוך שבעלילה הלא סבירה, המשחק המונוטוני, הלהג של אנה, או טיילר הבן המעצבן.
על כן אני מחזיר את המפתחות של הסדרה ומודיע על הפרשת הפרקים השמורים אצלי בדיסק לטובת סל המחזור.
על כן אני מחזיר את המפתחות של הסדרה ומודיע על הפרשת הפרקים השמורים אצלי בדיסק לטובת סל המחזור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני גם הורדתי משם, ולא שמתי לב...pixies כתב:שמתי לב שבכתוביות של פרק 5 (הורדו מסאבסנטר) יש פעמיים או שלוש קריאות לא להוריד מטורק.
קבוצת התרגום היא HDSubs. יכול להיות שהם מביעים סולידריות עם QSubs, או שאולי טורק התחילו לפגוע גם בהם?...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
פרק 8,
אריקה והובס?!
אריקה והובס?!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אין על אליזבט מיטשל! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Huber
-
- חבר במועדון HT

כן, היה בנהם "רגע" והחלפת מבטים חמה בפרק הקודם אז למרות שלא ראיתי את פרק 8 עדין אני לא אתפלא אם הם יחליפו נוזלי גוף.
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
למי שעדיין לא ראה, אני מפנה את תשומת לבכם לסרט "ג'יה" בכיכובה של אנג'לינה ג'ולי,
ובו מספר סצינות לסביות נהדרות בינה לבין אליזבט מיטשל יקירתנו! חוץ מזה, זה גם סרט טוב
עם סיפור חזק ואמיתי.
www.imdb.com/title/tt0123865/
ובו מספר סצינות לסביות נהדרות בינה לבין אליזבט מיטשל יקירתנו! חוץ מזה, זה גם סרט טוב
עם סיפור חזק ואמיתי.
www.imdb.com/title/tt0123865/
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
אני מוכרח לציין שהסדרה מפתיעה אותי לטובה בעונתה השנייה,
אחרי העונה הראשונה שהייתה די רדודה בעלילה.
פרק 9 מסמן נקודת מפנה ועליית מדרגה במאבק, וזה נראה טוב.
רק שיפסיקו את ״שיחוק-היתר״ המעצבן! Over-acting למי שלא הבין...
רק שיפסיקו את ״שיחוק-היתר״ המעצבן! Over-acting למי שלא הבין...
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
אני גם נהנה מאוד מהסדרה. רק השחקן שעושה את טיילר ובכלל הדמות עצמה מאוד מרגיזים.manola כתב:אני מוכרח לציין שהסדרה מפתיעה אותי לטובה בעונתה השנייה,
רק שיפסיקו את ״שיחוק-היתר״ המעצבן! Over-acting למי שלא הבין......
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הסידרה בינונית במקרה הטוב. הרבה דברים הזויים כמו מלכה של גזע חייזרי שפונה למגיש חדשות ולאנשים "פשוטים" בשביל לפתור בעיות ברומו של עולם מבחינתה כאשר דמויות כגון נשיאים וראשי ממשלות בכלל לא בתמונה. מחתרת בעלת הוכחות חותכות לגזע חייזרי מתחזה בעל תוכניות פלישה שלא פונים לרשויות ומנסים לנהל מלחמה בגזע חייזרי מתקדם לבד ועוד. הסידרה מלאה חורים, אי היגיון, משחק בינוני ברובה, מחסור ב"אפקט קוליות" ועוד.
היא לא גרועה, פשוט לא מוצלחת כפי שהיא יכלה להיות.
היא לא גרועה, פשוט לא מוצלחת כפי שהיא יכלה להיות.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
בינונית מינוס ביום ממש, אבל ממש רעHuber כתב:הסידרה בינונית במקרה הטוב. הרבה דברים הזויים כמו מלכה של גזע חייזרי שפונה למגיש חדשות ולאנשים "פשוטים" בשביל לפתור בעיות ברומו של עולם מבחינתה כאשר דמויות כגון נשיאים וראשי ממשלות בכלל לא בתמונה. מחתרת בעלת הוכחות חותכות לגזע חייזרי מתחזה בעל תוכניות פלישה שלא פונים לרשויות ומנסים לנהל מלחמה בגזע חייזרי מתקדם לבד ועוד. הסידרה מלאה חורים, אי היגיון, משחק בינוני ברובה, מחסור ב"אפקט קוליות" ועוד.
היא לא גרועה, פשוט לא מוצלחת כפי שהיא יכלה להיות....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- Huber
-
- חבר במועדון HT

ZIV אני חובב גדול של סידרת המקור ושל סדרות פנטזיה/מדע בידיוני. אני אישית אעדיף סידרה בינונית בז'אנרים הללו על פני סידרה יותר טובה נניח בז'אנר משטרתי או דרמה. ולכן כן, למרות שאני חושב שהיא בינונית ויש שם הרבה יותר פוטנציאל, אמשיך לצפות.
ד"א, האינדיקציה לדעתי לסידרה בינונית היא ת'רד יחסית שומם, קרי מעט מאוד דיונים על הפרקים המשודרים. אני יכול לתת לך מספיק דוגמאות לסדרות שנופלות לקטגוריות הללו אפילו מהפורום שלנו.
ד"א, האינדיקציה לדעתי לסידרה בינונית היא ת'רד יחסית שומם, קרי מעט מאוד דיונים על הפרקים המשודרים. אני יכול לתת לך מספיק דוגמאות לסדרות שנופלות לקטגוריות הללו אפילו מהפורום שלנו.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

לא אמרתי אחרת.
יש הרבה אנשים שאוהבים להתלונן שהסדרה רעה, לא מעניינת חובבנית וכו". זה מתקיים בכל סדרה שעליה היה שרשור באתר, אבל למרות שהמתלוננים מתלוננים, הם לא יעזו להפסיק את הצפייה בסדרה. כנראה שהסדרה לא כזאת רעה...
יש הרבה אנשים שאוהבים להתלונן שהסדרה רעה, לא מעניינת חובבנית וכו". זה מתקיים בכל סדרה שעליה היה שרשור באתר, אבל למרות שהמתלוננים מתלוננים, הם לא יעזו להפסיק את הצפייה בסדרה. כנראה שהסדרה לא כזאת רעה...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

לא כזאת רעה, לא כזאת טובה. כפי שציינו פה - בינונית 
להתלונן זה טבע האדם
להתלונן זה טבע האדם