ביקור באישון ליל - (או) רכישת סילביה
- Yosibenyair
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- שם מלא: יוסי בן יאיר
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה נכון שכל ההכנות לוקחות קצת זמן ,מתרגלים לדרך העבודה הזאתilanafri כתב:ואם כבר אז כבר...
ואז לא עומדים עם סטופר מול המכונה.
אני בטוח שבסופו של יום = בסופו של האספרסו אתה אומר לעצמך :" שיחקתי אותה "
תהנה מכל רגע ותתחדש
יוסי
אני שוכב משמע אני בים !
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב אילן!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
רוצה נוחות הפעלה? כרומקס או דלונגי ושות'. אם כי ההקצפה קצת מעצבנת. התרמובלוק מאפשר התחלת עבודה תוך 5 דקות...
תתחדש!
מוטי - HX זה הדבר האחרון שאילן צריך... חצי שעה המתנה למנה ראשונה.
אגב זמן ההמתנה בגאגיה להקצפה קצר יותר אבל ההקצפה עצמה לוקחת ה ר ב ה יותר זמן. ככה שזה עניין פסיכולוגי בלבד.
תתחדש!
מוטי - HX זה הדבר האחרון שאילן צריך... חצי שעה המתנה למנה ראשונה.
אגב זמן ההמתנה בגאגיה להקצפה קצר יותר אבל ההקצפה עצמה לוקחת ה ר ב ה יותר זמן. ככה שזה עניין פסיכולוגי בלבד.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
השאלה היא מה יותר חשוב: להמתין למנה ראשונה, או להקציף ולחלוט בו זמנית.hosq כתב:מוטי - HX זה הדבר האחרון שאילן צריך... חצי שעה המתנה למנה ראשונה....
לי אישית הרבה יותר חשוב נוחות ההפעלה תוך כדי הכנת הקפוצ'ינו.
ובכל אופן, HX משדרג קודם כל את איכות הקפה - ועל זה אילן דיבר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אז מה אתה חושב שמפריע לו בעיקר ?ilanafri כתב:הפזילה לסילבייה הייתה בעיקר בגלל עוצמת הקצפה ולא מעבר לכך. שלא תבינו, ההקצפה בקלאסיק
הייתה מצויינת רק לקחה עוד מספר שניות...
דבר אחד שקצת מציק לי זה הסרבול היחסי והזמנים הארוכים יותר שלוקח למכונה להיות מוכנה...
דקה וחצי - מוכנות להקצפה, 50% יותר זמן לחימום המכונה...
שלא תבינו, אני לא מצטער לרגע על הרכישה אבל באמת עולה השאלה אם לא הרווחתי דבר בקיזוז
הפרשי הזמנים...
דעתכם?...
מקציף כמו פנתר אניטה לא מאכזבת בעזרת שדרוג החורים בפיית ההקצפה אני מגיע לתוצאות יפות עם עוד ליטוש קל באימון הם יהיו מדהימות
תקרא מה רשמתי כאן: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=30
דרך אגב אתה צריך להיות מבסוט שיש לך את הדגם עם החור הבודד בפייה ישנם דגמים של סילביה שהגיעו עם שני חורים היבואן העדיף להחליף לחור אחד, קשה להסתגל להקפצה בסילביה עם שני חורים הלחץ שלה מטורף כמו של מכונות HX
למרות שאילן מסתדר היטב עם שני חורים
תקרא מה רשמתי כאן: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=30
דרך אגב אתה צריך להיות מבסוט שיש לך את הדגם עם החור הבודד בפייה ישנם דגמים של סילביה שהגיעו עם שני חורים היבואן העדיף להחליף לחור אחד, קשה להסתגל להקפצה בסילביה עם שני חורים הלחץ שלה מטורף כמו של מכונות HX
למרות שאילן מסתדר היטב עם שני חורים
שמח לשמוע - אני מבסוט עד השמים מההקצפה. עוד לומד להשתלט עליה, אבל כבר הגעתי למיקרופואם שלא חלמתי עליו עם חלב 1%.
סוף סוף האשה יכול לקבל את הקפוצ'ינו על בסיס מים עם חלב דל שומן שהיא מזמינה בכל מקום וחושבת שהוא פחות טעים מנס קפה, לפחות עכשיו היא מעדיפה אותו על נס קפה - זה כבר הישג...
עם האספרסו אני עוד קצת נאבק - אבל אני חושב שזה בעיקר הפולים שיש לי כרגע, התערובת ששתינו אצלך (השניה, לא הראשונה) היתה ממש מעולה.
סוף סוף האשה יכול לקבל את הקפוצ'ינו על בסיס מים עם חלב דל שומן שהיא מזמינה בכל מקום וחושבת שהוא פחות טעים מנס קפה, לפחות עכשיו היא מעדיפה אותו על נס קפה - זה כבר הישג...
עם האספרסו אני עוד קצת נאבק - אבל אני חושב שזה בעיקר הפולים שיש לי כרגע, התערובת ששתינו אצלך (השניה, לא הראשונה) היתה ממש מעולה.