Elad8 כתב:החרדים הפכו לטרף קל במדינה הזו. אין ספק שהמחירים בארץ מוגזמים, אבל להפיל את כל התיק על החרדים שמקבלים קצבאות זה פשוט עוול....
אלעד, מי שמזמן הפך להיות טרף קל הם האזרחים שומרי חוק, את החרדים זה ממש לא מעניין אם אוהבים אותם או לא.

Elad8 כתב:החרדים הפכו לטרף קל במדינה הזו. אין ספק שהמחירים בארץ מוגזמים, אבל להפיל את כל התיק על החרדים שמקבלים קצבאות זה פשוט עוול....

זה לא נכון.shay820 כתב:אתה לא חי בשוויץ![]()
המדינה נמצאת באיום קיומי מיום היוולדה ,והציבור מממן את העניין
לא שאני מצדיק את המחירים פשוט טירוף בחלק מהמוצרים!...

החרדים בטח לא קדושים, אבל פותח הדיון מאשים אותם במחירי הדלק, המים, הארנונה, המכוניות ושיחות הטלפון...Catskinner כתב:החרדים עבדו מאוד קשה כדי להגיע לאן שהגיעו בתודעת העם. למעשה זו העבודה היחידה שהם עסקו בה ב 60 השנים האחרונות.Elad8 כתב:החרדים הפכו לטרף קל במדינה הזו. אין ספק שהמחירים בארץ מוגזמים, אבל להפיל את כל התיק על החרדים שמקבלים קצבאות זה פשוט עוול.......

Catskinner כתב:ירקרק, אני קצת משועשע בגלל שכולנו עברנו דרך השלב הזה מתישהו בעברנו. אתה יודע מה קרה מאז? גילינו שלא הכל שחור ולבן ושאנחנו בעצמנו כבר לא כאלה צדיקים. המדינה זה אתה, ו zeev78 ו yairf ו mulder וגם אני. כולנו ביחד בחרנו בכנסת שהרכיבה את הממשלה וקיבלנו בדיוק את מה שהגיע לנו - כי גם אנחנו הפכנו עם הזמן לחנטרישים לא קטנים ותחמנים ולפעמים גם קצת גנבים....

עזוב אותך מחרדים,ירקרק כתב:Elad8
זה לא נכון. על התקציב הביטחוני אנחנו משלמים ב"מותרות" כפי שציינתי בהודעה הריאשונית שלי.לכן רכב שעולה 40K בחו''ל עולה 110K ומסך שעולה 800 דולר עולה כאן 2000 דולר לפחות.
כל הגזרות האחרונות ( לא מותרות) באות להשלים חוסרים שנובעים מאותו בור בתקציב שנקרא "אברכים"
הכי עצוב שאברכים מקבלים מאות מיליונים,ונכים 100 אחוז חיים על קיצבה של 2000 שקל בחודש מהמדינה.לאותו מגזר של נכים אין כח אלקטורלי( אילן גילאון לבד לא נחשב),ולכן זו התוצאה....

מעמד הבניים לא נקרע בגלל החרדים אלא דווקה בגלל שהם זנחו את העניים ונתנו להון שילטון לגנוב להם את המדינה ושתקו . מבחינה היסטורית וכלכלית , תבדוק ותמצא שכול פעם שמעמד הבניים לא לחם על שיוויון , הוא בסופו של דבר נעשה עני יותר . אני יכול להסביר את זה אבל זה ארוך מידי לפוסט אינטרנטיירקרק כתב:לא לא, אנחנו מממנים את האברכים!
אני נתתי שלש שנים מחיי לצה''ל ועדיין נותן כמעט 50 יום כל שנה מילואים בחיל רגלים (צנחנים)
אותי ואנשים כמוני ממעמד הביניים המדינה קורעת לגזרים מכל הכיוונים בעוד שכל ממשלה כאן נותנת עוד ועוד תוספת של מאות מיליונים לאברכים שלא יעבדו יום אחד כל חייהם.
את אותו כסף לאברכים אני/אנחנו משלמים!!!...

לא. החרדים לא עבדו בזה , התקשורת עושה כבר המון זמן שטיפת מוח של שנאה , ע"י שימוש ציני בתעמולה של שנאה .Catskinner כתב:החרדים עבדו מאוד קשה כדי להגיע לאן שהגיעו בתודעת העם. למעשה זו העבודה היחידה שהם עסקו בה ב 60 השנים האחרונות.Elad8 כתב:החרדים הפכו לטרף קל במדינה הזו. אין ספק שהמחירים בארץ מוגזמים, אבל להפיל את כל התיק על החרדים שמקבלים קצבאות זה פשוט עוול.......

הם בכלל בליגה אחרת, כל כך רחוקים שאנחנו אפילו לא באותו איזור חיוג. אבל אנחנו הם אלו שהכניסו אותם לשם, כולל ירקרק שחושב שאם הוא לא מצביע אז הוא לא שותף לביזיון.mulder כתב:Catskinner כתב:ירקרק, אני קצת משועשע בגלל שכולנו עברנו דרך השלב הזה מתישהו בעברנו. אתה יודע מה קרה מאז? גילינו שלא הכל שחור ולבן ושאנחנו בעצמנו כבר לא כאלה צדיקים. המדינה זה אתה, ו zeev78 ו yairf ו mulder וגם אני. כולנו ביחד בחרנו בכנסת שהרכיבה את הממשלה וקיבלנו בדיוק את מה שהגיע לנו - כי גם אנחנו הפכנו עם הזמן לחנטרישים לא קטנים ותחמנים ולפעמים גם קצת גנבים....
חנטרישים גנבים ותחמנים הם אלה שבכנסת. אל תוריד אותי לרמה שלהם. לעומתם אנחנו צדיקים....

האברכים לא מקבלים מאות מליונים , הם מקבלים 750-1000 ש"ח הבטחת הכנסה לחודש לאברך עם ילדים , קצבת נכה היא 2000 ש"ח .ירקרק כתב:Elad8
זה לא נכון. על התקציב הביטחוני אנחנו משלמים ב"מותרות" כפי שציינתי בהודעה הריאשונית שלי.לכן רכב שעולה 40K בחו''ל עולה 110K ומסך שעולה 800 דולר עולה כאן 2000 דולר לפחות.
כל הגזרות האחרונות ( לא מותרות) באות להשלים חוסרים שנובעים מאותו בור בתקציב שנקרא "אברכים"
הכי עצוב שאברכים מקבלים מאות מיליונים,ונכים 100 אחוז חיים על קיצבה של 2000 שקל בחודש מהמדינה.לאותו מגזר של נכים אין כח אלקטורלי( אילן גילאון לבד לא נחשב),ולכן זו התוצאה....

מי פה הגן על הממשלה ? כולם מסכימים שבשנה האחרונה הוטלו עלינו גזרות מפה ועד להודעה חדשה.niko כתב:אני מסכים עם ירקרק, אני לא מבין בכלל איך אתם מגינים על הממשלה עם כל המיסים האלו? טוב כניראה שכולכם עובדי
הייטק שלא ממש מזיז לכם לשלם עוד כמה מאות טובות של שקלים כל חודש......
למה עושים לנו(האזרחים) את זה, פשוט כי הם יכולים, ראו מה עשו בצרפת(לא איזה מדינת עולם שלישי) כשהעלו את גיל הפנסיה,
וכאן? אף אחד לא הניד עפעף.
אני לא נכנס כאן לאן הולך הכסף, אין לי כוח לוויכוח חרדים=כסף, פשוט נעשה בלתי אפשרי לחיות כאן ואלו שיגידו אז תעזוב
את הארץ, זה לא הפיתרון אני כן אוהב את הארץ.
חכו, עוד מעט יגיע "היטל כיבוי אש" אח"כ היטל למימון A8 חדשה, היטל השתקת ליברמן, היטל "לרצות ש"ס וכו'.......

אני אהיה בוטה כמו הכותרת שלך.ירקרק כתב:Catskinner
אמרתי כבר שזה לא בעייה אישית שלי,אלא של כל הציבור החילוני,אותו ציבור שעובד ומתפרנס בכבוד,עושה מילואים וכדומה
ואתה טועה,אני לא הצבעתי בבחירות האחרונות,ולא אצביע בעתיד לעולם.כולם שקרנים ואין אמונה באף אחד מכל ה120 ההזויים שיושבים שם .
לראיה הממשלה המכהנת חרטה על דיגלה שהיא תהיה המממשלה שתקצץ הכי הרבה במיסים,והיא עושה בדיוק ההפך .
בסך הכל הוצאתי קיטור,ולדעתי בצדק.המדינה הזו הולכת מדחי אל דחי.
אתם המבוגרים (יחסית) אולי כבר התרגלתם,לי כבן 30 זה עדיין מפריע ....