תגידו לא נמאס לכם מהמדינה <נערך -מרטין> הזאת?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

Elad8 כתב:החרדים הפכו לטרף קל במדינה הזו. אין ספק שהמחירים בארץ מוגזמים, אבל להפיל את כל התיק על החרדים שמקבלים קצבאות זה פשוט עוול.
...

אלעד, מי שמזמן הפך להיות טרף קל הם האזרחים שומרי חוק, את החרדים זה ממש לא מעניין אם אוהבים אותם או לא.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

shay820 כתב:אתה לא חי בשוויץ (i)
המדינה נמצאת באיום קיומי מיום היוולדה ,והציבור מממן את העניין
לא שאני מצדיק את המחירים פשוט טירוף בחלק מהמוצרים!
...
זה לא נכון.
עובדתית לא נכון. הממסד משתמש בתירוץ של "ביטחון המדינה" כסיבה לכל דבר.
הגיע הזמן שנבין כולנו שזו פרקטיקה של הפחדה, הפחדה שגורמת לאזרח להשתבלל, להתכנס, להיות מפוחד.
אנשים מפוחדים הם אנשים שלא יכולים להיות אקטיביים במעשים שלהם מה שכמובן משרת את הממסד.
הבעיה של המדינה הזו היא לא החרדים, לא הדתיים, לא העולים ולא המסתננים. הבעיה היא מערכת הבטחון והמחיר שכולנו משלמים בשביל לממן אותה ( 53 מליארד שקל לא כולל תוספות מיוחדות - השנה קיבלו עוד 6 מליארד ).
מטוס F35 עולה 150 מליון דולר ( לא כולל חימוש, לא כולל דת"ק, לא כולל הכשרה ולא כולל דלקים ושעות טיסה ).
שאלת את עצמך מה אפשר לעשות עם חצי מליארד שקל ? כמה שעורי מתמטיקה אפשר להוסיף ? כמה סנדוויצים אפשר להכין ?
אנחנו ( כולנו ) שבויים בקונספציה של שנות ה 50, הנה עוד שניה יבואו להשמיד אותנו. זה לא מקרה, הבולטות שהגרעין האירני מקבל זה לא מקרי, זה בשביל להשיג עוד תקציבים למערכת הביטחון. התקשורת כמובן אף פעם לא שואלת את השאלות הנכונות ואלה שכן שואלים מושתקים או לא מקבלים בולטות.
די כבר עם השטות הזאת של מדינה קטנה מוקפת אוייבים., אי אפשר לנהל ככה את המדינה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

Catskinner כתב:
Elad8 כתב:החרדים הפכו לטרף קל במדינה הזו. אין ספק שהמחירים בארץ מוגזמים, אבל להפיל את כל התיק על החרדים שמקבלים קצבאות זה פשוט עוול.
...
החרדים עבדו מאוד קשה כדי להגיע לאן שהגיעו בתודעת העם. למעשה זו העבודה היחידה שהם עסקו בה ב 60 השנים האחרונות.
...
החרדים בטח לא קדושים, אבל פותח הדיון מאשים אותם במחירי הדלק, המים, הארנונה, המכוניות ושיחות הטלפון...
החרדים מקבלים הרבה יותר מדי כסף, אבל הכסף הזה לא גורם לנו לשלם יותר מדי כסף על כל דבר.
אלעד

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

תכלס הבחור צודק.
שאתה יוצא לרחוב אני איתך.....

אגב יש כתבה בynet שמחירי הדלק לא חל על נוחי דנקנר... מגניבבב
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

ירקרק פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

Elad8

זה לא נכון. על התקציב הביטחוני אנחנו משלמים ב"מותרות" כפי שציינתי בהודעה הריאשונית שלי.לכן רכב שעולה 40K בחו''ל עולה 110K ומסך שעולה 800 דולר עולה כאן 2000 דולר לפחות.

כל הגזרות האחרונות ( לא מותרות) באות להשלים חוסרים שנובעים מאותו בור בתקציב שנקרא "אברכים"

הכי עצוב שאברכים מקבלים מאות מיליונים,ונכים 100 אחוז חיים על קיצבה של 2000 שקל בחודש מהמדינה.לאותו מגזר של נכים אין כח אלקטורלי( אילן גילאון לבד לא נחשב),ולכן זו התוצאה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7664

שליחה

Catskinner כתב:ירקרק, אני קצת משועשע בגלל שכולנו עברנו דרך השלב הזה מתישהו בעברנו. אתה יודע מה קרה מאז? גילינו שלא הכל שחור ולבן ושאנחנו בעצמנו כבר לא כאלה צדיקים. המדינה זה אתה, ו zeev78 ו yairf ו mulder וגם אני. כולנו ביחד בחרנו בכנסת שהרכיבה את הממשלה וקיבלנו בדיוק את מה שהגיע לנו - כי גם אנחנו הפכנו עם הזמן לחנטרישים לא קטנים ותחמנים ולפעמים גם קצת גנבים.
...

חנטרישים גנבים ותחמנים הם אלה שבכנסת. אל תוריד אותי לרמה שלהם. לעומתם אנחנו צדיקים.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ירקרק כתב:Elad8

זה לא נכון. על התקציב הביטחוני אנחנו משלמים ב"מותרות" כפי שציינתי בהודעה הריאשונית שלי.לכן רכב שעולה 40K בחו''ל עולה 110K ומסך שעולה 800 דולר עולה כאן 2000 דולר לפחות.

כל הגזרות האחרונות ( לא מותרות) באות להשלים חוסרים שנובעים מאותו בור בתקציב שנקרא "אברכים"

הכי עצוב שאברכים מקבלים מאות מיליונים,ונכים 100 אחוז חיים על קיצבה של 2000 שקל בחודש מהמדינה.לאותו מגזר של נכים אין כח אלקטורלי( אילן גילאון לבד לא נחשב),ולכן זו התוצאה.
...
עזוב אותך מחרדים,
אתה פשוט לא מבין את המניפולציה שעושים עליך.
הכי קל להאשים אותם, אבל הכסף שהם מקבלים זה קשקוש. השאלה האמיתית צריכה להיות מה לעזזל עושה מערכת הביטחון עם 53 מליארד שקלים כל שנה. עצם ההתעסקות בחרדים מסיטה את תשומת הלב מהעיקר, הופכת את הדיון הכלכלי לעקר.
צר לי לאכזב אותך, אם מחר לא יהיו פה חרדים, שום בעיה לא תיפטר ( ואם כן הבעיות שיפתרו יהיו זניחות ). אנחנו ( החילונים ) עושים לעצמנו הנחות ועבודה קלה. קמים בבוקר, נוגעים בראש, מגלים שאין לנו כיפה ויודעים בדיוק באיזה צד של הויכוח אנחנו צריכים להיות. בדרך אנחנו שוכחים שהויכוח הוא עקר. למשל, האם הויכוח על שעון הקיץ תרם במשהו ?
אם בשנה הבאה נרוויח עוד חודש משעון הקיץ ( ננצח את החרדים הרשעים .. ) האם זה יפתור את הסוגיה "דת-ומדינה" ?
התשובה היא כמובן לא ..
בינתיים כשאנחנו מתעסקים ב 135 מליון שקל תקציב הישיבות, מערכת הביטחון קיבלה עוד 6 מליארד שקל ( בנוסף ל 53 שכבר הוקצו לה השנה ) ואף אחד לא שואל בשביל מה .. ולא, "ביטחון המדינה" זו לא תשובה מספקת.
שחצי מהתקציב ( וזה בדוק, ואני מוכן למצוא את הניירות הרלוונטיים ) הולכים לשכר ופנסיה, התשובה הזו לחלוטין לא מקובלת עלי.

ליאור
הקולנוע שלי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

ירקרק כתב:לא לא, אנחנו מממנים את האברכים!

אני נתתי שלש שנים מחיי לצה''ל ועדיין נותן כמעט 50 יום כל שנה מילואים בחיל רגלים (צנחנים)

אותי ואנשים כמוני ממעמד הביניים המדינה קורעת לגזרים מכל הכיוונים בעוד שכל ממשלה כאן נותנת עוד ועוד תוספת של מאות מיליונים לאברכים שלא יעבדו יום אחד כל חייהם.

את אותו כסף לאברכים אני/אנחנו משלמים!!!
...
מעמד הבניים לא נקרע בגלל החרדים אלא דווקה בגלל שהם זנחו את העניים ונתנו להון שילטון לגנוב להם את המדינה ושתקו . מבחינה היסטורית וכלכלית , תבדוק ותמצא שכול פעם שמעמד הבניים לא לחם על שיוויון , הוא בסופו של דבר נעשה עני יותר . אני יכול להסביר את זה אבל זה ארוך מידי לפוסט אינטרנטי

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

אני מסכים עם ליאור ושורש הבעיה לדעתי (או לפחות בכיר השורשים) הוא תקציב הבטחון
הבעיה שיש כל כך הרבה אינטרסנטים שמתפרנסים ממנו שאני לא רואה מישהו ב 10 שנים הקרובות שמשנה אותו בצורה דראסטית
הכל מאוד DEFENSIVE ועובד על הפחדות והערכות למאה אלף תסריטים אבל חס וחלילה לא קונים ציוד כיבוי או מגדילים שכר למורים.
נטל המס הישיר והעקיף פה הוא היסטרי עד בלתי הגיוני ואני כבן מעמד הביניים ובעל משפחה של שני מפרנסים שכירים ושני ילדים שעולים ה-מ-ו-ן שואל את עצמי ברצינות כמה זמן נוכל להמשיך כך
אני מאלו שמצביעים ומנסים להגיד מה הם חושבים באמצעות ההצבעה אבל ביום הבוחר אני המיעוט ואפילו נציגי לא ממש מצליחים להתבלט או לחשוב קצת יותר רדיקלי.
פתרון? הכיוון שאני חושב שיש לו סיכוי ויקח עוד כמה שנים טובות שהוא יתממש או יתקרב למימוש הוא נציגים פוליטיים, אינטיליגנטים ומהפכניים שייצגו את מעמד הביניים, חילוני ומסורתי ויחרטו על דגלם מהפכה אמיתית שלא תיטיב רק עם קבוצות הלחץ בשוליים ועם הקונספציה הבטחונית
מצד שני כל עימות צבאי מרחיק אותנו מהפתרון הזה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Catskinner כתב:
...
החרדים עבדו מאוד קשה כדי להגיע לאן שהגיעו בתודעת העם. למעשה זו העבודה היחידה שהם עסקו בה ב 60 השנים האחרונות.
...
לא. החרדים לא עבדו בזה , התקשורת עושה כבר המון זמן שטיפת מוח של שנאה , ע"י שימוש ציני בתעמולה של שנאה .

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

הבאתם לי את הדיכאון! (n)
לא מספיק הסיר לחץ הזה שכולנו חיים בו, עוד צריך להמשיך ולטחון את העניין עד דק?

כן הכול עולה פה יותר, כן דופקים אותנו על ימין ושמאל, כן שאני מקבל את התלוש בסוף החודש בא לי לבכות
אבל זאת המדינה שלנו! אנשים מתו פה בשביל שכולנו נוכל לשבת ולהתלונן.

מי שלא טוב לו שיקום וילך ופשוט ישאיר את המקום לבני דודים שלנו (שגם ככה רוצים אותו)
מי שנשאר שיקבל באהבה את מה שיש, ויש גם המון דברים יפים וטובים פה. (Y)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

mulder כתב:
Catskinner כתב:ירקרק, אני קצת משועשע בגלל שכולנו עברנו דרך השלב הזה מתישהו בעברנו. אתה יודע מה קרה מאז? גילינו שלא הכל שחור ולבן ושאנחנו בעצמנו כבר לא כאלה צדיקים. המדינה זה אתה, ו zeev78 ו yairf ו mulder וגם אני. כולנו ביחד בחרנו בכנסת שהרכיבה את הממשלה וקיבלנו בדיוק את מה שהגיע לנו - כי גם אנחנו הפכנו עם הזמן לחנטרישים לא קטנים ותחמנים ולפעמים גם קצת גנבים.
...

חנטרישים גנבים ותחמנים הם אלה שבכנסת. אל תוריד אותי לרמה שלהם. לעומתם אנחנו צדיקים.
...
הם בכלל בליגה אחרת, כל כך רחוקים שאנחנו אפילו לא באותו איזור חיוג. אבל אנחנו הם אלו שהכניסו אותם לשם, כולל ירקרק שחושב שאם הוא לא מצביע אז הוא לא שותף לביזיון.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ירקרק כתב:Elad8

...
האברכים לא מקבלים מאות מליונים , הם מקבלים 750-1000 ש"ח הבטחת הכנסה לחודש לאברך עם ילדים , קצבת נכה היא 2000 ש"ח .
כך שהבעיה היא לא שהאברכים "גוזלים" מהנכים , הבעיה היא שכשהציבור שותק על ה2000 ש"ח , הוא יקבל בסופו של דבר שהוא יהי עני . (וזה תיאוריה כלכלית מבוססת שבגללה ארה"ב לא מוכנה לא לעזור לענייה . ולכן שם עוזרים לחרדים ולנכים יותר מאשר כאן )
אתה יכול לראות בזה קארמה/דת/או תיאוריה כלכלית, כול שלושת השיטות תומכות במה שאמרתי

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

אני מסכים עם ירקרק, אני לא מבין בכלל איך אתם מגינים על הממשלה עם כל המיסים האלו? טוב כניראה שכולכם עובדי
הייטק שלא ממש מזיז לכם לשלם עוד כמה מאות טובות של שקלים כל חודש......
למה עושים לנו(האזרחים) את זה, פשוט כי הם יכולים, ראו מה עשו בצרפת(לא איזה מדינת עולם שלישי) כשהעלו את גיל הפנסיה,
וכאן? אף אחד לא הניד עפעף.
אני לא נכנס כאן לאן הולך הכסף, אין לי כוח לוויכוח חרדים=כסף, פשוט נעשה בלתי אפשרי לחיות כאן ואלו שיגידו אז תעזוב
את הארץ, זה לא הפיתרון אני כן אוהב את הארץ.
חכו, עוד מעט יגיע "היטל כיבוי אש" אח"כ היטל למימון A8 חדשה, היטל השתקת ליברמן, היטל "לרצות ש"ס וכו'....
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

הכל נכנס במסגרת "חוק החזיר"
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

niko כתב:אני מסכים עם ירקרק, אני לא מבין בכלל איך אתם מגינים על הממשלה עם כל המיסים האלו? טוב כניראה שכולכם עובדי
הייטק שלא ממש מזיז לכם לשלם עוד כמה מאות טובות של שקלים כל חודש......
למה עושים לנו(האזרחים) את זה, פשוט כי הם יכולים, ראו מה עשו בצרפת(לא איזה מדינת עולם שלישי) כשהעלו את גיל הפנסיה,
וכאן? אף אחד לא הניד עפעף.
אני לא נכנס כאן לאן הולך הכסף, אין לי כוח לוויכוח חרדים=כסף, פשוט נעשה בלתי אפשרי לחיות כאן ואלו שיגידו אז תעזוב
את הארץ, זה לא הפיתרון אני כן אוהב את הארץ.
חכו, עוד מעט יגיע "היטל כיבוי אש" אח"כ היטל למימון A8 חדשה, היטל השתקת ליברמן, היטל "לרצות ש"ס וכו'....
...
מי פה הגן על הממשלה ? כולם מסכימים שבשנה האחרונה הוטלו עלינו גזרות מפה ועד להודעה חדשה.
אני חושב שלהגיד שזה בגלל מגזר כלשהו ( לא משנה כרגע מי ) זה חוסר הבנה מוחלט של מה שקורה פה.
העלאת תעריפי המים פוגעת בכולם ( כן, גם חרדים שותים מים ), העלאת הדלקים פוגעת בכולם ( כן, יש חרדים שמחזיקים מכונית ואלה שאין להם, נוסעים בתחבורה ציבורית שכמובן תתיקר גם היא בעקבות העלאת המס על הדלק ).
לראיה, לא שמעתי אף אחד תוקף את אנשי ההי-טק ( ואני אחד כזה ) שהעלאת שווי המס שהם אמורים היו לספוג מתקזזת עם שינוי מדרגות המס מה שבסופו של דבר תוסיף כ 50-100 שקלים בנטו לכל מי שמשתכר בין 20-25K ברטו בחודש. כמובן שמי שמשכורתו שווה לשכר הממוצע או נמוכה ממנו, לא יראה שקל. זכרו, 50% מהשכירים בכלל לא מגיעים למדרגת המס הראשונה !!!

זה לא רק עניין של כסף, זה עניין של תפיסה. החברה שלנו הפכה להיות מליטריסטית. אנחנו כל הזמן עסוקים בביטחון ומזניחים את כל השאר.
מה יותר חשוב ? מטוס, משכורת של טייס, פנסיה של אל"מ שעבד במחלקת תקציבים בקריה ומשולמת לו מגיל 42, משרד מפואר במגדל ח"א בקריה או עוד שעתיים מתמטיקה לילד שלך כל שבוע ?
ברגע שהתשובה לשאלה הזו תהיה "שעתיים מתמטיקה" אולי יזוז פה משהו. עד אז אנחנו נמשיך להאשים את כל העולם ואחותו ( גם אם אין לו כזו ) כי זה הדבר הכי קל. מקללים את הרוסים, האתיופים, החרדים, המתנחלים, השמאלנים, המסתננים - בחר את הנכון , עושים לייק בפיסבוק לקבוצה למען שחרור גלעד שליט, והולכים לראת כוכב נולד בערוץ 2.
זאת האמת, וככה החיים של כולנו נראים.
הקולנוע שלי

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ירקרק כתב:Catskinner

אמרתי כבר שזה לא בעייה אישית שלי,אלא של כל הציבור החילוני,אותו ציבור שעובד ומתפרנס בכבוד,עושה מילואים וכדומה

ואתה טועה,אני לא הצבעתי בבחירות האחרונות,ולא אצביע בעתיד לעולם.כולם שקרנים ואין אמונה באף אחד מכל ה120 ההזויים שיושבים שם .
לראיה הממשלה המכהנת חרטה על דיגלה שהיא תהיה המממשלה שתקצץ הכי הרבה במיסים,והיא עושה בדיוק ההפך .

בסך הכל הוצאתי קיטור,ולדעתי בצדק.המדינה הזו הולכת מדחי אל דחי.
אתם המבוגרים (יחסית) אולי כבר התרגלתם,לי כבן 30 זה עדיין מפריע .
...
אני אהיה בוטה כמו הכותרת שלך.
לא הצבעת, שב בצד ושתוק.
הצבעה היא לא רק זכות, זו חובתך לקום ולהביע דעה
ואפילו היית מצביע עלה ירוק.
בחרת שלא לעשות זאת, בחרת שלא לנקוט עמדה ולקחת צד.

ואל תנפנף במילואים
רובנו היינו שם ורובנו שילמנו למדינה הזו מחירים קצת יותר גבוהים מ40 אגורות לליטר דלק.
ואם אתה קרבי, בטוח שאתה מבין מה משפחות במדינה הזו משלמות
אז לפחות פעם בכמה שנים תנקוט עמדה ותנסה להשפיע

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

Lior_M
אני לא עושה לייק בפייסבוק
אני לא רואה כוכב נולד
חרדים אין לי בעיה עם הדת , יש לי בעיה עם הדתיים
מי הגן על הממשלה? תביט בתחילת השרשור.
אני מסכים איתך שלאמר שמגזר כלשהו אשם במצב זה לא יהיה נכון............הדג מסריח
מהראש ומהכלבלב שחושב שאנו חושבים( :) ) שהוא שר האוצר.
לגבי ביטחון, מסכים איתך, אבל צריך להבין שיש ממשלה שאינה חותרת/מחפשת/מתאמצת להגיע
לשלום יותר כסף יושקע על כלי מלחמה ומיגון שהוא חלק לא קטן מההוצאה של הביטחון.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

זה בדיוק אותו ויכוח שיש לי עם אישתי בנושא החרדים.
היא תולה בהם את חולי החברה שלנו אם מוסרית ואם כלכלית,
בעוד שהם אחוז זניח ממה שקורה במדינה באמת.
תקציב הביטחון נגזר מתחושות והערכות איומים.
אבל בתכל'ס אף אירגון טרור שבעולם - אינו מהווה איום קיומי על אי איזו מדינה.
כן, הם יכולים להכאיב, לעצבן, לפגוע מוראלית, אך במלחמה פנים אל פנים - לא מהווים איום קיומי.
מאחר ואירגוני טרור הפכו לנשק המרכזי של התשה, ואנחנו, בטיפשותינו מצייתים בדיוק לכפתור ההתשה,
מתקבע ה"צורך" המוטעה בלהשקיע בביטחון.
בשורה התחתונה - איום קיומי על המדינה שלנו נמצא (אולי) באיראן,
וגם כדי להתמודד איתו, לא באמת צריך כל כך הרבה כסף (במיוחד כשלא עושים בו השימוש שלשמו הושקע).

מי שמחפש את האיום המרכזי על המדינה שלנו הן כלכלית והן חברתית ימצא את זה בהתדרדרות של ההון האנושי,
שהוא המשאב היחיד שיש למדינה הזו, בירידה בביטחון הפרטי מתוך אוזלת ידה של המשטרה להגן על האזרח הקטן,
אימפוטנטיות של בתי המשפט וחוסר האמון שעולה מארכה לארכה, חקיקה יקרה, בזבזנית ומאוד לא חכמה,
שילטון רקוב ומושחת, ריכוזיות יתר של ההון בארץ, בועת הנדל"ן שאי בלימתה יסדר פה יופי של הגדלת הפערים ועניים חדשים ברחובות עם עליית הריבית... וכו'.
שימו לב שאף לא אחד מהאימים האלה מגיע מבחוץ.
וכל אלה לא מצריכים עוד הבטחות פיקטיביות של "שלום",
המצב כמו שהוא כרגע, לא מגביל או כופה את סידרי העדיפויות כפי שהם היום.
נערך לאחרונה על ידי ufffnick ב 27/12/2010 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

Lior_M,
איך? איך? איך דחפת גם לכאן פייסבוק? :lol:
אין עלייך
העם דורש..... כל מיני דברים

חזור אל “ללא קשר”