שרשור: הסצינה המרשימה ביותר שראיתם בסרט
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
שניי הסרטים הטוב הרע והמכוער זה פשוט אוסף של סצינות בלתי נשכחות
במיוחד החייל הגוסס שאיסטווד נותן לו שאיפה מהסיגר לפני מותו-תמיד יורדות
לי דמעות בקטע הזה
פסיכו זו סצנת פחד אחת גדולה מההתחלה ועד הסוף-המוזיקה המצמררת לאורך כל הסרט
בררררררר,,,,,,,,,,,,
במיוחד החייל הגוסס שאיסטווד נותן לו שאיפה מהסיגר לפני מותו-תמיד יורדות
לי דמעות בקטע הזה
פסיכו זו סצנת פחד אחת גדולה מההתחלה ועד הסוף-המוזיקה המצמררת לאורך כל הסרט
בררררררר,,,,,,,,,,,,
אמן מייסר
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הסצינה האהובה עלי מתוך "מאטריקס" הראשון
הקטע בסוף הסרט בו יורים הסוכנים בניאו, הכדורים עפים בהילוך איטי עד שניאו מניף את ידו, עוצר את הקליעים באויר, אוחז אחד מהם, מעיף בו מבט קצר, ופשוט נותן לשאר ליפול על הרצפה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
בסצנות שממש ריגשו אותי בקטע של צמרמורת קשה לי להיזכר ממש עכשיו, אז אני ארשום סצנות אקשן
הסצנה ב"שם קוד דג חרב" שהכל מתפוצץ בהילוך איטי פשוט מדהימה!!! ברמות שזה כבר מטורף!!! אני פשוט שם את הסצנה הזאת מידי פעם כשאני רוצה לחוות את המערכת שלי במלוא העוצמה. יש לי את הדי וי די
נאמר כבר - מחול הפגיונות, סרט ממש יפה, אהבתי חבל על הזמן, מרגש, מלא פעלולים מרשימים בטירוף, וסאונד מדהים...אני מניח שסצנה אחת שמאוד אהבתי זאת הסצנה עם האבנים. יש לי את הדי וי די DTS !
נאמר כבר - קינג קונג, הקרב עם הדינוזאורים, והסצנה שהדינוזאורים דוהרים בבהלה ומוחצים אנשים על ימין ועל שמאל, מדהים!!!
עימות חזיתי! עוד סרט עם המון סצנות מטורפות שאי אפשר ממש לשים את האצבע על האחת, אני מניח שהקרב יריות בבית של קסטור טרוי היא הכי רצינית מבחינת ביום. יש לי את הדי וי די! ג'ון וו גאון!
הסצנה ב"שם קוד דג חרב" שהכל מתפוצץ בהילוך איטי פשוט מדהימה!!! ברמות שזה כבר מטורף!!! אני פשוט שם את הסצנה הזאת מידי פעם כשאני רוצה לחוות את המערכת שלי במלוא העוצמה. יש לי את הדי וי די
נאמר כבר - מחול הפגיונות, סרט ממש יפה, אהבתי חבל על הזמן, מרגש, מלא פעלולים מרשימים בטירוף, וסאונד מדהים...אני מניח שסצנה אחת שמאוד אהבתי זאת הסצנה עם האבנים. יש לי את הדי וי די DTS !
נאמר כבר - קינג קונג, הקרב עם הדינוזאורים, והסצנה שהדינוזאורים דוהרים בבהלה ומוחצים אנשים על ימין ועל שמאל, מדהים!!!
עימות חזיתי! עוד סרט עם המון סצנות מטורפות שאי אפשר ממש לשים את האצבע על האחת, אני מניח שהקרב יריות בבית של קסטור טרוי היא הכי רצינית מבחינת ביום. יש לי את הדי וי די! ג'ון וו גאון!
במיסטיק ריבר
הסצינה שבה הדמות של שון פן מגלה שרצחו את הבת שלו. גם הסצינה שבה מכריחים את הדמות של טים רובינס לומר את הסיבה לכך שלכאורה הרג את ביתו. בראיון איתו, אמר קלינט שהוא למד מדון סיגל (שביים אותו בהארי המזוהם, הבריחה מאלקטרז...) להתייחס לכל סצינה כאילו שהיא החשובה ביותר בסרט. בסרט זה בהחלט רואים את זה ולא לשווא שני שחקנים מהסרט זכו באוסקר (טים רובינס - שחקן משנה, שון פן - שחקן ראשי).
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
"שתיקת הכבשים" - הרבה סצינות למזכרת...
אבל זאת שהקפיאה לי את הדם במיוחד היתה בסוף הסרט, במסיבה של ה-FBI כשהטלפון מתחיל לצלצל.
ומשהו אחר לגמרי - סצינת הסיום של "תלמה ולואיז", והדקות האחרונות ב"עולם מושלם" עם קווין קוסטנר.
אבל ה-סצנה: בסרט "הטבח, הגנב אשתו והמאהב" - כשרואים גופה שלמה של אדם אפויה, מרוחה ברוטב בצבע חום דבש....(אני מעדיף לא להוסיף פרטים)
אבל זאת שהקפיאה לי את הדם במיוחד היתה בסוף הסרט, במסיבה של ה-FBI כשהטלפון מתחיל לצלצל.
ומשהו אחר לגמרי - סצינת הסיום של "תלמה ולואיז", והדקות האחרונות ב"עולם מושלם" עם קווין קוסטנר.
אבל ה-סצנה: בסרט "הטבח, הגנב אשתו והמאהב" - כשרואים גופה שלמה של אדם אפויה, מרוחה ברוטב בצבע חום דבש....(אני מעדיף לא להוסיף פרטים)
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
כל הסרטים שדווחו טובים וסצינות נהדרות
אבל
אין על הסצינה של סוף הסנדק 3
סצינה שמתחילה בירייה בבתו של מייקל מלווה ב פעמיים "לא" בתדהמה, למייקל שמחזיק את בתו המתה וזועק בבכי {בלי סאונד} כל זאת זה שום דבר, הרגש האמיתי הוא ש קיי וקוני וכולם מסתכלים עליו ומבינים שזה הסוף, ואז נכנס הסאונד עם המוזיקה . קטע מדהים של במאי גאון לסוף הסאגה הכי טובה שיצאה עד היום.
אבל
אין על הסצינה של סוף הסנדק 3
סצינה שמתחילה בירייה בבתו של מייקל מלווה ב פעמיים "לא" בתדהמה, למייקל שמחזיק את בתו המתה וזועק בבכי {בלי סאונד} כל זאת זה שום דבר, הרגש האמיתי הוא ש קיי וקוני וכולם מסתכלים עליו ומבינים שזה הסוף, ואז נכנס הסאונד עם המוזיקה . קטע מדהים של במאי גאון לסוף הסאגה הכי טובה שיצאה עד היום.
**** it, let's go bowling
קופולה הוא בימאי מבריק
ולי באופן אישי, די חבל שהוא העביר את השרביט לביתו וכבר לא מתעסק בכך.
אין ספק שהזעקה האילמת היא הברקה.
מה שאהבתי בסנדק 3, זה שאחרי שמייקל היה כ"כ קר ואכזר בסרט השני ואתה שואל את עצמך איך בן אדם יכול לחיות כך - בסרט השלישי מקבלים תשובה מושכלת (הוא לא - הוא מלא חרטות). פחות אהבתי את הTWIST שכבר הופיע בסנדק 1 ו- 2 ולא היה צורך לחזור עליו (ה"כאילו חבר" שמסתבר שעומד מאחורי נסיונות ההתנקשות).
אין ספק שהזעקה האילמת היא הברקה.
מה שאהבתי בסנדק 3, זה שאחרי שמייקל היה כ"כ קר ואכזר בסרט השני ואתה שואל את עצמך איך בן אדם יכול לחיות כך - בסרט השלישי מקבלים תשובה מושכלת (הוא לא - הוא מלא חרטות). פחות אהבתי את הTWIST שכבר הופיע בסנדק 1 ו- 2 ולא היה צורך לחזור עליו (ה"כאילו חבר" שמסתבר שעומד מאחורי נסיונות ההתנקשות).
מתוך זוכה האוסקר CRASH
אחת הסצינות (מתוך מס' לא קטן) שבאמת היתה חזקה היא של הפליטה\ירייה של הבחור המוכר הפרסי
בילדה של המתקן מנעולים המקסיקני , זו סצנה ממש טובה לדעתי.
אחת נוספת : מתוך הסרט פריצה לאלקטרז - בו היחידת לוחמים נכנסת למארב בחדר המקלחות של החיילים שמחזיקים בטילים ובבני ערובה. פס הקול בסצנה זאת ממש מעולה, בכלל כל פס הקול של הסרט מעולה
כמובן שיש הרבה ממטריקס, להציל את טוראי ראיין , פרל הארבור, אפילו רוקי וכו'
בילדה של המתקן מנעולים המקסיקני , זו סצנה ממש טובה לדעתי.
אחת נוספת : מתוך הסרט פריצה לאלקטרז - בו היחידת לוחמים נכנסת למארב בחדר המקלחות של החיילים שמחזיקים בטילים ובבני ערובה. פס הקול בסצנה זאת ממש מעולה, בכלל כל פס הקול של הסרט מעולה
כמובן שיש הרבה ממטריקס, להציל את טוראי ראיין , פרל הארבור, אפילו רוקי וכו'
צודק, ברוקי הראשון יש סצינה שבה הוא אומר
שכל החיים שלו הוא היה אפס. ואם הוא יצליח פעם להחזיק מעמד מול אפולו ולא להישבר במהלך הקרב, אז בפעם הראשונה בחייים שלו - הוא לא יהיה אפס.
בכלל בנושא של עמידה והתייצבות מול אתגרים, הדמות של רוקי היא מודל בכלל לא רע.
בכלל בנושא של עמידה והתייצבות מול אתגרים, הדמות של רוקי היא מודל בכלל לא רע.
- Booboo
- חבר ותיק

עוד שתי סצנות חזקות
דקות הסיום, כולל המוזיקה הנפלאה, בסרט "אודיסיאה בחלל - 2001"
והקטע עם שתי הסירנות המודרניות בסרט "אחי איפה אתה?"
והקטע עם שתי הסירנות המודרניות בסרט "אחי איפה אתה?"
Re: עוד שתי סצנות חזקות
Booboo כתב:דקות הסיום, כולל המוזיקה הנפלאה, בסרט "אודיסיאה בחלל - 2001"
והקטע עם שתי הסירנות המודרניות בסרט "אחי איפה אתה?"...
בובו-אל תכעס אני מזהיר מראש....
מאחר ואני מקורקע בבית ראיתי היום את סרט מלחמה בית שאן...
והסצינה הכי מרשימה בסרט היא המשחק האחרון עם מכבי חיפה
2:2 ובעיטת עונשין לבית שאן ...גול והם נשארים בליגה...
כל החברים שלך מיציע ג' מקלפים בננות ואוכלים בוטנים.
ואז -בעיטה סיבובית וגול
כל ההנהלה של בית שאן מאולפת על הדשא..
המשחק נגמר בית שאן נשארו...ממש התרגשות של דמעות בעיניים
זוכר את זה בובו-בטוח ראית..נכון?אל תכעס!
פשוט בברכה שבירכת אותי כתבת כל יציע ג' מברך אותך ואז נזכרתי...
מצטער שזה לא ממש מתקשר אך הסרט הדוקומנטרי הזה קיבל פרס באותה תקופה.
Booboo כתב:והקטע עם שתי הסירנות המודרניות בסרט "אחי איפה אתה?"...
היו שלוש סירנות, לא?
- Booboo
- חבר ותיק

ישראל אחי...il62 כתב:Booboo כתב:דקות הסיום, כולל המוזיקה הנפלאה, בסרט "אודיסיאה בחלל - 2001"
והקטע עם שתי הסירנות המודרניות בסרט "אחי איפה אתה?"...
בובו-אל תכעס אני מזהיר מראש....![]()
מאחר ואני מקורקע בבית ראיתי היום את סרט מלחמה בית שאן...
והסצינה הכי מרשימה בסרט היא המשחק האחרון עם מכבי חיפה![]()
2:2 ובעיטת עונשין לבית שאן ...גול והם נשארים בליגה...
כל החברים שלך מיציע ג' מקלפים בננות ואוכלים בוטנים...איזה מתח
ואז -בעיטה סיבובית וגול![]()
כל ההנהלה של בית שאן מאולפת על הדשא..
המשחק נגמר בית שאן נשארו...ממש התרגשות של דמעות בעינייםלמי שרואה את הסרט המייצג עיירה שלמה שאין לה כלום חוץ מכדורגל..
זוכר את זה בובו-בטוח ראית..נכון?אל תכעס!
פשוט בברכה שבירכת אותי כתבת כל יציע ג' מברך אותך ואז נזכרתי...
מצטער שזה לא ממש מתקשר אך הסרט הדוקומנטרי הזה קיבל פרס באותה תקופה....
את האמת ?
אה....גם אני שמחתי בשביל בית שאן...
פשוט יש לי חיבה אנושית טבעית לאנדרדוגים...
והשם "איתן טייב" לא מקפיץ לי שום וריד במצח
ו...גם אותי זה ריגש שהם נשארו
מסקנה:
איזה מן אוהד אני
צריך טיפול דחוף, רצוי בחשמל, עם כבל מתח אודיופילי
- Booboo
- חבר ותיק

אולי באמת היו שלוש...shay כתב:Booboo כתב:והקטע עם שתי הסירנות המודרניות בסרט "אחי איפה אתה?"...
היו שלוש סירנות, לא?...
פשוט התמקדתי על הבלונדינית אז לא כל כך שמתי לב
Booboo
כל הכבוד לך
יש לך לב
אדום
אתה יותר אוהד הפועל מאשר מכבי
עד שיתחילו מבחני הקבלה למחנה האדום-תשאיר את הבננות והבוטנים ביציע ג' וקבל שידרוג מידי לא'.
שתדע שמקרה איתן טייב גמר את בית שאן סופית והיום למעשה אין קבוצה ומגיע להם
בכיף וב
ראש טוב
ישראל
כל הכבוד לך
יש לך לב
אתה יותר אוהד הפועל מאשר מכבי
עד שיתחילו מבחני הקבלה למחנה האדום-תשאיר את הבננות והבוטנים ביציע ג' וקבל שידרוג מידי לא'.
שתדע שמקרה איתן טייב גמר את בית שאן סופית והיום למעשה אין קבוצה ומגיע להם
בכיף וב
ישראל
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
סצינת הפיצוץ בארמגדון,סצינת התקיפה היפאנית בפרל הארבור...
מטריקס 3 הקרב על ציון, עימות חזיתי הפגישה בכנסיה.
אלה הסצינות הטובות ביותר לפי הזכור לי
אלה הסצינות הטובות ביותר לפי הזכור לי
אחת הסצינות הכי טובות במטריקס היא בכלל בתוספות
בדיסק הנוסף של מטריקס 2 יש סרטון שהוכן לכבוד פרסי הMTV ומשתתפים בו ג'סטין טימברלייק והבחור שמשחק את סטיפלר באמריקן פאי. סצינה מצחיקה ביותר, אבל תיזהרו. מי שיראה אותה לא יוכל אח"כ לראות את קיאנו ריבס (שגם שולב בסצינה) ולא לחשוב על המשחק ה"עצי" שלו.
שירשור רב פנים...
לעניות דעתי:
הדו קרב המדהים ביותר בקולנוע הוא בסוף הסרט סנגורו של קורסאווה.
כניסת השחקן הכי מרשימה בסרט היא הכניסה של האישה של רגר רביט לבמה.
הבדיחה הכי שובניסטית היא בסרט של בסטר קיטון: הגנרל. כשהוא ואהובתו משליכים עצים לתנור הקטר.
לעניות דעתי:
הדו קרב המדהים ביותר בקולנוע הוא בסוף הסרט סנגורו של קורסאווה.
כניסת השחקן הכי מרשימה בסרט היא הכניסה של האישה של רגר רביט לבמה.
הבדיחה הכי שובניסטית היא בסרט של בסטר קיטון: הגנרל. כשהוא ואהובתו משליכים עצים לתנור הקטר.
נתנו פה את רוב הסצינות המובילות...אני אציין אחת שאני מאוד אהבתי ועוד לא הזכירו: בקיי פקס סצינה לקראת הסוף כשכולם מחכים שפרוט יחזור לכוכב שלו וכולך במתח מה הולך להתרחש (הרי כל הסרט נבנה על החזרה שלו לקיי פקס), וכמובן שכשמבינים את הרעיון בסרט זה משפיע ומרגש. אי אפשר גם בלי לציין את הפס קול של הסרט...אני חושב שהפס קול שאני הכי אוהב.