אומנם רכשתי מבאג מזמן סוללות חד פעמיות עם WALL-E אבל מיד אח"כ קניתי עוד בליסטר עם בת זוגתו EVEziv_r כתב:החבילת סוללות מהווה Pack לרגל הסרט WALL-E ולכן היא כוללת את הרובוט WALL-E. זה אומנם לא Action Figure רב מפרקי כמו אלו ב eBay, אך כתוספת ל Bundle של הסוללות זה די והותר על מנת להפוך אותי לקונה מרוצה....
מהו המוצר האחרון שקניתם?
נערך לאחרונה על ידי singera ב 26/12/2010 8:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקניות האחרונות שלי:
אוזניות אודיו טכניקה עם מבטל רעשים אקטיבי מבטלות רעש רק בתדרים נמוכים ולא בשאר הספקטרום - הייתי רוצה גם קולות אנשים
3 דיסקים של 2TB 5900 נקנו מאמאזון במחיר של 69$ ליח' - אמזון כנראה שמו אותו בקופסא בגודל 21*26*43 ס"מ והשילוח האוירי מאוד יקר אז שלחתי דרך הים.
אוזניות אודיו טכניקה עם מבטל רעשים אקטיבי מבטלות רעש רק בתדרים נמוכים ולא בשאר הספקטרום - הייתי רוצה גם קולות אנשים
3 דיסקים של 2TB 5900 נקנו מאמאזון במחיר של 69$ ליח' - אמזון כנראה שמו אותו בקופסא בגודל 21*26*43 ס"מ והשילוח האוירי מאוד יקר אז שלחתי דרך הים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
כונן SSD עבור המחשב: Kingston SSDNow V100 Drive בנפח 128GB.
שיפורי המחשב עלו בצורה רצינית. זמני אתחול התקצרו והרצת אפליקציות במקביל נעשת בצורה הרבה יותר מהירה.
שיפורי המחשב עלו בצורה רצינית. זמני אתחול התקצרו והרצת אפליקציות במקביל נעשת בצורה הרבה יותר מהירה.
-
- תמונה מהרשת
בשבוע שעבר קניתי את הפופקורן C200 עם כונן בלו ריי ודיסק קשיח של 1 טרה ואתמול קניתי קבל HDMI של קיימבריידג אודיו (תקן 1.4) ולמרות שאני בטוח שיקפצו עלי המומחים אני חייב לציין שיש הבדל בין הכבל חינמי שקיבלתי עם המזרימדיה לבין הכבל האיכותי יותר, לאחר בדיקה עם סרטי DVD ומוזיקה הסאונד נהפך להיות טיפה בהיר יותר אבל הרבה יותר מפורט, אני בטוח שההבדל היותר משמעותי יבוא לידי ביטויי עם סרטי בלו ריי, בסוף השבוע אני אבדוק את העניין
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
זיו, כמה עולה התענוג?ziv_r כתב:כונן SSD עבור המחשב: Kingston SSDNow V100 Drive בנפח 128GB.
שיפורי המחשב עלו בצורה רצינית. זמני אתחול התקצרו והרצת אפליקציות במקביל נעשת בצורה הרבה יותר מהירה....
והאם כונן כזה רק עבור C למערכת הפעלה תשפר את הביצועים באופן מורגש?
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אתה מחבר את זה כHD ראשי בנוסף לHD הקיימים?ziv_r כתב:כונן SSD עבור המחשב: Kingston SSDNow V100 Drive בנפח 128GB.
שיפורי המחשב עלו בצורה רצינית. זמני אתחול התקצרו והרצת אפליקציות במקביל נעשת בצורה הרבה יותר מהירה....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש המון כונני SSD מתאימים. לי אישית יש את זה אשר מגיע גם עם מארז חיצוני 2.5 אשר אני צריך עבור HDD 2.5 נוסף שיש בבית. הכונן מהווה את ה HDD היחיד במחשב.
השיפור בביצועים ממש ברור - ומסיבה טובה. מהירות העבודה של כונן SSD גבוהה יותר מכל HDD. יש אינספור מבחנים ברשת אשר יאשרו את הדבר. בנוסף יש גם את היתרון של צריכת חשמל מעט נמוכה יותר, לא מתחמם ואין רעש פיזי כמו מ HDD רגיל ושוב, המהירות.
החסרון היחיד של כונני SSD כיום מול HDD הינו המחיר לג'יגה אשר גבוה מאוד.
אין לי בעיה עם כונן SSD בנפח נמוך כי קבצי המדיה מאוחסנים על NAS ברשת המקומית עם שרידות.
השיפור בביצועים ממש ברור - ומסיבה טובה. מהירות העבודה של כונן SSD גבוהה יותר מכל HDD. יש אינספור מבחנים ברשת אשר יאשרו את הדבר. בנוסף יש גם את היתרון של צריכת חשמל מעט נמוכה יותר, לא מתחמם ואין רעש פיזי כמו מ HDD רגיל ושוב, המהירות.
החסרון היחיד של כונני SSD כיום מול HDD הינו המחיר לג'יגה אשר גבוה מאוד.
אין לי בעיה עם כונן SSD בנפח נמוך כי קבצי המדיה מאוחסנים על NAS ברשת המקומית עם שרידות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האם היית מגדיר את השיפור כשיפור בסדר גודל אחד לפחות והאם זה גם הרחיב לך את הבמה והידק את הבאסים בהתאמה?ziv_r כתב:כונן SSD עבור המחשב: Kingston SSDNow V100 Drive בנפח 128GB.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני היום מחליף את כבל ה AC עבור ספק הכח וחוזר עם רשמים סופיים.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
UPS online
בעקבות השרשור החשוב של 9000es בתחילת החורף שהתריע בפני הצורך בהגנה על מוצרינו היקרים מהחשמל הרעוע במדינתנו הקטנה בכלל ובביתי עם התשתית הלא מוצלחת בפרט ואחרי שלא נתנו תשובות מספקות לטעמי לגבי הגנת המשגוחן מחבר את הקולנוע הביתי לUPS online ואת המחשבים לUPS רגיל
האם היית מגדיר את השיפור כשיפור בסדר גודל אחד לפחות והאם זה גם הרחיב לך את הבמה והידק את הבאסים בהתאמה?...
אני היום מחליף את כבל ה AC עבור ספק הכח וחוזר עם רשמים סופיים....