iPhone 4 VS Nexus S

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

domnin,
הנה משהו שאני מסכים איתו (לא היית צריך לשכפל את ההודעה שלך בשביל שאני ארשום זאת :wink: ). בזמנו גם כתבתי על זה לא מעט ורשמתי שגוגל היא-היא בעלת הפוטינציאל לההפך למיקרוסופט של שנות ה 90 והיא באמת האח הגדול-הגדול יותר. אבל, לא על זה השרשור כאן מדבר ולא גוגל הוציאה את הפרסומת ההיא בשנות ה 80 ולא הם הציגו פרסומת בעלת חזון של שינוי, בידול חופש בחירה (שמאוחר יותר כוונה גם למיקרוסופוט ולפעולות הדרקוניות שהם עשו כמונופול של מערכות ההפעלה בשנות ה 90 לשוק הביתי) ולכן ההתיחסות שלי היא כלפי אפל ולא כלפי גוגל (גוגל לפחות בדר"כ לא מסתתרת מאחורי סיסמאות מגוחכות כל כך, בה הם אומרים משהו בסגנון שהשפלאש לא הוכנס בגלל הגנה על המשתמשים שלהם)

עם הדיקטטורה הזאת שלהם כבר השלמתי (אני מאמין שאחרי פרישת הבוס ואחרי שהאנדרואיד מוריד אותם לקרקע, הם מחוסר ברירה, יחזרו לנורמה), אבל לקרוא שאנשים מאמינים ללוקשים שאפל רשמו בקשר למניעת פלאש ב iOS זה באמת מוגזם (מקובל שאנשים לא ישתמשו בפלאש כי הם חושבים שזה ח$#, אבל לא לתת להם את האופצייה בכלל...)

domnin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 420

שליחה

osherov כתב:דִּיקְטָטוֹר-שליט יחיד שלו כוח בלתי מוגבל והוא מנצלו למימוש אינטרסים אישיים, תוך כדי פגיעה בחירויות הפרט.

ההתנהלו של אפל ושל העומד בראשה (עד לא מזמן) הייתה ועודנה התנהלות דיקטטורית.....מפתיע שיש כאלה שחושבים אחרת 8O (הם כנראה עשו עבודה טובה עוד יותר ממה שאני חשבתי)
...
חירות הפרט שלך לא נפגעה במאומה. אף אחד לא מכריח אותך לקנות איפון או כל מוצר אחר של אפל.
לדעתי מדובר פה ברגשות אחרים שמתעוררים כתוצאה מהצלחה מסחררת של חברה מסחרית, שיש לה
מספיק כוח לעשות דברים שלא נראים לכולם.

העקרון שמנחה את אפל בכל המוצרים שלהם מתחילת דרכם הוא - המוצרים שלנו עובדים!
כאשר פלאש תוקע/מפיל/מגמגם את דף האינטרנט שלך, מבחינתם זו טכנולוגיה שלא עובדת והם
בוחרים שלא להכלילה במוצרים שלה. זכותם.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

למרות שאני לא אוהב את השיטה, אני בהחלט מסכים עם הטיעון האחרון וזה כל היופי בחופש הבחירה שיש לנו היום.
אייפון הוא ללא ספק מכשיר יציב באופן יחסי לסמארטפונים האחרים וזה הרבה בזכות הבחירה של אפל להשאיר אותו חסום בכל מיני מובנים לאלמנטים שיכולים לפגוע ביציבות שלו. דרך אגב, תמיד אפשר לקחת "פיקוח" ו"יציבות" ולחבר אותם ביחד למשהו שלטוני, ראו דוגמא - פיקוח במצרים, יציבות שלטונית.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

domnin כתב:
osherov כתב:דִּיקְטָטוֹר-שליט יחיד שלו כוח בלתי מוגבל והוא מנצלו למימוש אינטרסים אישיים, תוך כדי פגיעה בחירויות הפרט.

ההתנהלו של אפל ושל העומד בראשה (עד לא מזמן) הייתה ועודנה התנהלות דיקטטורית.....מפתיע שיש כאלה שחושבים אחרת 8O (הם כנראה עשו עבודה טובה עוד יותר ממה שאני חשבתי)
...
חירות הפרט שלך לא נפגעה במאומה. אף אחד לא מכריח אותך לקנות איפון או כל מוצר אחר של אפל.
לדעתי מדובר פה ברגשות אחרים שמתעוררים כתוצאה מהצלחה מסחררת של חברה מסחרית.
...
כמעט נכון אבל רק כמעט....
על פי ההגיון הזה חירות הפרט לא נפגעת גם אם אני נניח אזרח בסין וזה רק בגלל שתמיד יש לי את האופצייה לארוז מזוודה לשלם X דולרים ולעבור למדינה אחרת ששם אין פגיעה בחופש הפרט :wink:

אין פה עוררין שאפל הגיע בזכות לכך שהאייפון מצליח כל כך ולכך שאנשים מאוהבים במכשיר שלהם, אבל אפל מנצלים פה את ההתמכרות של הציבור שלהם על ידי פעולות שהם רודניות לגמרי, שחריגות מכל מה שהשוק הזה הכיר לפני כן. כן, אפל הייתה יכולה גם לחסום את מנוע החיפוש של גוגל וכן אפל הייתה יכולה לחסום גם את היכולת להתחבר לשרת הדואר של מיקרוסופוט ממכשירי iOS, אבל הם לא עשו זאת, מכיוון שהם ידעו שמעשה כזה יגרום לאנשים פשוט לעזוב אותם לאלטרנטיבה אחרת...אפל בחרו לפגוע בחברות, בשירותים הקטנים יותר, אלה שהציבור שלהם (אתם), מחוסר ברירה, יהיה חייב לבלוע את הרוק ולהמשיך לרכוש מכשירי iOS הבא. המשפט המדויק הוא שלמרות שזכות הפרט שלכם נפגעת על ידם, אתם עדיין מעדיפים את המכשירים שלהם למרות הפגיעה (מעדיפים לחיות בסין :wink: )

domnin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 420

שליחה

osherov כתב:
domnin כתב:

...
לדעתי מדובר פה ברגשות אחרים שמתעוררים כתוצאה מהצלחה מסחררת של חברה מסחרית.
...
כמעט נכון אבל רק כמעט....
על פי ההגיון הזה חירות הפרט לא נפגעת גם אם אני נניח אזרח בסין וזה רק בגלל שתמיד יש לי את האופצייה לארוז מזוודה לשלם X דולרים ולעבור למדינה אחרת ששם אין פגיעה בחופש הפרט :wink:

אין פה עוררין שאפל הגיע בזכות לכך שהאייפון מצליח כל כך ולכך שאנשים מאוהבים במכשיר שלהם, אבל אפל מנצלים פה את ההתמכרות של הציבור שלהם על ידי פעולות שהם רודניות לגמרי, שחריגות מכל מה שהשוק הזה הכיר לפני כן. כן, אפל הייתה יכולה גם לחסום את מנוע החיפוש של גוגל וכן אפל הייתה יכולה לחסום גם את היכולת להתחבר לשרת הדואר של מיקרוסופוט ממכשירי iOS, אבל הם לא עשו זאת, מכיוון שהם ידעו שמעשה כזה יגרום לאנשים פשוט לעזוב אותם לאלטרנטיבה אחרת...אפל בחרו לפגוע בחברות, בשירותים הקטנים יותר, אלה שהציבור שלהם (אתם), מחוסר ברירה, יהיה חייב לבלוע את הרוק ולהמשיך לרכוש מכשירי iOS הבא. המשפט המדויק הוא שלמרות שזכות הפרט שלכם נפגעת על ידם, אתם עדיין מעדיפים את המכשירים שלהם למרות הפגיעה (מעדיפים לחיות בסין :wink: )
...
הפוך גוטה. אף אחד לא מכריח אותך לעבור לגור בסין 8)

אפל לא חוסמת את גוגל, כי גוגל עובדת. פלאש לא.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

domnin,
איך שלא תעטוף את זה..זה עדיין יישאר אותו הדבר :wink:
ואם הייתי עובר מבחירה לסין אז הייתה אומר שאין פגיעה בזכויות הפרט שלי?!

אגב, מוזר אבל אצלי הפלאש עבד ועובד יפה מאוד אפילו על מכשיר N97 שמכיל מעבד 434MHz חלש. על מעבד 1GHz הפלאש עובד יפה עוד יותר (יעידו לא מעט בעלי מכשיר מבוסס אנדרואיד וסימביאן באתר). פלאש למובייל בטח לא מפוצץ בבאגים ובעיות אחרות בזמן הרצה כמו שחלק כאן מנסים להציג...אני חוזר שוב, תאהבו את המכשיר שלכם, תהנו ממנו כמה שאתם יכולים, תרשמו שפלאש ממש לא מעניין ונחוץ לכם אבל אל תיפלו בפח שהדיקטטור טומן לכם בקשר לסיבה....הוא ממש לא עושה את זה בשבילכם

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304

שליחה

אבל אם מגיעות תלונות רבות בקשר למלפפון הספציפי הזה
מצד לקוחות המרכול, אז יש לי הזכות, להפסיק את המכירה שלו
ובמקום זה למכור מלפפון פחות נפוץ שטעמו יותר טוב מהקודם
זאת בשביל טובתי הכלכלית (אם לא אעשה כך לא יקנו מלפפונים)
וגם בשביל טובת לקוחותי.

הפלאש היא טכנולוגיה שעל פי רבים, וגם על פי מחקרים שערכו חברות מסויימות
הוא הגורם מספר אחד לקריסות דפדפן.
הוא לא מאובטח תמיד כראוי, ולא נוח לשימוש במיוחד על ידי ניידים (במקרים מסויימים)
היום , מעבר סרטונים מflash לHTML5 פשוט מאוד
ישנם קודים חופשיים ברשת המאפשרים המרות של סרטונים, ומאות חברות כבר עברו.

והנה אפל מצליחה במאבק שלהם, שלא תורם להם כלכלית, אלא מאבק שמנסה להעלות
את הטכנולוגיה המתקדמת יותר, הHTML-5 לשלטון במקום השליט המלפפוני מלא ההורמונים הפלאש

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

amitvv כתב:אבל אם מגיעות תלונות רבות בקשר למלפפון הספציפי הזה
מצד לקוחות המרכול, אז יש לי הזכות, להפסיק את המכירה שלו
ובמקום זה למכור מלפפון פחות נפוץ שטעמו יותר טוב מהקודם
זאת בשביל טובתי הכלכלית (אם לא אעשה כך לא יקנו מלפפונים)
וגם בשביל טובת לקוחותי.

הפלאש היא טכנולוגיה שעל פי רבים, וגם על פי מחקרים שערכו חברות מסויימות
הוא הגורם מספר אחד לקריסות דפדפן.
הוא לא מאובטח תמיד כראוי, ולא נוח לשימוש במיוחד על ידי ניידים (במקרים מסויימים)
היום , מעבר סרטונים מflash לHTML5 פשוט מאוד
ישנם קודים חופשיים ברשת המאפשרים המרות של סרטונים, ומאות חברות כבר עברו.

והנה אפל מצליחה במאבק שלהם, שלא תורם להם כלכלית, אלא מאבק שמנסה להעלות
את הטכנולוגיה המתקדמת יותר, הHTML-5 לשלטון במקום השליט המלפפוני מלא ההורמונים הפלאש
...
הנה רשימת אי הדיוקים שלטעמי הצלחת להכניס בפיסקה:
1. לא הגיעו תלונות בקשר למלפפון הזה, כי מלכתכילה לא מכרת אותו
2. אין לך מה להפסיק למכור אותו, כי מלכתכילה לא מכרת אותו
3. איזה אלטרנטיבה בדיוק יש היום באייפון לטכנולוגית פלאש?! (חבר'ה HTML5 עוד רחוק מאוד מלהחליף את הפלאש)
בקיצור, על פי האנלוגיה שלך, אתה לא בכלל לא מכרת מלפפונים בסופר שלך, כי החלטת שהקונים שלך לא יעזבו אותך רק בגלל שאין לך מלפפונים
4. מה לעשות, שהטכנולוגיה הזאת היא השלטת כיום, אין כמעט דף ברשת שלא מכיל את פלאש (כולל הדף הזה בו אנחנו מתכתבים) ולמרות שיש בסיס לחלק מהדברים הבעייתים שרשמת, עדיין הדפדפנים שלנו לא קורסים על ימין ועל שמאל והמחשבים שלנו לא נפרצים כל שעה, בגלל שה OS שלנו תומך בפלאש. אם זה היה נכון, אז מזמן הפלאש לא היה מנת חלקנו
5. באיזה מאבק אפל הצליחה?! האם היא קידמה את כניסת HTML 5? איפה בדיוק ה HTML5 שכולנו לא מפסיקים לדבר עליו? גוגל מקדמים את HTML5 הרבה יותר מאפל אבל עדיין היא רחוקה מלזנוח את הפלאש (ראה ערך Youtube )
6. הכי חשוב...המאמבק הזה נוצר רק ממניעים כלכלים וברור שהוא קודם כל תורם להכנסות גבוהות שלהם לחברה (זה בטח לא נובע רק מחוסר אהבה אישי בין אפל לאדובי)

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אתה צודק בכל מה שאמרת חוץ מדבר אחד
הHTML5 מספיק בכדי להחליף את הפלאש (לא לבדו)
הרי אתה צריך פלאש להצגה מלאה של סרטונים ברשת
חוץ מזה הרי אין שימוש לפלאש בסלולר
html5 יותר יציב ומאובטח בתחום הזה, ואם כל הסרטונים ברשת היו על בסיס html5
אז לא היה בכלל מתעורר צורך לפלאש באייפון
הרי לא תשחק משחקים באנדרואיד, שהם מבוססי עכבר ומקלדת

וגם לא נוח לגלוש באתר בפלאש (שאותו הhtml5 יכול להחליף בתאימות יתרה)

היום כשבעל אתר רוצה אתר חדש, מעוצב טוב המפתח ימליץ לו כנראה על HTML5
אני אישית מכיר כמה אתרים חדשים בישראל שנבנו על בסיס html5

בתחום הסלולר הפלאש הולך למות, אנליסטים רבים דיווחו על אותו דבר

אגב, אתה צודק שאפל צריכה לתת לנו אפשרות בחירה בנושא
כי יש כאלה שהמלפפון הישן טעים להם. אבל אפל אוהבים לקבע
אותנו, ככה הם תמיד היו, יש אפשרות אחת רוצה - תקח

יש עיצוב אחד - אם אתה רוצה תיקח
יש מכשיר אחד - אם אתה רוצה תיקח
יש חנות אחת - אם אתה רוצה תיקח
ויש שיטת הצגת web אחת - אם אתה רוצה תיקח

זאת הייחודיות, החיסרון והייתרון של אפל
ואם אתה רוצה, תיקח

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

osherov, ואחרים,

לטעמי, אתה קצת נסחף עם כל בסיפור הזה של הדיקטטור... לא טוב לך, אל תקנה... אתה מרוצה ממה שיש לך היום? יופי!

אתה יודע את מי תוקפים כל הזמן ומחפשים מה לא בסדר אצלם? את המובילים והחזקים...

כמה דברים בקשר למה שנאמר פה:

אני באופן אישי גם חוסם פלאש במחשב והוכח שהוא סתם גוזל משאבים ומחמם את המעבד.

אבל, בואו נהיה כנים, גורם נוסף להחלטה של אפל לבצע חסימה (מעבר לדברים הנכונים שהוזכרו פה), אפל רוצים למקסם את הרווחים שלהם מהאפסטור ולמזער צריכה חופשית של משחקי פלאש ברשת.

אבל, יש נתונים מדהימים על HTML5, בינואר 2010 רק 10% מתכני הוידאו (שלא הותאמו) ברשת נתמכו ע"י מכשירי ה-IOS, באוקטובר 2010 כבר יותר מ-60% מתכני הוידאו ברשת נתמכו ע"י מכשירי ה-IOS!!! וזה הולך ועולה...

בנוסף, כבר היום ניתן להתקין דפדפן לאייפון ולאייפד שתומך (לא באופן מושלם) בתכני פלאש, האפליקציה כמובן חוקית ואושרה ע"י אפל, אז קצת פרופורציות...

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מחזק את irus
אוסיף ואומר שכשיש אתר סרטונים, לדוגמא אתר סרטונים שמראים איך לעשות ניתוחים פלסטיים
והאתר מבוסס פלאש. לקוחותיו וגולשיו ראשיים לכתוב לבעלי האתר שהסרטונים לא ניתנים להצגה
מהאייפד שלהם, ושהם ישמחו כלקוחות, להציג את הסרטונים באייפד.
בעקבות פניות אתרים רבים המירו את הסרטונים והוסיפו קוד תמיכה במכשירי iOS

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Irus,
לא היינו בסרט הזה 8O
אם אתה מציג משהו לאנשים (אם אני זוכר נכון גם בפעם הקודמת רשמת בדיוק את זה) אז תספר להם במה הם באמת זכו. תספר לנו על איזה תמיכה פלאשית אתה בדיוק מדבר? ומה כל כך "שונה" בה ביחס לתמיכה אמיתית בפלאש במכשיר מובייל וזה כדי שאנשים לא יתבלבלו מהדברים שרשמת ויחשבו שיש תמיכה בפלאש על האייפון. אל תסתיר את העובדות הידועות לך רק כדי שהם יתאימו לטענה שלך. :oops:

אגב, דיון היחיד שלי פה מול כל "ידידי" ה iOS (אלא אם מרטין החליט לעבור באפון מפתיע ובלתי צפוי לאנדרואיד) לא עסק ב-פלאש: האם צריך או לא, אלא עסק בחסימה של אפל את היכולת הזאת ב OS שלהם מזה 3 שנים!! (גם על ה HTML5 יש לי דברים לומר בקשר לזה שאנחנו רחוקים מאוד מהיום שזה יחליף את הפלאש וכל הנסיון פה להציג כאילו מחר זה כבר כאן הוא פשוט לא בכיוון, אבל זה לא רלוונטי לסיפורנו כי גם אני הייתי שמח לקבל HTML5)

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אריה אין מה לעשות
אתה רוצה פלאש, שיגרום לקריסות אבל לפחות שתיהיה תמיכה קנה אנדואיד
אתה רוצה מכשיר מאובטח , מעוצב פשוט ומלא אפשרויות לך על האייפון
אם אתה לא הולך על אייפון בגלל חוסר תמיכה שפוגע במעט אנשים היום (בעקבות דפדפנים מבצעי המרות flash-html5)
אז לך על האנדרואיד.

לאייפון יש המון מה להציע כמכשיר סלולרי, ורבים אומרים שהרבה יותר ממה שיש לנקסוס או לגלאקסי להציע.
היום בשוק כמה שמערכת הiOS מוגבלת היא מאובטחת ומלאת אפליקציות, ורבים לא צריכים קיר של וויג'טים עם הדסקטופ שלהם
ואלא שכן צריכים פורצים את המכשיר.

יש לאנדרואיד סיכוי לגבור על הiOS אבל האייפון כבר הפך לסמל, לא יעזור שום דבר
ואת מקומו בספרי ההיסטוריה הוא כבר רכש, לעומת פלאפונים אחרים כמו גאלקסי שישכחו עוד חצי שנה
אותו דבר עם הiPad את מקומו בספרי ההיסטוריה הוא כבר רכש

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

האיפון הוא הקורו של הסמארטפונים ...רק שבניגוד אליו הוא לא הולך למות בקרוב :lol:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

אריה,

אף אחד לא מנסה להסתיר כלום... דווקא בפעם שעברה רשמתי שמדובר על דפדפן SKYFIRE, ותאמין לי שמי שזה רלוונטי לו כבר שמע עליו.

מעבר לזה, הצגתי מגמה מבורכת בדמות התמיכה ההולכת וגוברת של משפחת ה-IOS במרבית תכני הוידאו ברשת, אני מאמין שזאת הנקודה החשובה פה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Irus,
SKYFIRE זה סה"כ השם של הדפדפן, אני מדבר על הדרך בה הדפדפן הזה עוקף לכאורה את בעיית הפלאש. התמיכה בפלאש ב iOS בשימוש הדפדפן הזה שקולה בערך לכך שאני אומר שמכשירי האנדרואיד והאייפון תומכים במערכת ההפעלה Windows 7 וב Office באופן כמעט מלא וזה סה"כ ע"י שימוש בתוכנה שנקראת Remote Desktop

אגב, שוב זה לא הנושא, אבל אני לא הצלחתי להבין למה אתם מנסים כל הזמן לדחוף לכך שכל מה שמעניין בפלאש במכשירי מובייל זה הוידאו. מעניין לעיתים גם לראות מצגות פלאש, ודפים שיש להם קונטרולים של פלאש, מעניין לעיתים לשחק במשחקים מבוססים פלאש (גם לא הבנתי מה הקשר לעכבר ומקלדת ולפלאש) בקיצור אני צריך את הבחירה אצלי. 3 שנים זה לא היה חשוב לכם, אז תעשלו לי טובה ורק אל תרשמו לי עוד חצי שנה כאשר ה iOS פתאום יתמוך בפלאש שהנה פתאום אפילו היכולת החשובה הזאת הגיעה למכשיר של הדיקטטור

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

האמת שדי נמאס לשמוע על הויכוח הזה של הפלאש. באייפון אין פלאש וכל מי שקנה את המכשיר בסדר עם זה, סוף הסיפור.
לי יש אייפון ואין לי צורך בפלאש ולא משנה איך תהפוכו את זה.
עברתי את גיל 12 אז אני לא צריך את המשחקי פלאש מוואלה!, אני לא רוצה לראות פרסומות בדפדפן ואני מעדיף לראות פורנו במחשב :wink: .

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

לא ניראה לי שזה הדבר שמחזיק אנשים מלקנות איפון :lol:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

תשמעו, בלי להכליל, כנראה שיש משהו בקוד הגנטי של חלק מהאנשים שאוהבים ממש את האייפון שלהם 8O
שלא כמו בשרשורים אחרים, הפעם זה ממש מרגיש לי כאן כאילו אני מתכתב כמעט אל מול קיר. נראה לי שהרבה כאן לא באמת קוראים את תוכן ההודעות ברגע שזה יכול לפגוע אולי בשם הטוב של המכשיר שלהם ושל החברה שמייצרת את המכשיר הזה. הדיון התעסק בדיקטטורה ובחסימה של הפלאש ע"י אפל במשך 3 שנים וכמעט כולם פה מתחמקים מזה ומדברים על הפלאש עצמו ועל חשיבותו להם......

טוב לפחות גילתי מהשרשור המוזר משהו הזה (לטעמי) שהאייפון הוא-הוא הקורו החדש של עולם הסמארטפונים :oops:
מי שקרא את ההודעה האחרונה שלי עד הלום והוא במקרה גם אוהב את האייפון שלו...אז באמת כל הכבוד לו על זה, אני יודע שזה לא היה לו קל :wink:

מאחל שיהיה לכם נפלא עם הסמארטפון שלכם, אני חוזר לשרשורי האנדרואיד, שלטעמי הם קצת יותר ורסטילים ופוריים מסתם להתווכח על למי יש יותר גדול

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

osherov,
אני דווקא חושב שאתה מייחס חשיבות גדולה מדי לטכנולוגייה שלא מעניינת את רוב האוכלוסייה.
פלאש הוא Nice To Have וזהו. אתה חוזר על עצמך כמו דיסק שבור על למה, כמה ואיך אפל לא מכניסים את הפלאש שאתה כל כך אוהב למכשיר שאתה כל כך שונא ופשוט מתעלם מהעובדה הברורה שפלאש פשוט לא מעניין!
אני יכול למצוא 1001 סיבות אחרות למה לקנות אנדרואייד ולא אייפון וההפך, אבל אתה תמיד תקום ותצעק "פלאש".
אני לא מכור לאייפון ובטח לא לאפל, אבל אתה פשוט אנטי לחברה ולמוצרים שלה וזאת זכותך.

בשורה התחתונה. לכל מוצר יש את הפלוסים והמינוסים שלו ואתה רק צריך לבחור מוצר שייתאים לצרכים שלך ושלך בלבד.
יש אנשים שיגידו שלינוקס הכי טוב בעולם ויש כאלה שיגידו שהם לא מוכנים לגעת בו

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”