ניגון TS עם TheaterTek
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תודה לכולם, נראה לי שאני אפרמט את המחשב קודם, ואז אלך לאט לאט, ביוס ואח"כ קודקים ונגנים, כמו שאמרתם.
tamiral
ה MPC מריצה את ה TSים, לפחות חצי ממה שאני מנסה מגמגם, וחלק בצורה נקייה.
הבעיה היא שאני רואה בעיות אינטרלייס. היא לא משחזרת יפה את ה 1080i. עברתי על כל שיטות הרנדר, בכולם יש בעיות פילדים.
הסתכלתי באתר של אנבידיה, וראיתי שה 6800GT, בניגוד לאחיו, לא תומך ב H264, שזו הסיבה שטריילרים מאפל לא זזים אצלי, לא תומך ב WMV, שזה דווקא המחשב מסתדר איתם, ולא ב Inverse Telecine כמו בסדרה 7, שאין מושג מזה עושה...
הייתי צריך לקנות 6600, בכל מקרה...
http://www.nvidia.com/page/purevideo_support.html
tamiral
ה MPC מריצה את ה TSים, לפחות חצי ממה שאני מנסה מגמגם, וחלק בצורה נקייה.
הבעיה היא שאני רואה בעיות אינטרלייס. היא לא משחזרת יפה את ה 1080i. עברתי על כל שיטות הרנדר, בכולם יש בעיות פילדים.
הסתכלתי באתר של אנבידיה, וראיתי שה 6800GT, בניגוד לאחיו, לא תומך ב H264, שזו הסיבה שטריילרים מאפל לא זזים אצלי, לא תומך ב WMV, שזה דווקא המחשב מסתדר איתם, ולא ב Inverse Telecine כמו בסדרה 7, שאין מושג מזה עושה...
הייתי צריך לקנות 6600, בכל מקרה...
http://www.nvidia.com/page/purevideo_support.html
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
איפה ניתן למצוא את MPEG2 REPAIR? חיפשתי ולא מצאתי...oferlaor כתב:
האם זה עף במקומות מסויימים בקובץ מסויים? אם כן, זה נהדר - פשוט תריץ את MPEG2 REPAIR במצב VERBOSE ותנסה להריץ את זה אח"כ על הקובץ שיוצא ותראה אם זה עדיין עף. מרבית קבצי ה-TS שמסתובבים הם פגומים....
יש אולי לינק או משהו?
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

שמעו אני לא יודע מה הבעיה אצל כל אלה שמתלוננים על זה שקבצי ה TS לא עובדים להם חלק
יש לי מחשב פנטיום 4 2400, 512 זיכרון וכרטיס מסך GFORCE 4 128 מגה ואני מנגן קבצי TS ב 1080i בלי בעיה בכלל!
אני משתמש במדיה פלייר קלאסיק, ואת כל העבודה עושה ה pure video והכל עובד חלק.
אפילו שאני משתמש בעוד יישומים כבדים זה מנגן חלק. לדעתי הפיתרון הוא לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין פיור וידאו.
יש לי מחשב פנטיום 4 2400, 512 זיכרון וכרטיס מסך GFORCE 4 128 מגה ואני מנגן קבצי TS ב 1080i בלי בעיה בכלל!
אני משתמש במדיה פלייר קלאסיק, ואת כל העבודה עושה ה pure video והכל עובד חלק.
אפילו שאני משתמש בעוד יישומים כבדים זה מנגן חלק. לדעתי הפיתרון הוא לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין פיור וידאו.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
איתי,
אם אתה משתמש ב TT תדע שבעת ההתקנה של TT היא מתקינה לך את גרסת pure video שהכי מתאימה לגרסת ה TT שאיתה אתה עובד. אל תתקין pure video בנוסף לכך, אתה עלול לגרום לבעיות עם התפקוד של TT.
אם אתה משתמש ב TT תדע שבעת ההתקנה של TT היא מתקינה לך את גרסת pure video שהכי מתאימה לגרסת ה TT שאיתה אתה עובד. אל תתקין pure video בנוסף לכך, אתה עלול לגרום לבעיות עם התפקוד של TT.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

orenfe
כן, הבנתי את זה.
ניסיתי להסיר אותה, לפנות מקום ל WINDVD7, אבל המחשב לא הצליח להסיר את TT.
גם לא תוכנת ניקוי רג'סטרי.
ארורה ה TT הזאת.

כן, הבנתי את זה.
ניסיתי להסיר אותה, לפנות מקום ל WINDVD7, אבל המחשב לא הצליח להסיר את TT.
גם לא תוכנת ניקוי רג'סטרי.
ארורה ה TT הזאת.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מוזר, אף פעם לא היתה לי בעיה להסיר אותה.
נראה לי שזה סימפטום של בעיות שיש לך במערכת ההפעלה.
אולי הגיע הזמן לפרמט ולהתקין הכל מחדש?
אורן.
נראה לי שזה סימפטום של בעיות שיש לך במערכת ההפעלה.
אולי הגיע הזמן לפרמט ולהתקין הכל מחדש?
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't