לי רצו דברים יותר הזויים כמו - לקנות מכונה ולעשות עליה קופה במכירה
יש מבצע די טוב בדיל היום...
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
למה התנפצה האשליה?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני מצטער אבל זה פשוט לא נראה לי הגיוני
יצא לי לחקור קצת את כל נושא הקופונים האלה, והם בד"כ תופסים רק לגבי נותני שירות כמו מסעדות, טיפול קוסמטי, ספא וכו'.
למכור ציוד ב-50% הנחה, וממש להפסיד עליו כסף, זה פשוט לא הגיוני. יש לי הרגשה שקרתה כאן טעות, ואמיגו לא התכוננו למכירות של מוצרים כאלה ב-50% הנחה.
בכל אופן - אם זה באמת יוצא לפועל, אז לדעתי כל אחד ואחד בפורום צריך לחשוב טוב טוב על שדרוג, כי לא תהינה לכם עוד הרבה הזדמנויות בקרוב לקנות מכונה+מטחנה ב-50% הנחה.
יצא לי לחקור קצת את כל נושא הקופונים האלה, והם בד"כ תופסים רק לגבי נותני שירות כמו מסעדות, טיפול קוסמטי, ספא וכו'.
למכור ציוד ב-50% הנחה, וממש להפסיד עליו כסף, זה פשוט לא הגיוני. יש לי הרגשה שקרתה כאן טעות, ואמיגו לא התכוננו למכירות של מוצרים כאלה ב-50% הנחה.
בכל אופן - אם זה באמת יוצא לפועל, אז לדעתי כל אחד ואחד בפורום צריך לחשוב טוב טוב על שדרוג, כי לא תהינה לכם עוד הרבה הזדמנויות בקרוב לקנות מכונה+מטחנה ב-50% הנחה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
כתוב שם במפורש שניתן לקנות מכונות קפה וכו.
רק דרך החנויות ולא דרך האתר.
נראה אמיתי כל הסיפור
כבר יותר מ-600 אנשים קנו לפי האתר....מכירה מטורפת.
אני מקווה שהם ילמדו מזה משהו ואולי ישברו את השוק
רק דרך החנויות ולא דרך האתר.
נראה אמיתי כל הסיפור
כבר יותר מ-600 אנשים קנו לפי האתר....מכירה מטורפת.
אני מקווה שהם ילמדו מזה משהו ואולי ישברו את השוק
מילה של אקסטרימיסט.
תראו סך הכל העיניין מאוד כדאי להם. ואולי במיוחד לפי סוף השנה.
ממה שאני יודע הסיבה שחברות משתכנעות לתת הנחות כאלו כי מדובר ב 100% שהלקוחות באמת יקנו בחנות
וזה בדרך כלל מחליף פרסום רגיל ששם אתה לא יודע אם הלקוח באמת יגיע לחנות ויקנה.
אני די בטוח שהולכים להיות הרבה מאוכזבים כי שמעתי על המון שבונים על לקנות מכונה וקשה לי להאמין שהם מחזיקים מלאי מכונות כזה גדול.
ממה שאני יודע הסיבה שחברות משתכנעות לתת הנחות כאלו כי מדובר ב 100% שהלקוחות באמת יקנו בחנות
וזה בדרך כלל מחליף פרסום רגיל ששם אתה לא יודע אם הלקוח באמת יגיע לחנות ויקנה.
אני די בטוח שהולכים להיות הרבה מאוכזבים כי שמעתי על המון שבונים על לקנות מכונה וקשה לי להאמין שהם מחזיקים מלאי מכונות כזה גדול.
- balila30
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 258
- שם מלא: בועז בלילה
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 32 פעמים
דיברתי אחה''צ עים אמיגו שאול ענה
הוא הדגיש שאפשר ליקנות הכל בשוברים.
אני אישית בונה על פולים לקליה+קופסאות וואקום.
עים הפולים לא ניראה לי שתהיה בעיה.
שאר המוצרים לפי דעתי (מכונות ,מטחנות)
לא יהיה מלאי גדול.
הוא הדגיש שאפשר ליקנות הכל בשוברים.
אני אישית בונה על פולים לקליה+קופסאות וואקום.
עים הפולים לא ניראה לי שתהיה בעיה.
שאר המוצרים לפי דעתי (מכונות ,מטחנות)
לא יהיה מלאי גדול.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
טוב לשמוע. אז אם כך - זה באמת עובד.
אם הרכישה היא רק בחנות - אז איך קונים פולים ירוקים בחנות ברעננה, למשל? אין להם מלאי שם.
אפשר אולי להזמין דרך האתר ולבקש שישלחו לרעננה?
המממ...
אם הרכישה היא רק בחנות - אז איך קונים פולים ירוקים בחנות ברעננה, למשל? אין להם מלאי שם.
אפשר אולי להזמין דרך האתר ולבקש שישלחו לרעננה?
המממ...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אני ביקשתי שישלחו לחנות בת"א כמה קילו של ירוק בשבילי.
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
אני דיברתי איתם בנוגע לרכישת אסקסו מיני, ושאלתי אם יש במלאי בתל אביב, נאמר לי שיש ואם לא יהיה אז יזמינו לי
לגבי ההגבלה של מכירה בחנות זה בסך הכל כדי להביא אליהם אנשים ולגרום להם להחשף לעוד מוצרים
לגבי המחיר בחנות מדובר על מחיר המחירון כפי שמופיע באתר כך ש אין הפתעות.
אני חושב ש אפשר להבין מזה דבר אחד:
אם הם יכולים לעשות הנחה של 50% ועדיין להרויח זה אומר כמה מאות אחוזים הם מרויחים עלינו ביום יום
לגבי ההגבלה של מכירה בחנות זה בסך הכל כדי להביא אליהם אנשים ולגרום להם להחשף לעוד מוצרים
לגבי המחיר בחנות מדובר על מחיר המחירון כפי שמופיע באתר כך ש אין הפתעות.
אני חושב ש אפשר להבין מזה דבר אחד:
אם הם יכולים לעשות הנחה של 50% ועדיין להרויח זה אומר כמה מאות אחוזים הם מרויחים עלינו ביום יום
כל עניין ה"כמה מרויחים עלינו ביום יום" הוא גישה לא נכונה, במיוחד כשמדובר במוצרים שהם נטו הנאה ולא מוכרחים לקנות. יש לעסק הרבה הוצאות מעבר למחיר המוצר הבסיסי.
מבצע כזה סביר להניח שהוא לא הפסדי. עם זאת, ניסיתי פעם לעזור למישהו שרצה לתת מטחנות במחיר נמוך כדי להגביר מכירת קפה קלוי. לא יצא לפועל, אבל נחשפתי למספרים, ועם כל העלויות הנלוות אי אפשר היה לרדת מ 600 שח בערך בלי להפסיד.
תכלס, חנות שמצליחה להרים מבצע כזה, מקבלת הרבה הכרה וזה שווה לה כסף. אני מאחל לאמיגו בהצלחה וקורא לשאר העוסקים לפנק אותנו גם הם פה ושם.
מבצע כזה סביר להניח שהוא לא הפסדי. עם זאת, ניסיתי פעם לעזור למישהו שרצה לתת מטחנות במחיר נמוך כדי להגביר מכירת קפה קלוי. לא יצא לפועל, אבל נחשפתי למספרים, ועם כל העלויות הנלוות אי אפשר היה לרדת מ 600 שח בערך בלי להפסיד.
תכלס, חנות שמצליחה להרים מבצע כזה, מקבלת הרבה הכרה וזה שווה לה כסף. אני מאחל לאמיגו בהצלחה וקורא לשאר העוסקים לפנק אותנו גם הם פה ושם.
what's next?