מיואש מה-ONKYO TXNR3007 ,לאיזה כדאי להחליף ?
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
אאל"ט ההבדל בין ה 3007 ל 3008 מסתכם ב HDMI 1.4. כך שאני לא רואה סיבה להחליף אליו.
למה אתה מוציא את האודיו בנפרד מה HDMI?
למה אתה מוציא את האודיו בנפרד מה HDMI?
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
ההבדל לא מסתכם רק ב 1.4.yanivol כתב:אאל"ט ההבדל בין ה 3007 ל 3008 מסתכם ב HDMI 1.4. כך שאני לא רואה סיבה להחליף אליו.
למה אתה מוציא את האודיו בנפרד מה HDMI?...
ה 3008 כולל את האודסי 32 החדש, שמתקדם משמעותית מהקודם שכלול ב 3007, מה שמאפשר טיפול טוב יותר באקוסטיקה ובמיוחד בתדרים הנמוכים.
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
אם אני לא טועה ,גם המעבד וידאו שונה.
עופר.י
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

יכול להיות לא בדקתי.ofer1973 כתב:אם אני לא טועה ,גם המעבד וידאו שונה....
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
יואב מה המקביל ל-3008 מבחינת פרוססר (בלבד) של אונקיו...?? (אני חושב שגם אתה רצית ללכת לכיוון זה)istarmini כתב:ההבדל לא מסתכם רק ב 1.4.yanivol כתב:אאל"ט ההבדל בין ה 3007 ל 3008 מסתכם ב HDMI 1.4. כך שאני לא רואה סיבה להחליף אליו.
ה 3008 כולל את האודסי 32 החדש, שמתקדם משמעותית מהקודם שכלול ב 3007, מה שמאפשר טיפול טוב יותר באקוסטיקה ובמיוחד בתדרים הנמוכים....
כאמור אני עם הגברה חיצונית ואין לי צורך ברסיבר, ההגברה ב-81 מתבזבזת ומיותרת.
אני חושב שהשדרוג מהפיוניר-81 אם וכאשר יהיה לפרוססור בעל יכולות עיבוד טובות יותר...
ולפי הביקורות הפרוססור באונקיו במיוחד עם מערכת האודיסיי החדש יכול לתת מענה מצויין.
ואכן, זו אכזבה מצד פיוניר באי טיפול בתדרים נמוכים מ-63hz.
גם מוזר שכל עולם הרסיברים עבר לחיבור 0.2 (שני סאבים במקביל) ורק פיוניר נשארה עם 0.1...
אולי ה-84 (ימים יגידו) יטפל בבעיות אילו...(במיוחד טיפול תדרים מוצלח יותר).
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

מה הכוונה מה המקביל של ל 3008 ? הכוונה מקביל בחברות אחרות?itay123 כתב:יואב מה המקביל ל-3008 מבחינת פרוססר (בלבד) של אונקיו...?? (אני חושב שגם אתה רצית ללכת לכיוון זה)istarmini כתב:ההבדל לא מסתכם רק ב 1.4.yanivol כתב:אאל"ט ההבדל בין ה 3007 ל 3008 מסתכם ב HDMI 1.4. כך שאני לא רואה סיבה להחליף אליו.
ה 3008 כולל את האודסי 32 החדש, שמתקדם משמעותית מהקודם שכלול ב 3007, מה שמאפשר טיפול טוב יותר באקוסטיקה ובמיוחד בתדרים הנמוכים....
כאמור אני עם הגברה חיצונית ואין לי צורך ברסיבר, ההגברה ב-81 מתבזבזת ומיותרת.
אני חושב שהשדרוג מהפיוניר-81 אם וכאשר יהיה לפרוססור בעל יכולות עיבוד טובות יותר...
ולפי הביקורות הפרוססור באונקיו במיוחד עם מערכת האודיסיי החדש יכול לתת מענה מצויין.
ואכן, זו אכזבה מצד פיוניר באי טיפול בתדרים נמוכים מ-63hz....
אני הולך על פרוססור, שיוזמן מחו"ל בימים הקרובים.
לאחר שיגיע והכל יהיה בסדר, נעלה דיווח ותמונות.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

מקביל הכוונה, דגם הפרוססור (בלבד) של אונקיו שזהה ביכולותיו לרסיבר-3008/5008.מה הכוונה מה המקביל של ל 3008 ? הכוונה מקביל בחברות אחרות?
לאחר שיגיע והכל יהיה בסדר, נעלה דיווח ותמונות....
מעניין יהיה לקרא את הביקורות..
ואשמח לבוא להתרשם...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
ואכן, זו אכזבה מצד פיוניר באי טיפול בתדרים נמוכים מ-63hz....
תלוי גם איזה סאב יש בסט אפ , יש סאבים שעושים זאת עצמאית
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- itay123
-
- חבר מכור קשה

בוס בוקר טובbossgt6 כתב:ואכן, זו אכזבה מצד פיוניר באי טיפול בתדרים נמוכים מ-63hz....
תלוי גם איזה סאב יש בסט אפ , יש סאבים שעושים זאת עצמאית...
כמובן שישנם סאבים שמטפלים עצמאית ויכולים למלא חלל כמו שלוש סאבים...זה לא העניין..
הסאב אצלי יורד ל-20hz ןניתן לשלוט בקרוס החל מ-40hz.
העניין שאין את האפשרות בדגמי העל של פיוניר - לחיבור שני מקורות באס (או יותר)
במיוחד בחללים גדולים, לא ניתן לנצל היטב את פיזור הבאס על אחת כמה וכמה אין טיפול בתדרים שהם מתחת ל-63hzשאכן לפחות עבורי זו אכזבה.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

בוקר טוב !
איתי קמתי סטלן על הבוקר הזה , הרבה -
אתמול .
זה שאי אפשר לחבר שני סאבים זה עניין אחד , אני מדבר על הטיפול בתדרים נמוכים , אם יש סאבים שעושים זאת באופן עצמאי אז מה הבעיה? או שהרסיבר עושה זאת טוב יותר ?
נכון שהם יקרים וזה מגיע בד''כ בחרות המובילות ובדגמים שממוצבים גבוה
איתי קמתי סטלן על הבוקר הזה , הרבה -
זה שאי אפשר לחבר שני סאבים זה עניין אחד , אני מדבר על הטיפול בתדרים נמוכים , אם יש סאבים שעושים זאת באופן עצמאי אז מה הבעיה? או שהרסיבר עושה זאת טוב יותר ?
נכון שהם יקרים וזה מגיע בד''כ בחרות המובילות ובדגמים שממוצבים גבוה
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אתה יכול להגיד את אותו הדבר על כל התדרים, למה להכניס לרסיבר מערכת RC כשניתן לקנות מערכת RC בנפרד?bossgt6 כתב:בוקר טוב !
איתי קמתי סטלן על הבוקר הזה , הרבה -![]()
![]()
אתמול .
נכון שהם יקרים וזה מגיע בד''כ בחרות המובילות ובדגמים שממוצבים גבוה...
הרבה סאבים מגיעים עם מודול חיצוני אופציונלי לRC, היה נחמד אם רסיבר ברמות המחירים האלה היה משלב בתוכו RC גם לבאסים וחוסך הוצאה נוספת או התמקדות רק בדגמי סאבים המכילים מנגנון RC משלהם.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

זה שזה נחמד זה על הכיפאק , אבל לא סוף העולם , הרי עד לפני האודיסי 32 שיצא רק עכשיו במודלים של שנת 2010 זה לא היה קיים
ואיתי 123 כתב לא פעם אחת שאצלו הוא הגיע לתוצאות פנומנליות - רפרנס ועוד עם ה 81 שני מודלים אחורה
ז''א למעשה הוא בכלל לא צריך את זה , אז פתאום זו אכזבה וזה כל כך קריטי ?
אבל בעיקרון אני מסכים איתך
ואיתי 123 כתב לא פעם אחת שאצלו הוא הגיע לתוצאות פנומנליות - רפרנס ועוד עם ה 81 שני מודלים אחורה
אבל בעיקרון אני מסכים איתך
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

opv כתב:אתה יכול להגיד את אותו הדבר על כל התדרים, למה להכניס לרסיבר מערכת RC כשניתן לקנות מערכת RC בנפרד?bossgt6 כתב:בוקר טוב !
איתי קמתי סטלן על הבוקר הזה , הרבה -![]()
![]()
אתמול .
נכון שהם יקרים וזה מגיע בד''כ בחרות המובילות ובדגמים שממוצבים גבוה...
הרבה סאבים מגיעים עם מודול חיצוני אופציונלי לRC, היה נחמד אם רסיבר ברמות המחירים האלה היה משלב בתוכו RC גם לבאסים וחוסך הוצאה נוספת או התמקדות רק בדגמי סאבים המכילים מנגנון RC משלהם....
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

דגם הפרוססור של אונקיו שזהה בתוכנותיו ל 5008/3008 הוא ה 5508.itay123 כתב:מקביל הכוונה, דגם הפרוססור (בלבד) של אונקיו שזהה ביכולותיו לרסיבר-3008/5008.מה הכוונה מה המקביל של ל 3008 ? הכוונה מקביל בחברות אחרות?
לאחר שיגיע והכל יהיה בסדר, נעלה דיווח ותמונות....
מעניין יהיה לקרא את הביקורות..
ואשמח לבוא להתרשם......
על מנת לדייק יותר ניתן לומר שהדגם היחידי שזהה ל 5508 הוא ה 5008 וזאת לא רק בגלל האודסי 32 . ב 5008 יש גם מעבדי 32 ביט כמו ב 5508 לעומת מעבדי 24 ביט שיש ב 3008.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

בוס ידידי...bossgt6 כתב:זה שזה נחמד זה על הכיפאק , אבל לא סוף העולם , הרי עד לפני האודיסי 32 שיצא רק עכשיו במודלים של שנת 2010 זה לא היה קיים
אבל בעיקרון אני מסכים איתך...
צודק, "אני" כעיקרון פחות זקוק לזה "כרגע"...
אבל כמו ש-OPV זה נצרך ופרמטר חשוב לקבלת הרמוניה שלמה ונכונה יותר בחלל..כאשר יש טיפול בכל התדרים...
ואם כבר מדברים גם אין טיפול(בפיוניר) של 20khz יש עד 16...
גם זה ניראה לי תמוה...
האם באודיסיי 32 החדש, ישנו טיפול מקיף...הכולל גם 20khz...?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

נחמד ביותר...דגם הפרוססור של אונקיו שזהה בתוכנותיו ל 5008/3008 הוא ה 5508.
על מנת לדייק יותר ניתן לומר שהדגם היחידי שזהה ל 5508 הוא ה 5008 וזאת לא רק בגלל האודסי 32 . ב 5008 יש גם מעבדי 32 ביט כמו ב 5508 לעומת מעבדי 24 ביט שיש ב 3008...
יואב אתה יודע כמה הוא נמכר בארץ...?
וכמה הוא נמכר בחו"ל...?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

מחיר מחירון בארץ 18000 ש"חitay123 כתב:נחמד ביותר...דגם הפרוססור של אונקיו שזהה בתוכנותיו ל 5008/3008 הוא ה 5508.
על מנת לדייק יותר ניתן לומר שהדגם היחידי שזהה ל 5508 הוא ה 5008 וזאת לא רק בגלל האודסי 32 . ב 5008 יש גם מעבדי 32 ביט כמו ב 5508 לעומת מעבדי 24 ביט שיש ב 3008...
יואב אתה יודע כמה הוא נמכר בארץ...?
וכמה הוא נמכר בחו"ל...?...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

itay123 כתב:בוס ידידי...bossgt6 כתב:זה שזה נחמד זה על הכיפאק , אבל לא סוף העולם , הרי עד לפני האודיסי 32 שיצא רק עכשיו במודלים של שנת 2010 זה לא היה קיים
אבל כמו ש-OPV זה נצרך ופרמטר חשוב לקבלת הרמוניה שלמה ונכונה יותר בחלל..כאשר יש טיפול בכל התדרים...
גם זה ניראה לי תמוה...האם באודיסיי 32 החדש, ישנו טיפול מקיף...הכולל גם 20khz...?...
היי , זו אותה מערכת שעד לפני יום /יומיים כולכם היללתם ושיבחתם , " תוצאות פנומנאליות , נפח , סאונד תלת מימדי שעוטף אותך מכל כיוון" , רפרנס וכו'
ולפתע היא לא מטפלת ב X ולא עושה Y ובכלל הכל תמוה שם ???
אז איך שיבחתם אותה ללא הרף עם אוצר מילים בלתי נדלה ? אני כבר לא מבין .
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אני דווקא חושב שאתה מבין טוב מאוד...bossgt6 כתב:itay123 כתב:בוס ידידי...bossgt6 כתב:זה שזה נחמד זה על הכיפאק , אבל לא סוף העולם , הרי עד לפני האודיסי 32 שיצא רק עכשיו במודלים של שנת 2010 זה לא היה קיים
גם זה ניראה לי תמוה...האם באודיסיי 32 החדש, ישנו טיפול מקיף...הכולל גם 20khz...?...
היי , זו אותה מערכת שעד לפני יום /יומיים כולכם היללתם ושיבחתם , " תוצאות פנומנאליות , נפח , סאונד תלת מימדי שעוטף אותך מכל כיוון" , רפרנס וכו'
ולפתע היא לא מטפלת ב X ולא עושה Y ובכלל הכל תמוה שם ???
אז איך שיבחתם אותה ללא הרף עם אוצר מילים בלתי נדלה ? אני כבר לא מבין ....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

שכה אחיה , אני לא מבין .
הרי זו היתה הנקודה החזקה של פיוניר לאורך כל הדרך , לצד הנקודה החלשה ההגברה הדיגיטאלית שאנשים לא אהבו , ועדיין הפיוניר זכה כאן לכל עיטורי השבח , עיטורי המופת , אות הגבורה , ואות העוז .
ופתאום בדור השלישי של ה MCACC היא הופכת למערכת תמוהה בכלל.
הרי זו היתה הנקודה החזקה של פיוניר לאורך כל הדרך , לצד הנקודה החלשה ההגברה הדיגיטאלית שאנשים לא אהבו , ועדיין הפיוניר זכה כאן לכל עיטורי השבח , עיטורי המופת , אות הגבורה , ואות העוז .
ופתאום בדור השלישי של ה MCACC היא הופכת למערכת תמוהה בכלל.