נערך: התקדמות: השעון בבדיקה ראשונה!
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1559
ראיתי את הפוסט הזה ואת האמת לא הצלחתי להבין מה הוא עשה אם הצנרת פלסטיק, זה נראה כאילו הוא פיצל את הצינור שרץ מהמשאבה לopv ומשם חיבר למד לחץ,
ניסיתי לברר קצת בהתחלה מול כמה טכנאים אבל בסופו של דבר די נתקלתי בשלילה ובחוסר רצון לעזור גם כשהייתי מוכן לשלם על הדרך
בקדמה בכל מקרה מעולם לא ניסיתי את האמת גם לא יצא לי להגיע אליהם עד היום.
אני אנסה לדבר איתם מחר נראה מה הם אומרים.
מה אם השסתום החד כיווני יש דעה על החיבור אליו?
ניסיתי לברר קצת בהתחלה מול כמה טכנאים אבל בסופו של דבר די נתקלתי בשלילה ובחוסר רצון לעזור גם כשהייתי מוכן לשלם על הדרך
בקדמה בכל מקרה מעולם לא ניסיתי את האמת גם לא יצא לי להגיע אליהם עד היום.
אני אנסה לדבר איתם מחר נראה מה הם אומרים.
מה אם השסתום החד כיווני יש דעה על החיבור אליו?
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
המכונה שם באמת שונה משלך כי יש לה כנראה מיכל רגיל. יש שם עוד תמונה של צ'ימבלי עם חיבור ישיר אז זה מבלבל אותך.
נראה לי שישר אחרי ה OPV שלך יש צנרת נחושת - יותר מסובך.
נראה לי שישר אחרי ה OPV שלך יש צנרת נחושת - יותר מסובך.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

אני מחר יבדוק בהמשך של הopv אם אפשר ל״דחוף״ שם T ואם בכלל יתאים הקוטר של השעון לחיבור של הזווית. במידה ולא פשוט נמשיך לחפש מחבר שיתאים לזווית שיוצאת מהראש כמו שרציתי לעשות בהתחלה
תודה על העזרה
תודה על העזרה
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
תיראה לא ממש הבנתי הכל , אבל מה שכן אין בעיה לחתוך את צינור של השעון קצת ליפני החיבור הקיים שלו, ולחבר בימקום בהלחמת כסף כל חיבור נחושת או פליז אחר שתביא , -תביא אליי את החיבור + השעון ואני יחתוך וילחים לך מה שתירצה על השעון.
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

- benk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 443
לא הבנתי מה הטעם בהוספת שעון
ה OPV מאפשר מקסימום לחץ, לכן במידה וה OPV מכוון נניח ל 9 באר, לא יתכן לחץ גבוהה מזה
ה OPV מאפשר מקסימום לחץ, לכן במידה וה OPV מכוון נניח ל 9 באר, לא יתכן לחץ גבוהה מזה
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

שעון נועד לכיולים.
בשוט מהיר הוא לא יגיע גם ל 9 - עוזר ללמוד את המכונה.
בשוט מהיר הוא לא יגיע גם ל 9 - עוזר ללמוד את המכונה.
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
דבוטאנט כתב:שעון נועד לכיולים.
בשוט מהיר הוא לא יגיע גם ל 9 - עוזר ללמוד את המכונה....
ל OPV יש נטיה עם הזמן לאבד קצת מהכיוון והלחץ לאט לאט עולה (בקטנה) והשעון מהווה אינדיקציה טובה.
- benk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 443
וואלה, לאור זאת אני שוקל להוסיף לאוסקר שעון לחץ חליטה
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

במעבדה של אספרסימו יש אוסקר פועלת אם שעון כפול חליטה + דוד
ממליץ לך להעזר בהם
החיסרון הכי גדול של האוסקר לדעתי זה החוסר בשעוני מדידה, אם יש משהו שהבנתי אם ההתמכרות לתחום זה שבכל שאט אתה מעוניין לדעת כמה שיותר פרמטרים אפשריים מהמכונה כדי לנסות ולהגיע ל״חזרתיות״ בין השאטים
ממליץ לך להעזר בהם
החיסרון הכי גדול של האוסקר לדעתי זה החוסר בשעוני מדידה, אם יש משהו שהבנתי אם ההתמכרות לתחום זה שבכל שאט אתה מעוניין לדעת כמה שיותר פרמטרים אפשריים מהמכונה כדי לנסות ולהגיע ל״חזרתיות״ בין השאטים
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

התקדמות:
בדקתי את האופציה לחבר את השעון לזווית שמחוברת לשסתום החד כיווני אבל האופציה ירדה מכיוון ובכניסה לשסתום יש חיבור מיוחד אם פין שגורם למים לא לחזור אז הרעיון ירד מהצד הזה.
אבל חזרתי לרעיון המקורי לחבר כמו בVBM ישירות מהצינור שרץ לראש, וכן הצלחתי להשיג מתאם שיתאים לגודל ההברגה הנכון ( אם קצת עזרה ממכונת הברגות שסידרה לי את הפסיעה שתתאים להברגה של הT)
עוד מעט אני ירכיב את הכל לבדיקת נזילות לפני שאני ממקם את השעון בקביעות בפרונט של המכונה.
לחברה אם מכונות הVBM: מה אתם רואים בשעון בזמן שהיא לא בחליטה? לפי מה שאני מבין השעון אמור להראות לחץ גבוהה ובזמן החליטה לרדת לכיוון ה9-8.5 באר ? אני צודק?
תודה לעוזרים
מקווה מחר כבר לעלות תמונות של כל הפרויקט גמור כולל מד טמפ לראש החליטה, ושעון לחץ, ואולי עוד שיפצור קטן שחשבתי עליו, וזה הסדרת גישה לפרסוסטאט
בדקתי את האופציה לחבר את השעון לזווית שמחוברת לשסתום החד כיווני אבל האופציה ירדה מכיוון ובכניסה לשסתום יש חיבור מיוחד אם פין שגורם למים לא לחזור אז הרעיון ירד מהצד הזה.
אבל חזרתי לרעיון המקורי לחבר כמו בVBM ישירות מהצינור שרץ לראש, וכן הצלחתי להשיג מתאם שיתאים לגודל ההברגה הנכון ( אם קצת עזרה ממכונת הברגות שסידרה לי את הפסיעה שתתאים להברגה של הT)
עוד מעט אני ירכיב את הכל לבדיקת נזילות לפני שאני ממקם את השעון בקביעות בפרונט של המכונה.
לחברה אם מכונות הVBM: מה אתם רואים בשעון בזמן שהיא לא בחליטה? לפי מה שאני מבין השעון אמור להראות לחץ גבוהה ובזמן החליטה לרדת לכיוון ה9-8.5 באר ? אני צודק?
תודה לעוזרים
מקווה מחר כבר לעלות תמונות של כל הפרויקט גמור כולל מד טמפ לראש החליטה, ושעון לחץ, ואולי עוד שיפצור קטן שחשבתי עליו, וזה הסדרת גישה לפרסוסטאט
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

בדיקה ראשונה- מים קרים - אין נזילות שעון עומד על כ 2 באר
בדקתי אם פילטר עיוור השעון הראה 10!
בדיקה- מים חמים דוד בלחץ עבודה- אין נזילות לחץ עומד על 4 לפני חליטה ובחליטה 10!
הבדיקה נעשתה אם פילטר עיוור
סרטון בדיקה
ניתן לראות את הT ואת השעון
מחר מקווה לסיים הכל ולהביא תמונות של אחרי הכל
האם בחליטה זה יראה פחות לחץ או ישאר על 10 כמו בפילטר עיוור?
בדקתי אם פילטר עיוור השעון הראה 10!
בדיקה- מים חמים דוד בלחץ עבודה- אין נזילות לחץ עומד על 4 לפני חליטה ובחליטה 10!
הבדיקה נעשתה אם פילטר עיוור
סרטון בדיקה
ניתן לראות את הT ואת השעון
מחר מקווה לסיים הכל ולהביא תמונות של אחרי הכל
האם בחליטה זה יראה פחות לחץ או ישאר על 10 כמו בפילטר עיוור?
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

תלוי כמה הקפה מתנגד, בעקרון עם טחינה מתאימה ודחיסה טובה זה אמור גם להגיע למקסימום לחץ שמכוון ה OPV.
10 זה גבוה, תוריד ל 8.5 ותרגיש בהבדל.
10 זה גבוה, תוריד ל 8.5 ותרגיש בהבדל.
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

טוב עכשיו הגיע הזמן לשאול איך מורידים?
אני חייב לציין שזה היה שווה את כל התהליך שלא היה כל כך קל אבל הינה ההוכחה שזה שעון חשוב מאוד : אצלי הלחץ עומד על 10 לחשוב כמה שאטים טובים נהרסו בלי שידעתי
אני חייב לציין שזה היה שווה את כל התהליך שלא היה כל כך קל אבל הינה ההוכחה שזה שעון חשוב מאוד : אצלי הלחץ עומד על 10 לחשוב כמה שאטים טובים נהרסו בלי שידעתי
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

ההברגה על ה OPV, בד"כ עם מפתח (באניטה היה מפתח 12) מסובבים קצת ובודקים עם פילטר עיוור ...
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

ביחס לפה: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 05#1294805
איפה חיברת? לזווית 90 מעלות שיוצאת מהדוד? החלפת ב T?.
אם זה שם אז כשהמכונ חמה לגמרי יבנה שם בסוף הלחץ המכסימלי במחליף חום (כ 13 בר).
בכל מקרה - עבודה כזאת מאוד מספקת, עכשיו תמצא איך למקם את זה בפנל הראשי.
איפה חיברת? לזווית 90 מעלות שיוצאת מהדוד? החלפת ב T?.
אם זה שם אז כשהמכונ חמה לגמרי יבנה שם בסוף הלחץ המכסימלי במחליף חום (כ 13 בר).
בכל מקרה - עבודה כזאת מאוד מספקת, עכשיו תמצא איך למקם את זה בפנל הראשי.
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

כן החלפתי ב T והמיקום יהיה מעל לשעון הלחץ דוד רק שם יש מקום וגם שם זה מאוד קרוב לדוד כ 3 ממ מרחק, מה שמעלה את השאלה אם יש בעיה אם זה? שזה קרוב לדוד? אני ישים ספוג בידוד ביניהם בכל מקרה.
ובאמת הלחץ עולה במחליף חום במצב עמידה אבל ברגע שמפעילים חליטה זה יורד ל0 ומתחיל להבנות אם הפרה אינפויוזן עד ל 10 באר.
עכשיו אני הולך לסדר את הלחץ שיהיה נמוך יותר
ובאמת הלחץ עולה במחליף חום במצב עמידה אבל ברגע שמפעילים חליטה זה יורד ל0 ומתחיל להבנות אם הפרה אינפויוזן עד ל 10 באר.
עכשיו אני הולך לסדר את הלחץ שיהיה נמוך יותר
-
eliel1010
-
- חבר ותיק

שאלה על ה opv
סגרתי כחצי סיבוב וזה לא היה קל בכלל וירדתי מ10 ל 9 וחצי- האם זה הגיוני או שהשסתום דפוק?
מאוד קשה לסגור אותו
סגרתי כחצי סיבוב וזה לא היה קל בכלל וירדתי מ10 ל 9 וחצי- האם זה הגיוני או שהשסתום דפוק?
מאוד קשה לסגור אותו
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
ה-OPV צריך לזוז ממש בקלות. אם הוא תקוע לך, אז משהו לא בסדר - אולי ההברגה דפוקה?
נסה אולי לשחרר לחץ. במדריך של כריס כתוב שצריך לכוון את ה-OPV כשהידית למעלה, כלומר המכונה עובדת. אני לא עושה את זה ככה, אבל אין אצלי שום בעיה בסיבוב.
נסה אולי לשחרר לחץ. במדריך של כריס כתוב שצריך לכוון את ה-OPV כשהידית למעלה, כלומר המכונה עובדת. אני לא עושה את זה ככה, אבל אין אצלי שום בעיה בסיבוב.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -