נו, מה קורה עם 4.2.1 ו-JB?
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יש 2 פלאגינים של מזג אויר איזה אתה מנסה להתקין. זה שכל השבוע פרוס בשורה? אותו הצלחתי להתקין.Shayosef כתב:יש כאן מישהו שפרץ עם greenpoisen ומשתמש ב LOCKINFO ? אני לא מצליח להתקין את הפלאגין של מזג האוויר משום מה....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ניסיתי את שניהם ולא הצלחתי מוזר.shayhe כתב:יש 2 פלאגינים של מזג אויר איזה אתה מנסה להתקין. זה שכל השבוע פרוס בשורה? אותו הצלחתי להתקין.Shayosef כתב:יש כאן מישהו שפרץ עם greenpoisen ומשתמש ב LOCKINFO ? אני לא מצליח להתקין את הפלאגין של מזג האוויר משום מה.......
האם אתה על 4.2.1 עם greenpoisen ?
שי
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
חיובי.Shayosef כתב:ניסיתי את שניהם ולא הצלחתי מוזר.shayhe כתב:יש 2 פלאגינים של מזג אויר איזה אתה מנסה להתקין. זה שכל השבוע פרוס בשורה? אותו הצלחתי להתקין.Shayosef כתב:יש כאן מישהו שפרץ עם greenpoisen ומשתמש ב LOCKINFO ? אני לא מצליח להתקין את הפלאגין של מזג האוויר משום מה.......
האם אתה על 4.2.1 עם greenpoisen ?...
מאיפה ניסית להתקין? sinful?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

אוקיי הסרתי את ה LOCKINFO ואז התקנתי את הפלאגין שכבר התקין את הכל יחד וזה עובד.shayhe כתב:חיובי.Shayosef כתב:ניסיתי את שניהם ולא הצלחתי מוזר.shayhe כתב:יש 2 פלאגינים של מזג אויר איזה אתה מנסה להתקין. זה שכל השבוע פרוס בשורה? אותו הצלחתי להתקין.Shayosef כתב:יש כאן מישהו שפרץ עם greenpoisen ומשתמש ב LOCKINFO ? אני לא מצליח להתקין את הפלאגין של מזג האוויר משום מה.......
האם אתה על 4.2.1 עם greenpoisen ?...
מאיפה ניסית להתקין? sinful?...
הפלאגין של ה HTC נראה יפה, מעניין אם הוא יעבוד אצלי
שי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

לסקרנים/משועממים עם פריצת GreenPois0n שרוצים פריצה טובה יותר ויציבה יותר ה sn0wbreeze 2.2 יצאה.
http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow
לא הייתי ממש מרוצה מ GreenPois0n, המכשיר היה פחות יציב וגם הסידיה לא זרמה כל כך, עשיתי RESTORE ופרצתי עם sn0wbreeze ואני מרוצה מאוד.
http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow
לא הייתי ממש מרוצה מ GreenPois0n, המכשיר היה פחות יציב וגם הסידיה לא זרמה כל כך, עשיתי RESTORE ופרצתי עם sn0wbreeze ואני מרוצה מאוד.
שי