יכול להמליץ על 012 עיסקי. אם 5 מגה אפשר להוציא מהם ב45-50 לחודש, אז 12 ...כנראה 80-100
מהמכירות דיברתי שם עם ערן.ה ...במידה ויעשו בעיות עם המחיר תבקשו את אייל מקשרי לקוחות. (תגידו אתם לקוחות חוזרים או משהו, הדודה מצד הסבתא עם יוזר ב012)
אני משתמש בכלל שירותי ההורדות מלבד יוזנט ואין בעיה בכל שעות היום והלילה. IP קבוע שלי בלבד.
גם בדיקות המהירות בשרשור של JPOST לשרתים בחול הראו תוצאות טובות.
כל מי שפה בNGN ולא חוסמים אותו זה עניין של זמן, עובדה שיש פה אנשים עם אותן החבילות 10 מגה שכן מתלוננים. ברגע שאתם על יוזר רגיל אין לכם שום הגנה, אפילו לאיים בניתוק לא ניתן. מחיר אטרקטיבי, אבל ברגע שזה מגיע לP2P כל חברה יכולה לשחק על טראפיק שייפינג ולא ניתן להגיד כלום.
בזמנו סלקום הכניסו לחוזה הגלישה שלהם את הברכות הללו (לגבי שאר הספקיות לא בדקתי אבל לא אופתע אם גם שם זה קיים)
קוד: בחירת הכל
"8.6 סלקום שומרת לעצמה את הזכות להאט באופן יזום את קצב העברת הנתונים בכל מקרה בו האטה זו נדרשת לצורך ויסות עומסים ו/או לצורך אי פגיעה במשתמשים אחרים.
8.7 מבלי לגרוע מהאמור לעיל תהיה סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים לפי שיקול דעתה בכל שירותי P2P בהם עושה שימוש הלקוח ו/או במקרה של שימוש בתוכנות שיתוף קבצים ו/או בתוכנות בהם מועברים קבצים ו/או תכנים בין משתמשים שונים. כמו כן תהא סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים במקרה בו לקוח עושה שימוש העולה על פי שלושה מהכמות
הממוצעת. של לקוח ברשת סלקום ו/או במקרה בו כמות השימוש של הלקוח מפריעה לפעילות הרשת ו/או למשתמשים אחרים ברשת"
הנה על בזב"ל (שומרת לעצמה את הזכות לשלוט בחריגות קיצוניות בנפחי התעבורה ובכך ליישם מדיניות שימוש הוגן בשירותיה (fair usage policy), כמקובל בארץ ובעולם)
http://www.thecom.co.il/article.php?id=11175
וזה מזכיר לי את הסיפור על האברכים שלא מוכנים לאפשר לאגד להתקין מסכי LCD באוטובוסים, ורוצים צגים מוצנעים, אפילו כשהציעו להם פרסומות מפוקחות ע"י רבן ש"יכשיר" את אותן פרסומות, הקודקודים שלהם סירבו.
אגד בדרך להכנע ללחץ כיוון שהם נתח שוק מאוד רציני של אגד. רק מי שנדפק על הדרך זה החילוניים והנכים שמשתמשים במסכים הללו לאינפורמציה מעודכנת על הקווים ועוד.
כנ"ל הספקיות, כל עוד יש להם קהל לקוחות רחב שאין לו ממש השפעה הם ימשיכו במדיניות ההגבלות
אבל אם היתה קבוצה כמו של האברכים שמתארגנים יחד (רק שאצלהם זה דיקטטורה והמפקדים קובעים הכל)
הספקיות היו מתקפלות ומפסיקות את החסימות היזומות