האם יש ספק אינטרנט אחד טוב בארץ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

zovirax כתב:הייתי בנטויז'ן כמה ימים, והתנתקתי אחרי כמה ימים, ודי התחרטתי כי קיבלתי מחיר מעולה והגלישה הייתה טובה
אבל טורנטים ו USENET מוגבלים לחלוטין.
...
לקוחות בזק הם מגבילים יותר.
ללקוחות הוט (בלי חייגן) יש פחות הגבלות.

הם לא מגבילים USENET ב SSL.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

אצלי בבב"ל עם SSL, מוגבל לגמרי.
הם כנראה רואים שזה NEWS גם עם ה SSL.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

אני עם אורנג' ודי נהנה איתם מוריד מלא טורנטים
ואפילו ב 2 בצהריים מRS על מקסימום של 2.5 מגה בלי משתמש פרימיום בRS
המחיר שם יותר יקר משאר הספקיות אבל אתה כן יכול להתחבר ללא התחייבות תנסה אותם ותפרסם התנסות אם תוכל
כי אני חושב לעלות ל 12 מגה

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

עד 2.5 מגה כמעט כל הספקיות מעולות. הבעיה מתחילה במהירויות הגבוהות...

אגב, פניתי לנטוויז'ן דרך זאפ/כמהזה בבוקר וטרם קיבלתי התייחסות. לא התחלה טובה (וכן, אני יודע שאפשר להתקשר אליהם, אני אוהב לבדוק דברים מהסוג הזה לפני כן. מקבלים רושם כלשהו על היחס ללקוחות.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

אז זהו שכשאני מתחבר עם משתמש של 012 014 ו 013 אני סובל מהרבה בעיות גם ב 2.5 מגה ככה שזה לא הקרטריון
במיוחד הבעיות עם 012 שבקושי מתחבר לSTEAM ואם נטוויז'ן שלא רוצה להתחבר בכל שעות היום עד הלילה ל GameRanger
הצעתי לך משהו שבוודאות אפשר להתחבר ללא התחייבות

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

רוב תעבורת המשתמשים הביתיים עוברת דרך שרתי PROXY אצל ספקי השרות מה שמאיט את התעבורה
ואת ה DELAY ומכאן גם תגובת ה PING הארוכה.
בכל הספקיות יש חבילת GAMER שבה המשתמש מקבל תיעדוף ואינו עובד דרך PROXY בדומה ללקוח עיסקי, החסרון הוא כמובן המחיר ...
בבזק בינלאומי ב ADSL מהירות הורדת ה NEWZ בד"כ מהירה מאוד רוב השבוע ועומדת אצלי על כ 560KBYTE לשניה ובסופי שבוע הקצב יכול לרדת ל 250 KBYTE , ברשותי קו 5 מגה ביט כך שאני מקבל מהירות מלאה בד"כ
בטורנטים המצב על הפנים ונדיר שאני עובד קצבים של 50 ו 60 KBYTE שנייה רוב הזמן 10 עד 15KBYTE שנייה.
אצל לקוחות שלי המחוברים גם כן לבזק בינלאומי ללא חייגן במודם כבלים בחבילה של 5 מגה, לא עוברים את ה 250KBYTE שנייה ב NEWZ לא משנה באיזה שעה.
מבדיקה שעשינו עם מעבר לחייגן בכבלים המצב נהייה גרוע ביותר ואז קיבלנו קצבים הרבה יותר נמוכים ב NEWZ.

לגבי נושא ה NEWZ בנטוויזן אני באופן אישי שוחחתי עם בכיר במחלקה הטכנית, הסברתי לו את כל הנושא כך שנטויזן בהחלט מודעת לנושא האיטיות ובמקרה זה הלקוח יכול לקבל מהירות מקסימלית רק במקרה שהקווים פנויים.
אני רוצה להסביר דבר מה, תעבורת NEWZ הרבה יותר קשה עד בלתי אפשרי להעביר דרך PROXY
כך שהדבר היחיד שהספק יכול לעשות זה לתעדף לקוחות שמשלמים יותר במערכת ניהול רוחב הפס.

external
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155

שליחה

מוזר לי שאף אחד לא כאן לא מחובר ל-018 (אקספון) אני מחובר אליהם בתוכנית של 12 מגה על תשתית של הוט כבר חודשיים. לפני זה הייתי על תוכנית של 5 מגה במשך שנה. אני לא יודע בנוגע ליוזנט אבל הוטפייל (hotfile) מוריד לי תמיד בקצבים של 1.3-1.5 מגה בשנייה בלי קשר לשעה שאני מחובר. מדובר על החבילה הרגילה. אני משלם משהו כמו 65 שקל ל-018 ועוד 85 שקלים להוט שכוללים תשתית אינטרנט ו1000 דקות שיחה בטלפון שלהם. (על זה הייתי צריך לריב איתם אבל בסופו של דבר סגרנו על 85 שקל בהתחייבות לשנה)

עד עכשיו, הכל עובד חלק בלי בעיות בלי ניתוקים. מה שכן. אחת לשבוע בערך שמתי לב שהמהירות יורדת לכ-500KB לשניה בהורדה. אבל אם אני מנתק את המודם והראוטר ל-10 שניות ומחבר זה חוזר מיד למהירות הרגילה.

בהצלחה,
external

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

הייתי מחובר לאקספון, אבל התנתקתי כי הקו של 012 לא עובד דרכם.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

arotman, אין לי שום בעיה עם טורנטים בבזק בינלאומי. מקבל 1MBps מקו NGN 10 וגם כשהייתי ב ADSL 5Mbps הייתי מוריד ב 450-500KBs.

הבעיה היא שה upload הוא על הפנים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

avi1333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334

שליחה

Catskinner כתב:arotman, אין לי שום בעיה עם טורנטים בבזק בינלאומי. מקבל 1MBps מקו NGN 10 וגם כשהייתי ב ADSL 5Mbps הייתי מוריד ב 450-500KBs.

...
גם אצלי רוב שעות היום אין בעיה בקו ומנוי דומה.
מהירות העלאה מגיע לכמה שהחברה התחייבה...סביבות ה150KB

nimrodl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173

שליחה

התקשרתי לנטויז'ן על מנת להתחבר TAG4,
אחרי בירור של 10 דקות הם טענו שאין מסלול
כזה ל 10 מגה ויש רק ל 8 ומטה (בתרגום חופשי אין ל ngn), אותה תשובה שקיבלתי לגבי מסלול גיימר.

האם מישהו יודע אם זה נכון?

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

nimrodl כתב:התקשרתי לנטויז'ן על מנת להתחבר TAG4,
אחרי בירור של 10 דקות הם טענו שאין מסלול
כזה ל 10 מגה ויש רק ל 8 ומטה (בתרגום חופשי אין ל ngn), אותה תשובה שקיבלתי לגבי מסלול גיימר.

האם מישהו יודע אם זה נכון?
...
אפשר לקבל את זה לכל מהירות.
בעקרון זה נמכר רק למנוי שהוא "עסקי" דרך המוקד העסקי.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

יש ועוד איך,ובטח ובטח שלפרטי.

חייג למספר שJPOST פרסם לפני 2 עמודים,תדגיש שאתה פרטי.

קח בחשבון את המחיר (הגבוה מדי,לטעמי,אך כנראה ששווה את זה) לפני שאתה מחייג.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

nimrodl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173

שליחה

תודה לכם, כל שיחה איתם עולה בשנת חיים :)

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

Catskinner כתב:arotman, אין לי שום בעיה עם טורנטים בבזק בינלאומי. מקבל 1MBps מקו NGN 10 וגם כשהייתי ב ADSL 5Mbps הייתי מוריד ב 450-500KBs.

...
כנ"ל. מנוי עסקי (רגיל).
מוריד תקין בכל שעות היממה.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

יכול להמליץ על 012 עיסקי. אם 5 מגה אפשר להוציא מהם ב45-50 לחודש, אז 12 ...כנראה 80-100
מהמכירות דיברתי שם עם ערן.ה ...במידה ויעשו בעיות עם המחיר תבקשו את אייל מקשרי לקוחות. (תגידו אתם לקוחות חוזרים או משהו, הדודה מצד הסבתא עם יוזר ב012)

אני משתמש בכלל שירותי ההורדות מלבד יוזנט ואין בעיה בכל שעות היום והלילה. IP קבוע שלי בלבד.
גם בדיקות המהירות בשרשור של JPOST לשרתים בחול הראו תוצאות טובות.

כל מי שפה בNGN ולא חוסמים אותו זה עניין של זמן, עובדה שיש פה אנשים עם אותן החבילות 10 מגה שכן מתלוננים. ברגע שאתם על יוזר רגיל אין לכם שום הגנה, אפילו לאיים בניתוק לא ניתן. מחיר אטרקטיבי, אבל ברגע שזה מגיע לP2P כל חברה יכולה לשחק על טראפיק שייפינג ולא ניתן להגיד כלום.

בזמנו סלקום הכניסו לחוזה הגלישה שלהם את הברכות הללו (לגבי שאר הספקיות לא בדקתי אבל לא אופתע אם גם שם זה קיים)

קוד: בחירת הכל

"8.6 סלקום שומרת לעצמה את הזכות להאט באופן יזום את קצב העברת הנתונים בכל מקרה בו האטה זו נדרשת לצורך ויסות עומסים ו/או לצורך אי פגיעה במשתמשים אחרים.
8.7 מבלי לגרוע מהאמור לעיל תהיה סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים לפי שיקול דעתה בכל שירותי P2P בהם עושה שימוש הלקוח ו/או במקרה של שימוש בתוכנות שיתוף קבצים ו/או בתוכנות בהם מועברים קבצים  ו/או תכנים בין משתמשים שונים. כמו כן תהא סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים במקרה בו לקוח עושה שימוש העולה על פי שלושה מהכמות
הממוצעת. של לקוח ברשת סלקום ו/או במקרה בו כמות השימוש של הלקוח מפריעה לפעילות הרשת ו/או למשתמשים אחרים ברשת"
הנה על בזב"ל (שומרת לעצמה את הזכות לשלוט בחריגות קיצוניות בנפחי התעבורה ובכך ליישם מדיניות שימוש הוגן בשירותיה (fair usage policy), כמקובל בארץ ובעולם)
http://www.thecom.co.il/article.php?id=11175

וזה מזכיר לי את הסיפור על האברכים שלא מוכנים לאפשר לאגד להתקין מסכי LCD באוטובוסים, ורוצים צגים מוצנעים, אפילו כשהציעו להם פרסומות מפוקחות ע"י רבן ש"יכשיר" את אותן פרסומות, הקודקודים שלהם סירבו.
אגד בדרך להכנע ללחץ כיוון שהם נתח שוק מאוד רציני של אגד. רק מי שנדפק על הדרך זה החילוניים והנכים שמשתמשים במסכים הללו לאינפורמציה מעודכנת על הקווים ועוד.

כנ"ל הספקיות, כל עוד יש להם קהל לקוחות רחב שאין לו ממש השפעה הם ימשיכו במדיניות ההגבלות
אבל אם היתה קבוצה כמו של האברכים שמתארגנים יחד (רק שאצלהם זה דיקטטורה והמפקדים קובעים הכל)
הספקיות היו מתקפלות ומפסיקות את החסימות היזומות
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

לא מצליח להבין איך אתה ממליץ על 012 , כשאני עושה שמיניות באוויר לצאת מהם מהר ככול האפשר

ד"א למישהו יש עיצה איך יוצאים מספק ללא מעבר בקשרי לקוחות ?
לא בא לי לשבת בטלפון עד שיתישו אותי

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה לעשות שהIP הקבוע של 012 נטול חסימות ועם תיעדוף טוב לחו"ל.
בתור מוריד כבד אני שנה וחצי על המסלול הזה, והיה רק שבוע אחד בכל התקופה הזו שהיו בעיות בטורנטים אבל מאז זה הסתדר.
שאני עושה שמיניות באוויר לצאת מהם מהר ככול האפשר
...
ממסלול הבסיס והגיימר כן לא היתי נוגע בו.
אבל בנטויזן ובזבבל עושים שמיניות באוויר באותה מידה כשאתה בהתחייבות ומנסה לצאת על תקן "חסימות בהורדות"
מי שלא רוצה שמיניות, שישלם על תיעדוף. (רואים שאנשים מתבאסים גם מCCC אז אין דרכים אחרות חוץ מלשלם יותר, השאלה כמה יותר...140 שח בחודש זה מוגזם לכל הדעות, לכן 012 יותר זולים ונותנים תיעדוף לא פחות טוב. אתה מוזמן לבדוק באשכול הבדיקות את הנתונים)

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

723 - סתם מתוך שעמום התקשרתי ל012 והלכתי לחטיבה עסקית,שאלתי אם אפשר חשבון עסקי אבל מנוי פרטי,והדגשתי שאני על 10מגה ומעוניין בIP קבוע ומתועדף.

הציעו 99שקל (לא ציינו התחייבות אם יש ולכמה זמן).
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

+- מה שהערכתי, וזה בלי מיקוח, סביר להניח שמי שצריך 12 יכול להשיג במחיר הזה גם, במידה ויגיד שהמתחרים הציעו באותו מחיר

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”