הסמסונג גלקסי S מגיע גם לפלאפון
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אל תשחכו שחבילת הלישה בפלאפון היא של 2GB ולא 1 כמו באורנג' 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אתה מוכן להסביר למה אתה מתכוון פה לגבי בלעדיות הדגמים עבור מישהו שלא מתמצא בתתי הדגמים של המכשיר?iakovl כתב:לגבי אלו שטוענים שהקפטייביט הוא "בלעדי" רק לATT... אתם צודקים... הI897 הוא בלעדי להם
כמה חבל שיש גם I896 שהוא הגרסה של רוגרס...
http://forum.xda-developers.com/wiki/in ... S/SGH-I896
למה אני רומז? לזה שאם יצוץ I895 ישראלי "בלעדי" לפלאפון... אל תתפלאו כי "בלעדי" זה שם של דג, בפועל זה אפשרי וכבר נעשה עם הI896...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
מישהו מוכן להסביר לי איך תמחור של 3500 שח למכשיר שעלה לי בחול 1500 שח זה מחיר הגיוני ושפוי באיזושהי רמה? 
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
מה שהוגן כאן הוא לא המחיר כמו ההתחייבות הנמוכה (בתנאי שהנתונים נכונים).Huber כתב:מישהו מוכן להסביר לי איך תמחור של 3500 שח למכשיר שעלה לי בחול 1500 שח זה מחיר הגיוני ושפוי באיזושהי רמה?...
אם כדי לקבל החזר אני נדרש ל 200 ד' + חבילת גלישה שמסתכמים בכ 160 ש"ח, אין לי בעיה שיתמחרו את המכשיר ב 5000 ש"ח.
באורנג' אתה נדרש למינימום 250 ש"ח בחודש ועוד נדרש לשלם 40 ש"ח נוספים.
יוצא 130 ש"ח בחודש יותר מפלאפון, ובסיכום של 3 שנים 4680 ש"ח.
ובמקרה שלי, אין לי שום סיכוי להגיע לשימוש של 250 ש"ח.
כל החישוב כאן מתבסס על מינימום של 160 ש"ח בחודש, אבל אני בספק שפלאפון ימכרו את ה SGS בסף שימוש כל כך נמוך.
* יש למישהו תשובה על השאלה הקודמת שלי ?
האם מדובר בדגם Samsung Galxy s i9000 16g ?
בדגש על i9000
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
avioren - וזה בהנחה שאתה מעוניין להיות כבול לחברה ל 36 חודש. אני אישית מעדיף לשלם 1500 שח ולהיות חופשי 
- avioren
- חבר ותיק

השיקול שלי הוא כלכלי נטו, ולכן הכיוון שלי הוא דווקא רכישה באופן עצמאי וזיכוי מול החברה.
בעיית ההתחייבות לא מטרידה אותי ולראיה הייתי לקוח פלאפון 7 שנים ועד היום 5 שנים באורנג'.
כך שאני רץ למרחקים ארוכים עם ההתחייבויות שלי (12 שנה בבזק בינלאומי).
מה שנשאר לי לבדוק בהתחשב בזה שאני לא מגיע לסף שימוש גבוה, זה איכן הכי משתלם לי לרכוש את המכשיר.
ד.א: לגבי ה 200 ד' שימוש, שימו לב שלרב יש סעיף שדורש מכם לעשות את השימוש במסגרת חבילה מסויימת הכוללת גם לפחות 100 SMS בנוסף לד' שיחה וכולל הגלישה כבר עוברים את ה 200 ש"ח ואף מתקרבים ל 250.
לכן צריך לראות את המידע המלא לגבי החבילה המדוברת ל SGS.
לדעתי אין סיכוי שפלאפון יסתפקו ב 200 ד' שיחה וחבילת גלישה.
בעיית ההתחייבות לא מטרידה אותי ולראיה הייתי לקוח פלאפון 7 שנים ועד היום 5 שנים באורנג'.
כך שאני רץ למרחקים ארוכים עם ההתחייבויות שלי (12 שנה בבזק בינלאומי).
מה שנשאר לי לבדוק בהתחשב בזה שאני לא מגיע לסף שימוש גבוה, זה איכן הכי משתלם לי לרכוש את המכשיר.
ד.א: לגבי ה 200 ד' שימוש, שימו לב שלרב יש סעיף שדורש מכם לעשות את השימוש במסגרת חבילה מסויימת הכוללת גם לפחות 100 SMS בנוסף לד' שיחה וכולל הגלישה כבר עוברים את ה 200 ש"ח ואף מתקרבים ל 250.
לכן צריך לראות את המידע המלא לגבי החבילה המדוברת ל SGS.
לדעתי אין סיכוי שפלאפון יסתפקו ב 200 ד' שיחה וחבילת גלישה.
לא צריך שום קפטיבייט, יכולים להביא את זה:shraga007 כתב:1. הקפטיבייט ממש לא מכוער(יש לי אחד) לדעתי הוא הרבה יותר יפה ואקסלוסיבי מה-9000 הרגיל וגם מהויברנט הפלסטיקאים משהו.IamEzio כתב:הCaptivate אקסקלוסיבי לAT&T חוץ מזה שהוא מכוער ...shraga007 כתב:אם הפרטים לגבי המחיר והזיכוי נכונים מדובר בדיל משתלם מאוד לדעתי.
מה שאותי מסקרן הוא הדגם(קפטיבייט?) ואיך הם התגברו על בעיית ה-GPS....
באתר של סאני היה רשום 850* / 900* כנראה הם מיבאים דגם שכן תומך .
חוץ מזה שהGPS בכלל לא קשור ,הוא דפוק והוא יהיה דפוק ......
2. יתכן שהם באמת מביאים דגם עם מודיפיקציה מסויימת על מנת לתמוך בתדר 850.
3. למה אתה כזה פסימי, נכון שהוא לא מושלם אבל כבר בפרויו יש שיפור. אני עדיין מאמין שזה תוכנתי ויסתדר לבסוף....
http://forum.xda-developers.com/wiki/in ... /GT-I9000T
אני לא מבין, כולם עושים פה ספקולציות, השערות ביקורות ועוד. אבל עדיין לא יודעים בפלאפון על שיווק המכשיר. ולפי בדיקה גם בשירות של סמסונג ישראל (סאני) לא יודעים כלום. אז אם אתם יודעים בדיוק מתי פלאפון יחליטו להתחיל למכור את המכשיר, אולי כדאי שתעדכנו אותם... 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא כולם מנחשים, יש בטופיק כמה אנשים שעבדו בפלאפון או עובדים שם כרגעefgan כתב:אני לא מבין, כולם עושים פה ספקולציות, השערות ביקורות ועוד. אבל עדיין לא יודעים בפלאפון על שיווק המכשיר. ולפי בדיקה גם בשירות של סמסונג ישראל (סאני) לא יודעים כלום. אז אם אתם יודעים בדיוק מתי פלאפון יחליטו להתחיל למכור את המכשיר, אולי כדאי שתעדכנו אותם......
Need more cowbell
- avioren
- חבר ותיק

גם אם יש כאן עובדים או עובדים לשעבר בפלאפון, עד שלא תצא הודעה ופרסום רשמי עם ציון התנאים המדוייקים להחזר ,הנתונים כאן הם בגדר שמועה (גם אם יש לה בסיס).
כל יום אני עוקב אחרי האתר של פלאפון וסלקום, כולל שיחות רענון למוקדי השירות, והתשובה הקבועה שאני מקבל היא שאין להם מושג מתי יוצא המכשיר לשוק ובאילו תנאים.
ד.א, כאשר מציינים כאן שההחזר יהיה מעל 200 ד' שיחה, תקחו בחשבון שבסוג התנאים של פלאפון, 200 הדקות הם חלק מחבילה הכוללת שיחות,סמס וגלישה, וחבילות כאלו עולות על 200 ש"ח.
כל יום אני עוקב אחרי האתר של פלאפון וסלקום, כולל שיחות רענון למוקדי השירות, והתשובה הקבועה שאני מקבל היא שאין להם מושג מתי יוצא המכשיר לשוק ובאילו תנאים.
ד.א, כאשר מציינים כאן שההחזר יהיה מעל 200 ד' שיחה, תקחו בחשבון שבסוג התנאים של פלאפון, 200 הדקות הם חלק מחבילה הכוללת שיחות,סמס וגלישה, וחבילות כאלו עולות על 200 ש"ח.
- avioren
- חבר ותיק

אני מבין שזאת דרישה מוגזמת ואולי אפילו מופרכת, אבל בין יתר הדברים שהייתי מצפה מאיש מכירות זה לדעת אילו מכשירים הוא אמור למכור.Pavelz כתב:אתם באמת מצפים מנציגי מכירות שידעו משהו על המכשירים?...
אבל יכול להיות שאני קצת נסחף עם הדרישה הזאת.
או שבעצם לא....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני בטוח שיש אנשי מכירות בחברות סלולר שמכירים את המוצרים טוב, באופן אישי פשוט טרם נתקלתי בהם.avioren כתב:אני מבין שזאת דרישה מוגזמת ואולי אפילו מופרכת, אבל בין יתר הדברים שהייתי מצפה מאיש מכירות זה לדעת אילו מכשירים הוא אמור למכור.Pavelz כתב:אתם באמת מצפים מנציגי מכירות שידעו משהו על המכשירים?...
אבל יכול להיות שאני קצת נסחף עם הדרישה הזאת.
או שבעצם לא.......
Need more cowbell