ה-אפליקציה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
[quote="Star-Blazer"][quote="DorM"]האם מישהו משתמש באפליקציה הזאת אבל בפרוץ ולא כקניה מהאפסטור?
עריכה :
לא ידעתי =/[/quote]
אין לך בושה כולה 5 דולר?!?!?
איזה בונקר, אנשים השקיעו, פה לפחות אתה יודע שרוב הכסף הולך למפתח, תן לו לחיות שלם 5 דולר.... פחות ממנת שווארמה מחורבנת.[/quote]
שמע ,אתה לא אמא ואבא שלו ולהגיד את האמת אתה גם לא המפתח של האפליקציה , אני חושב שהוא מספיק בוגר כדי להבין מה הוא עושה , נכון זה לא דבר טוב , אבל מה ההבדל בין זה לבין העובדה שרוב הפורום פה מוריד מספיק סדרות וסרטים באופן פיראטי כדי לפתוח ספריית סרטים עצומה .
אני לא יופתע עם חצי מהתכנים שיש לך במחשב הם פירטיים ..
עריכה :
לא ידעתי =/[/quote]
אין לך בושה כולה 5 דולר?!?!?
איזה בונקר, אנשים השקיעו, פה לפחות אתה יודע שרוב הכסף הולך למפתח, תן לו לחיות שלם 5 דולר.... פחות ממנת שווארמה מחורבנת.[/quote]
שמע ,אתה לא אמא ואבא שלו ולהגיד את האמת אתה גם לא המפתח של האפליקציה , אני חושב שהוא מספיק בוגר כדי להבין מה הוא עושה , נכון זה לא דבר טוב , אבל מה ההבדל בין זה לבין העובדה שרוב הפורום פה מוריד מספיק סדרות וסרטים באופן פיראטי כדי לפתוח ספריית סרטים עצומה .
אני לא יופתע עם חצי מהתכנים שיש לך במחשב הם פירטיים ..
מצחיק איך אנשים במדינה הזאת מטיפים אחד לשני.... כל עוד יש לך מחשב אני מניאק אם אין לך ווינדוס לא חוקי\אופיס לא חוקי\ שירים שהורדת\ סרטים שהורדת\תוכנות שהורדת (מחק את המיותר)
אין הבדל בין להוריד תוכנה פרוצה למחשב לבין תוכנה פרוצה לאייפון
אין הבדל בין להוריד תוכנה פרוצה למחשב לבין תוכנה פרוצה לאייפון
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
חבר'ה..
תרגיעו פה עם המילים, וכדאי שתערכו,
לפני שסוגרים לנו את השרשור.
חבל, אחלה אפליקציה..
תרגיעו פה עם המילים, וכדאי שתערכו,
לפני שסוגרים לנו את השרשור.
חבל, אחלה אפליקציה..
...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אתה צודק למעשה, אני מתנצל חוזר בי מדברי. אכן כולנו גנבים.... אין לי מה לומר.IamEzio כתב:שמע ,אתה לא אמא ואבא שלו ולהגיד את האמת אתה גם לא המפתח של האפליקציה , אני חושב שהוא מספיק בוגר כדי להבין מה הוא עושה , נכון זה לא דבר טוב , אבל מה ההבדל בין זה לבין העובדה שרוב הפורום פה מוריד מספיק סדרות וסרטים באופן פיראטי כדי לפתוח ספריית סרטים עצומה .Star-Blazer כתב:אין לך בושה כולה 5 דולר?!?!?DorM כתב:האם מישהו משתמש באפליקציה הזאת אבל בפרוץ ולא כקניה מהאפסטור?
עריכה :
לא ידעתי =/...
איזה בונקר, אנשים השקיעו, פה לפחות אתה יודע שרוב הכסף הולך למפתח, תן לו לחיות שלם 5 דולר.... פחות ממנת שווארמה מחורבנת....
אני לא יופתע עם חצי מהתכנים שיש לך במחשב הם פירטיים .....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים