למה ללכת לאתרים אחרים להשוואה אחרי שכבר דיברנו על זה פה...
בשרשור הזה
מיני בר- תמי 4 או חברה אחרת
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- שחו
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1354
באתר וואלה יש מבצע על מכשירי תמי 4
לדוגמא תמי 4 family במחיר 1890 ש"ח כולל הובלה והתקנה, 500 ש"ח פחות לעומת המחיר באתר של תמי 4
http://www.wallashops.co.il/searchresul ... e9%204[url][/url]
לדוגמא תמי 4 family במחיר 1890 ש"ח כולל הובלה והתקנה, 500 ש"ח פחות לעומת המחיר באתר של תמי 4
http://www.wallashops.co.il/searchresul ... e9%204[url][/url]
שחר
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
כמה פיקטיביים יש פה פתאום.. מצחיק הסוג הזה של הפרסום
בכל מקרה, לגופו של עניין אני חייב לציין שאני חשתי בתקופה האחרונה בירידה משמעותית באיכות השירות והחלפים של תמי 4 וזו גם הסיבה שהפסקנו לעבוד איתם. הם החליפו חלק מהפילטרים למוצר באיכות ירודה, לשירות שלהם לוקח לפעמים כמה ימים לחזור אליך ויש רק אפשרות להשאיר הודעה ובאופן כללי המחירים שלהם ממש מוגזמים כי הם רוכבים על השם הטוב של החברה כפי שהוא היה לפני מספר שנים. כיום זה מרגיש לי כמו עוד תרגיל של שטראוס... אני לא יכול להגיד שזיהיתי מתחרה רציני בענף הזה שגם אני מרגיש שהוא אמין אבל קרנה של תמי 4 דעך בעיניי ואני כבר לא ממליץ עליהם, כבר עדיף את המינרליים למינהם.
בכל מקרה, לגופו של עניין אני חייב לציין שאני חשתי בתקופה האחרונה בירידה משמעותית באיכות השירות והחלפים של תמי 4 וזו גם הסיבה שהפסקנו לעבוד איתם. הם החליפו חלק מהפילטרים למוצר באיכות ירודה, לשירות שלהם לוקח לפעמים כמה ימים לחזור אליך ויש רק אפשרות להשאיר הודעה ובאופן כללי המחירים שלהם ממש מוגזמים כי הם רוכבים על השם הטוב של החברה כפי שהוא היה לפני מספר שנים. כיום זה מרגיש לי כמו עוד תרגיל של שטראוס... אני לא יכול להגיד שזיהיתי מתחרה רציני בענף הזה שגם אני מרגיש שהוא אמין אבל קרנה של תמי 4 דעך בעיניי ואני כבר לא ממליץ עליהם, כבר עדיף את המינרליים למינהם.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
אני מתלבט אם להתנתק מהשרות היקר של תמי 4. העלות השנתית כ800 שקלים, והמכשיר כבר בן 6 כך שלא
ברור כמה ג'יפה כבר יש בפנים.
איזה מכשיר חלופי למים חמים+קרים כדאי לקנות?
ברור כמה ג'יפה כבר יש בפנים.
איזה מכשיר חלופי למים חמים+קרים כדאי לקנות?
- skypeme
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
לאחי גם היה תמי 4
והוא עבר לאלקטרה בר זה יצא משתלם כי הם הציעו לו זיכוי על התמי 4 כדי שיעבור אליהם.
שווה לך לבדוק את זה איתם...
שווה לך לבדוק את זה איתם...
נערך לאחרונה על ידי skypeme ב 31/10/2012 16:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
Re: לאחי גם היה תמי 4
עלויות האחזקה השוטפת באלקטרה דומות לאלו של תמי4.skypeme כתב:והוא עבר לאלקטרה בר זה יצא משתלם כי הם הציעו לו זיכוי על התמי 4 כדי שיעבור אליהם.
שווה לך לבדוק את זה איתם......
חוזה השרות והפילטרים עולים בערך אותם סכומים. לא ניתן לקנות פילטרים אלא רק ישירות מאלקטרה.
להחליף נבלה בטרפה לא ממש מתחשק לי.