אשמח אם תסבייר לי (כדי שכמובן אוכל לחלוק עליך
שי-כ, אין ספק שזה אחלה אתר, לא על זה מדובר.
יש משהו שמאוד מסקרן אותי כאן , כולם דיברו כול הזמן על TL , חשבתי שכבר מכול הדיבורים מדובר על הגביע הקדוש של ההורדות , אבל מאז שנרשמתי , לא הורדתי שום דבר משם .mp3lll כתב:ועדיין זה האתר הכי יעיל ברשת...

מכל עוקבי הטורנט שאני מכיר ופעיל בהם TL הוא המהיר ביותר והמעודכן ביותר. אני יודע שיש דומים לו שלא נופלים ממנו, אבל אני לא מכיר אותם. הם גם על בסיס של חבר מביא חבר.truejoker כתב:טוב אני לא מכיר את האתרים שהזכרת , כך שאני לא ממש מבין את זה , אבל לגבי לפחות , אין לזה משמעות ואני טיפה מאוכזב...

כמובן שכל מה שיש באתרים האלה קיים ב TL.staticx כתב:אין בו משהו מיוחד, ההיפך, הוא בדיוק כמו שאר האתרים המקצועיים (PRETOME / REVTT וכו)
הוא מבין את התכנים מהר מאוד (הפרש של דקות בודדות מהרגע שיוצאות לשוק)
והמהירות בד"כ מאוד גבוהה, מקסימלית בד"כ...

זה בגלל שלא ניסית אתרים אחרים טובים... אחרי שרואים את פריטומי אין סיבה לחזור לליצ'.zovirax כתב:TL הוא אחלה!
אני מוריד ממנו כבר 3 שנים בערך (היה חשבון אחר שסגרו לי)...
האמת היא שאני לא מצליח למצוא שם שום דדבר להוריד . לא יודע מה אתם מורידים , אבל אני לא מצליח למצוא כלום .שי-כ כתב:מכל עוקבי הטורנט שאני מכיר ופעיל בהם TL הוא המהיר ביותר והמעודכן ביותר. אני יודע שיש דומים לו שלא נופלים ממנו, אבל אני לא מכיר אותם. הם גם על בסיס של חבר מביא חבר.truejoker כתב:טוב אני לא מכיר את האתרים שהזכרת , כך שאני לא ממש מבין את זה , אבל לגבי לפחות , אין לזה משמעות ואני טיפה מאוכזב...
לא ברור לי על מה האכזבה? מה חסר באתר הזה? אם אתה מעדיף הורדות ישירות/Usenet ז אני בכלל לא מתווכח....