הסוף לDEALEXTREME בשביל הישראלים ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
יש לי רעיון.
אם כל אחד שכואב לו ישקיע בלהזמין 10 חבילות במחיר של דולר כל אחת (ולא חסר שטויות כאלה )
אבל נסרב לשלם את העמלה בדואר, אתם יודעים מה ילך במכס ובסניפי הדואר??? ברדאק של הלייף, ואז נראה אותם שיחזירו את זה לשולח...
מה דעתכם?
אם כל אחד שכואב לו ישקיע בלהזמין 10 חבילות במחיר של דולר כל אחת (ולא חסר שטויות כאלה )
אבל נסרב לשלם את העמלה בדואר, אתם יודעים מה ילך במכס ובסניפי הדואר??? ברדאק של הלייף, ואז נראה אותם שיחזירו את זה לשולח...
מה דעתכם?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
mp3lll כתב:יש לי רעיון.
מה דעתכם?...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ללא ספק זה מה שאני הולך לעשות.mp3lll כתב:יש לי רעיון.
מה דעתכם?...
מזל שיש את DX.
אני הולך להזמין 20 חבילות שכל אחת חצי דולר. ואז נראה אותם חכמים.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
יאללה, מי לוקח על עצמו לבנות קמפיין ?
אגב, בקרוב הולך להיות מס אוויר.
כל הצורך מעל 100 ליטר אוויר בחודש יחוייב בעמלת אי קריטת עצים.
אגב, כמה עולה עמלת דרכון זר ?
אגב, בקרוב הולך להיות מס אוויר.
כל הצורך מעל 100 ליטר אוויר בחודש יחוייב בעמלת אי קריטת עצים.
אגב, כמה עולה עמלת דרכון זר ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מארגנים ג'ובים לאנשים על הגב שלנו.
מדינה של סמרטוטי רצפה.
סרט בלו-ריי שעלה לי עד עכשיו 25$ קופץ ל-35$.
גועל נפש!
מדינה של סמרטוטי רצפה.
סרט בלו-ריי שעלה לי עד עכשיו 25$ קופץ ל-35$.
גועל נפש!
וואי אחד הגדולים.... לא חסר ב DX דברים בעשרות סנטים בודדים.... אם מפרסמים את זה בכל הפורומים המובילים, אין מצב שהם יחזיקו מעמדmp3lll כתב:יש לי רעיון.
מה דעתכם?...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אח שלי הציע הצעת ייעול - צריך לבקש מהם שירשמו על החבילה ערך של 100$, ככה שהמכס בודאות יפתחו את זה...mp3lll כתב:יש לי רעיון.
מה דעתכם?...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מרתיח ברמות,
יש עוד מדינה בעולם שלקבל כל חבילה מחו"ל עולה כסף?
יש עוד מדינה בעולם שלקבל כל חבילה מחו"ל עולה כסף?
הם ממש לא אמינים עם התירוץ שעד עכשיו הם לא בדקו חבילות. זה שטויות במיץ. רוב המעטפות\חבילות עם מוצרים של שני דולר מסין מגיעות עם חותמת של פטור ממכס. חבילות רגילות (לא EMS) חייבות במכס גם מגיעות לדואר עם תשלום של המכס (ללא עמילות כלשהי). הם בסה"כ רוצים לחלוב אותנו, כמו שהם עושים עם הEMS. למה לא לגבות לפחות 38 ש"ח על כל חבילה, אם אפשר? למה לא לגבות 150 ש"ח על כל חבילה שעוכבה (כן, גם אם שווי המוצר דולר), אם אפשר? למה לא לגבות 80 ש"ח על "העברת מסמכים" להמשך טיפול, אם אפשר?uriler כתב:amiti,
אתה לא משלם על הקבלה.
תשלום המשלוח הוא למוכר, אשר משלם את עלויות המשלוח אליך (החל מאריזה, דרך הובלה אל סניף הדואר המקומי / שליח וכמובן - עלות המשלוח הבינלאומי).
התשלום הנוסף הוא על הטיפול בחבילה בארץ, אשר עד כה לא עברה דרך המכס (למעט בדיקות מדגמיות) ועכשיו תעבור את הבדיקה ללא תלות במחיר המוצר.
למען הסר ספק - אני מסכים שזה יום עצוב, אני ממש לא מצדיק אותם....
אם השמועה הזו תתברר כנכונה, נצטרך לקוות שיקום השר או ביהמ"ש שיוציא להם את האוויר מהמפרשים (ואולי גם יפעל לביטול העמילות בEMS).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם בארה"ב או בכל מדינה מתוקנת אחרת צריך לשלם בדואר $10 עמלה על כל חבילה שמקבלים?
לא. רק בישראל...

לא. רק בישראל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בולשיט בריבוע. סה"כ עמלה נוספת שהדואר החליטו לגבות ולדעתי זה יבוטל מהר מאד, המכס לא לוקח שום אגרה על טיפול בחבילות שמגיעות לארץ ורק שמים חותמת "פטור ממיסים" או שולחים דרישת תשלום של מכס ומע"מ.
אין שום בעיה לגבות עמלה מסוימת כשיש תשלום מיסים, אבל כשאין שום שירות נוסף מעבר לעצם העברת החבילה מהמכס אל הלקוח אין הצדקה לדרוש תשלום כלשהו.
ההשוואה לשאר חברות השילוח היא לא פחות ממקוממת משום שהן מבצעות את כל השילוח בעצמן בשירות פרימיום מהיר מדלת לדלת ואילו דואר ישראל מטפלת בו רק בתחומי מדינת ישראל וגם כאשר מדובר במשלוח רגיל ואיטי, כמו כן היא גם מייצגת את מדינת ישראל באיגוד הדואר העולמי.
אין שום בעיה לגבות עמלה מסוימת כשיש תשלום מיסים, אבל כשאין שום שירות נוסף מעבר לעצם העברת החבילה מהמכס אל הלקוח אין הצדקה לדרוש תשלום כלשהו.
ההשוואה לשאר חברות השילוח היא לא פחות ממקוממת משום שהן מבצעות את כל השילוח בעצמן בשירות פרימיום מהיר מדלת לדלת ואילו דואר ישראל מטפלת בו רק בתחומי מדינת ישראל וגם כאשר מדובר במשלוח רגיל ואיטי, כמו כן היא גם מייצגת את מדינת ישראל באיגוד הדואר העולמי.