היתרשמות מונו בלוקים מנורות: Manley 100 והיתחדשות קטנה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 342

שליחה

אחי הנמר,
עוד מעט לא נשארת לך רצפה בחדר, ותצטרך לקפוץ ממפתן הדלת ישר על המיטה (טוב, תכונות חתוליות יש לך) :)

כמו שאני רואה את זה, משהו היה צריך להיות הראשון להקנות.
אם זה היה פאוור --> היית צריך למצוא לו קדם-מגבר מתאים, ומן הסתם חלק מהגמישות הייתה אובדת כי לא כל השילובים היו מתאימים. (ובכלל איך היית בוחן אותו ללא הקדם-מגבר)
אם זה (וזה אכן) קדם-מגבר --> אז צריך לחפש פאוור, ושוב הגמישות נפגעת.
יכולת לקנות בו בזמן את שני הרכיבים --> אבל אז היית צריך למצא סוחר שמחזיק שילוב מספיק טוב, ועל אחת כמה וכמה הגמישות והמבחר היו מצטמצמים.

בקיצור מרגע שהחלטת ללכת על קדם-מגבר ופאוור נפרדים, היית צריך להתחיל איפשהו (וקדם-מגבר היא ההתחלה הנכונה בעיניי).(Y)

אישית, אני בעד גישת האינטגרייטד, בעיקר מהסיבה הזו (של שילובי רכיבים), וזה הכיוון שלי.

אז תרגיש טוב עם מה שעשית, ת'חדש ותהנה, ומקסימום תמיד יש לוחות יד-שנייה (זה גם חלק מהתחביב) :wink:
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי

שליחה

תתחדש.

היות והגעת לרמה הרבה מעל בסיס במחינת הציוד - אני ממליץ לך בחום להתחיל סבב ביקורים אצל חברים עם מערכות "רציניות" (לא יודע איך להגדיר את זה בדיוק) או סאונד טוב במיוחד.

מטרה לשמוע ולספוג.

מה שאני למדתי ככל שמתקדמים צריך לפתוח עופקים ולוקח זמן "להתחנך".
אז יותר קל להחליט מה טוב יותר עבורך ולעשות את הבחירה.

תתחדש ותיהנה.

נמר פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772

שליחה

אלעד תודה גם אני חושב שזה היה צעד נכון בשבילי.

גנאדי אתה צודק .. אז מתי אני בא אלייך לשמוע את המערכת?? :wink:
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי

שליחה

בוא נתאם.

אני יודע שאצלי תרגיש כמו בעבודה אחרי שתראה את הרמקולים :lol:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”