זהו החלטתי להלחם בנושא הזה דיי מספיק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
להגיד על רינו לא מפותח....
חבל, הבן אדם מגיע אליך הביתה
חבל, הבן אדם מגיע אליך הביתה
לפני שנה וחצי רכשתי מסך טושיבה 37" החדר הדירה הקודמת היה יותר רחב מהחדשה ואבא שלי שאל אותי לא מסך ענק מידי? אל תשכח שהחדר החדש שלך יהיה יותר צר (צפייה של 2 מטר) אמרתי לו ממש לא יהיה לי אפקט יותר קולנועי ואני אהנה יותר, ואכן עברנו לדירה חדשה לפני כמעט שנה והאמת - איני מצטער ואני מאוד נהנה מ37" גם חשבתי כאשר אצא מבית ההורים ולא יהיה לי ישר כסף לTV בסלון זו תוכל להיות הTV שלי..... חומר למחשבה
פרנקי אחי מי שחושב שכתבת את זה ממקום של התנשאות כנראה לא הבין אותך, ובטח שלא מכיר אותך
ובקשר לנושא,
מסכים איתך! הגודל כן קובע וגם אני עם מסך 104", ונהנה לראות גם ערוץ 2 ממרחק של בערך 3 מטר.
אם היה לי מקום, זה היה ברגע גודל ל130+
Rino,
איזה קרנף
אתה נראה כאילו בתלת מימד 
ובקשר לנושא,
מסכים איתך! הגודל כן קובע וגם אני עם מסך 104", ונהנה לראות גם ערוץ 2 ממרחק של בערך 3 מטר.
אם היה לי מקום, זה היה ברגע גודל ל130+
Rino,
איזה קרנף
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
באבא שלי אוהב אותך באביgro111 כתב:פרנקי אחי מי שחושב שכתבת את זה ממקום של התנשאות כנראה לא הבין אותך, ובטח שלא מכיר אותך![]()
ובקשר לנושא,
אם היה לי מקום, זה היה ברגע גודל ל130+![]()
Rino,
איזה קרנףאתה נראה כאילו בתלת מימד
...
המלחמה הוכרעה מזמן
רק שיש כאלה כמו החיילים היפנים שמסתובבים 70 שנה בג'ונגל ולא יודעים את זה
גודל גודל תרדוף.
גם בערוץ 2, ואפילו בהקלטות DIVX ישנות...
כתבתי פה לפני כמה שבועות
http://hometheater.co.il/vt124660
גודל גודל תרדוף.
גם בערוץ 2, ואפילו בהקלטות DIVX ישנות...
כתבתי פה לפני כמה שבועות
http://hometheater.co.il/vt124660
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
פרנקי,
מקריאה בפורום אפשר להגיד עליך הכל חוץ מזה שאתה מתנשא.
אני אומר ימותו כל הקנאים ואם יש לך אפשרות לרכוש 65'' לך על זה ... ברור שהכל עניין של תקציב.. אני רכשתי לאחרונה את ה-EX500 של סוני בגודל 46'' ואם הייתי יכול ללכת על ה-55'' הייתי הולך על זה מבלי לחשוב פעמיים.... הגודל אכן קובע
שיהיה בהצלחה בדייט של חברי הפורום...
מקריאה בפורום אפשר להגיד עליך הכל חוץ מזה שאתה מתנשא.
אני אומר ימותו כל הקנאים ואם יש לך אפשרות לרכוש 65'' לך על זה ... ברור שהכל עניין של תקציב.. אני רכשתי לאחרונה את ה-EX500 של סוני בגודל 46'' ואם הייתי יכול ללכת על ה-55'' הייתי הולך על זה מבלי לחשוב פעמיים.... הגודל אכן קובע
שיהיה בהצלחה בדייט של חברי הפורום...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
היי פרנקי,
כידוע לך לאחרונה רכשתי מסך 50".
כמובן שאם אני יבנה חדר קולנוע בייתי אני יעדיף מקרן עם מסך כמה שיותר גדול. אבל למסך הראשי בבית אשר ממוקם בסלון בהחלט מספיק לי 50". כאשר ראיתי את אותו דגם ב 58", לא נהנתי לראות ערוצים. התמונה היתה מפוקסלת ומרוחה.
אחרי הכל מדובר במסך לסלון. מה אני צריך שהילדים שלי יראו דורה בגודל טבעי? (ויקומו בליליה עם סיוטים מהפרצופים של בוץ
).
כאשר אני משכיב את הצ'ופצ'יקים לישון, ורואה סרט FHD לבד אז אני מקרב את הספה למרחק 2.5 מ' מהמסך ונהנה. יותר קרוב מזה, גם ב HD התמונה לא נראת טוב.
ובסופו של דבר, יחי ה VT 65"
כידוע לך לאחרונה רכשתי מסך 50".
כמובן שאם אני יבנה חדר קולנוע בייתי אני יעדיף מקרן עם מסך כמה שיותר גדול. אבל למסך הראשי בבית אשר ממוקם בסלון בהחלט מספיק לי 50". כאשר ראיתי את אותו דגם ב 58", לא נהנתי לראות ערוצים. התמונה היתה מפוקסלת ומרוחה.
אחרי הכל מדובר במסך לסלון. מה אני צריך שהילדים שלי יראו דורה בגודל טבעי? (ויקומו בליליה עם סיוטים מהפרצופים של בוץ
כאשר אני משכיב את הצ'ופצ'יקים לישון, ורואה סרט FHD לבד אז אני מקרב את הספה למרחק 2.5 מ' מהמסך ונהנה. יותר קרוב מזה, גם ב HD התמונה לא נראת טוב.
ובסופו של דבר, יחי ה VT 65"
כל עוד תקנה לה את הנעליים/תכשיט שהיא כל כך רוצה, אז כןקרוקס44 כתב:בכל הדיון אני חושב ששכחתם את עניין הגודל,של המסך כמובן
אתם חושבים שכל גברת תאפשר להתקין מסך יותר גדול מהתמןנה שהיא ציירה/רכשה/ירשה?...
חוץ מזה הן מקבלות את ההחלטה על רוב הקירות בבית... הקיר הקידמי בסלון הוא שלנו
על מה אתם מדברים !
הייתי צריך לעבוד קשה מאד בשכנוע המנכ"לית שאנחנו צריכים פלזמה 42 אינץ ולא 37 למרחק 3 מטר (לפני 5 שנים)
היום עם ה-HD אני עובד קשה מאד מאד (ועדין ללא הצלחה) על 50 אינץ במקום 46 של פנסוניק (שלא התלהבתי)
אני ממש מקנא בכל ה-58, 65, 103 וכו... כי אם זה היה תלוי רק בי אז כמה שיותר גדול!!!
רציני: התקציב כן קובע לצערי
המלצות לשכנוע יש?????
המשך יום טוב

הייתי צריך לעבוד קשה מאד בשכנוע המנכ"לית שאנחנו צריכים פלזמה 42 אינץ ולא 37 למרחק 3 מטר (לפני 5 שנים)
היום עם ה-HD אני עובד קשה מאד מאד (ועדין ללא הצלחה) על 50 אינץ במקום 46 של פנסוניק (שלא התלהבתי)
אני ממש מקנא בכל ה-58, 65, 103 וכו... כי אם זה היה תלוי רק בי אז כמה שיותר גדול!!!
רציני: התקציב כן קובע לצערי
המלצות לשכנוע יש?????
המשך יום טוב
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מסכים לגמרי!!
לפני שנתיים-שלוש קיבלתי טלויזיה 50" מהישנות של פעם (מקרן אחורי)
אפילו שהתמונה הייתה פחות איכותית מCRT רגילה העדפתי אותה על הסוני 25" שהייתה לי בזמנו.
המרחק בקושי היה 3 מטר.
לי היה תענוג.
לכל השאר - לא מעניין אותי, זה הבית שלי!
האישה לא מתווכחת בתחום הזה, כמו שאני לא מחליט KMIX או KITCHEN CHEF.
אפילו שהתמונה הייתה פחות איכותית מCRT רגילה העדפתי אותה על הסוני 25" שהייתה לי בזמנו.
המרחק בקושי היה 3 מטר.
לי היה תענוג.
האישה לא מתווכחת בתחום הזה, כמו שאני לא מחליט KMIX או KITCHEN CHEF.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
צודק באלף אחוז!!tvholic כתב:מסכים לגמרי!!
המרחק בקושי היה 3 מטר.
לי היה תענוג.
האישה לא מתווכחת בתחום הזה, כמו שאני לא מחליט KMIX או KITCHEN CHEF....
האישה תחליט לגבי הכל למעט.... הדברים הקטנים (או שמא צריך לומר גדולים) שעושים לנו טוב...
אם לא קוראים את השרשור המשפט הזה נשמע רע מאוד...
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מסכים עם כל מה שנאמר פה ש-מה שיותר גדול יותר טוב.
לי יש מקרן 90" HDR וכרגע טלויזיה 29" רגילה שבקרוב תוחלף ל-50" (כנראה V20)
אין לי ספק שאם היה לי יותר כסף שמאפשר לי להשקיע יותר (ולא להרגיש שאני מפסיד במקום אחר) אז הייתי קונה עוד יותר גדול - כמובן ללא ירידה באיכות בכדי לא לראות את הפשלות של השידור בגדול יותר.
עם זאת, כבר היום יש לי התלבטות - לכשתהיה לי ה-50" האם לשחק PS3 ב-FHD ב-50 או אולי HDR ב-90". ושלא תהיה לכם טעות - היום, כשאני משחק PS3 אני יושב מול מסך 90" על כסא במרחק 2.5 מטר וזה פשוט "א ח ל ה".
לגבי סרטים - אין לי ספק שה-90" ישלוט כי במקרה של סרטים והכל מכובה אין כמו מסך קולנוע (טוב, כמעט כמו קולנוע)
לי יש מקרן 90" HDR וכרגע טלויזיה 29" רגילה שבקרוב תוחלף ל-50" (כנראה V20)
אין לי ספק שאם היה לי יותר כסף שמאפשר לי להשקיע יותר (ולא להרגיש שאני מפסיד במקום אחר) אז הייתי קונה עוד יותר גדול - כמובן ללא ירידה באיכות בכדי לא לראות את הפשלות של השידור בגדול יותר.
עם זאת, כבר היום יש לי התלבטות - לכשתהיה לי ה-50" האם לשחק PS3 ב-FHD ב-50 או אולי HDR ב-90". ושלא תהיה לכם טעות - היום, כשאני משחק PS3 אני יושב מול מסך 90" על כסא במרחק 2.5 מטר וזה פשוט "א ח ל ה".
לגבי סרטים - אין לי ספק שה-90" ישלוט כי במקרה של סרטים והכל מכובה אין כמו מסך קולנוע (טוב, כמעט כמו קולנוע)
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab