אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
האם 25K$ השקעה ברמקולים, לא ייתנו לו קפיצת מדרגה רצינית יותר?
ואפילו אם הוא חושב שתהיה קפיצת מדרגה רצינית, אולי שילוב של שניהם?
זה מה שאאני הייתי עושה.
aloni, י.לוי,
אתם יודעים טוב מאוד לסיבה שלי להיות "קשוח" במקרה הזה ובמיוחד לאור הסמיכות לשירשור של איתמר בנוגע למקור ב-20K ש"ח.
אין בעיה "לצחוק" עם השואל/אנשים שכותבים, הבעיה שלי היא כצוחקים על מישהו....
audiofreak כתב:אותנו פה ליעוץ, שישאל בdigital asylum
...
1. לא הבנתי מה אתה רומז לגבי הרמה של האתר.
2. אם אנחנו לא מסוגלים לתת עזרה בתחום הזה, מה הגבול שכן?
3. האם יכול להיות מצב, שזה אדם שבכלל לא גולש בפורומים אבל יש לו חברים שכן?
4. הערה כמו שלך מאוד פוגעת, בי לפחות. זה כמו שאגיד בפעם הבאה שמישהו ישאל על יבואן/חנות רצינית לא לפנות אליך אלא רק לטופ-אודיו ומעלה למשל....
audiofreak כתב:אותנו פה ליעוץ, שישאל בdigital asylum
...
1. לא הבנתי מה אתה רומז לגבי הרמה של האתר.
2. אם אנחנו לא מסוגלים לתת עזרה בתחום הזה, מה הגבול שכן?
3. האם יכול להיות מצב, שזה אדם שבכלל לא גולש בפורומים אבל יש לו חברים שכן?
4. הערה כמו שלך מאוד פוגעת, בי לפחות. זה כמו שאגיד בפעם הבאה שמישהו ישאל על יבואן/חנות רצינית לא לפנות אליך אלא רק לטופ-אודיו ומעלה למשל....
...
מרטין,
ערן התכוון שאין בפורום הזה כותבים עם קומפקט דיסק במחיר כזה. לכן, אף אחד לא ממש יכול לתת המלצה אובייקטיבית (מסכים איתו).
לדעתי, שאר הציוד לא מצדיק מקור שמע במחיר כזה. אני מסכים איתך ששוה להחליף רמקולים, לפני מקור שמע.
מי שרוצה להוציא כל כך הרבה כסף על מוצר אחד יודע מה הוא רוצה מעצמו.
יואב לא שאל את השאלה בפורום השכן בו הוא פעיל מאוד וסיבותיו עימו.
תומר,
זה שאין אנשים שכותבים פה עם ציוד כזה, לא אומר שאין פה אנשים ששמעו ציוד כזה (אתה אחד למשל).
כמו שאמרתי, אני נותן אמון אוטומאטית לכולם, כל מי שאני פוגש מקבל אצלי אוטומאטית אמינות מלאה, פעם אחת שאותו אדם ייפשל אצלי, והוא לא יידע מאיפה זה בא לו.
אני לא רומז כלום לגבי ההודעה של יואב, אלא מסביר את מדיניות החוץ שלי כמענה לרמיזות פה....
MartinHSabag כתב:תומר,
זה שאין אנשים שכותבים פה עם ציוד כזה, לא אומר שאין פה אנשים ששמעו ציוד כזה (אתה אחד למשל).
כמו שאמרתי, אני נותן אמון אוטומאטית לכולם, כל מי שאני פוגש מקבל אצלי אוטומאטית אמינות מלאה, פעם אחת שאותו אדם ייפשל אצלי, והוא לא יידע מאיפה זה בא לו.
אני לא רומז כלום לגבי ההודעה של יואב, אלא מסביר את מדיניות החוץ שלי כמענה לרמיזות פה....
...
מסכים איתך לכל מילה
אבל .....
אני עדיין חושב שכל השרשור הזה הוא גימיק ויהיה קשה מאוד לשכנע אותי אחרת .
מה שהתחיל כשרשור סתלבט הפך להיות כבד מידי ולטעמי לא בצדק.
אני באמת חושב שיש יציאה מפרופורציות אדם שמעוניין להשקיע 25K$ על CDP יכול להתקשר ליבואנים ולהריץ אותם בלי סוף עד שיקבל החלטה.
...
מסכים איתך לכל מילה
אבל .....
אני עדיין חושב שכל השרשור הזה הוא גימיק ויהיה קשה מאוד לשכנע אותי אחרת .
מה שהתחיל כשרשור סתלבט הפך להיות כבד מידי ולטעמי לא בצדק.
אני באמת חושב שיש יציאה מפרופורציות אדם שמעוניין להשקיע 25K$ על CDP יכול להתקשר ליבואנים ולהריץ אותם בלי סוף עד שיקבל החלטה.
...
לא מבין מה הבעיה שלך עם השאלה ששאלתי?
אתה מתעלם ממילה אחת קטנה והיא "עד". זה אומר שקומפקט ב- 10000$ גם יכול להוות המלצה. מה בדיוק לא מסתדר לך ?
...
מרטין,
...שמעתי הרבה פעמים קומפקט דיסקים בסכום כזה. למעט ה- Krell KPS 25Sc, שהיה ברשותי כשנתיים, בכל שאר הפעמים שמעתי set up שלם, שלא הכרתי בצורה יסודית. כאשר שומעים מערכת שלמה, קשה להחליט כיצד נשמע כל רכיב בנפרד.
...
מרטין,
...שמעתי הרבה פעמים קומפקט דיסקים בסכום כזה. למעט ה- Krell KPS 25Sc, שהיה ברשותי כשנתיים, בכל שאר הפעמים שמעתי set up שלם, שלא הכרתי בצורה יסודית. כאשר שומעים מערכת שלמה, קשה להחליט כיצד נשמע כל רכיב בנפרד.
תומר
...
בדיוק.
וגם יש הבדל גדול בין לשמוע רבע שעה ולשמוע כמה שבועות בבית.............
לא אישית אין ספק שבפורומים גדולים בחול יש יותר אנשים שיש להם יותר ניסיון אם יותר נגנים יקרים.