החלטתי ללכת על פתרון של מכשיר ו NAS
ה readynas duo של net gear נראה לי עושה את העבודה.
למישהו יש נסיון איתו?
יורד מהגדר- עזרו לי לבחור מזרימדיה
-
ran30
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
-
ran30
-
- חבר פעיל מאוד

שתי שאלות, הפשוטה מה זה NMT. צ'יפ? FW ? איזה נגנים הם נגני NMT?
האם ל TVIX 66XX יש JB סביר, והאם ה JB עובד כשהמכשיר עובד עם תכנים מה HDD הפנימי?
האם ל TVIX 66XX יש JB סביר, והאם ה JB עובד כשהמכשיר עובד עם תכנים מה HDD הפנימי?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
הפופקורנים הם הבולטים בחבורת ה-NMT (גם HDX ועוד...) והם מבוססים על צ'יפ של סיגמא.
מכשירי ה-DVICO, כמו האקסטרימרים וה-POHD מבוססים על צ'יפ של רילטק.
ל-DVICO יש פיתרון JB, אבל הוא תלוי מחשב ולא נחשב ל-JB עצמאי. אצל האקסטרימר תוכל למצוא JB מובנה, אך הוא כרגע מתפקד באופן חלקי ויש בו לא מעט בעיות. אצל הפופקורנים תמצא את מגוון פתרונות ה-JB הגדול ביותר, החל מ-YAMJ (תלוי מחשב), בנוסף ל-JB עצמאי ו-JB מובנה שיצא בגרסת בטא.
מכשירי ה-DVICO, כמו האקסטרימרים וה-POHD מבוססים על צ'יפ של רילטק.
ל-DVICO יש פיתרון JB, אבל הוא תלוי מחשב ולא נחשב ל-JB עצמאי. אצל האקסטרימר תוכל למצוא JB מובנה, אך הוא כרגע מתפקד באופן חלקי ויש בו לא מעט בעיות. אצל הפופקורנים תמצא את מגוון פתרונות ה-JB הגדול ביותר, החל מ-YAMJ (תלוי מחשב), בנוסף ל-JB עצמאי ו-JB מובנה שיצא בגרסת בטא.
-
ran30
-
- חבר פעיל מאוד

אז תכלס אם בא לי מכשיר עם HDD פנימי שיהיה עצמאי, וגם שיפעיל JB נורמלי, אני זקוק לאחת מגרסאות הפופקורן?
-
ran30
-
- חבר פעיל מאוד

או שאני מפספס כאן משהו
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
כרגע כן, לשם השוואה ה-JB המובנה שיצא לאקסטרימר לא יציב, לא תומך בסדרות ומושך מידע מ-TMDB. ה-JB של פופקורן תומך בסרטים ובסדרות ומושך מידע מ-IMDB.
דרך אגב, יהיה מעניין לראות את התפקוד של ה-JB של בוקסי (אבל אין בו מקום לדיסק פנימי כמו שרצית).
דרך אגב, יהיה מעניין לראות את התפקוד של ה-JB של בוקסי (אבל אין בו מקום לדיסק פנימי כמו שרצית).
-
ran30
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, אז אחרי ההתבעסות מכך שה TVIX לא יודע להציג JB בצורה עצמאית וטובה,
וכנראה שהפופוקורן יעשה את זה הרבה יותר טוב,
מה לגבי הפופקורן. מה ההבדלים העיקריים בין ה A-200 ו ה c-200?
וכנראה שהפופוקורן יעשה את זה הרבה יותר טוב,
מה לגבי הפופקורן. מה ההבדלים העיקריים בין ה A-200 ו ה c-200?