הכה את המומחה... שאלו אותנו על מסכים דקים
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
יוזמה ברוכה!
מצטרף להמלצות בנושא הכיול הרצוי למסכים/ דגמים נפוצים.
מצטרף להמלצות בנושא הכיול הרצוי למסכים/ דגמים נפוצים.
- maor404
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
יש מתלה מכבלים,שאיתם אתה יכול להגיע למרחק מאוד מאוד מצומצם מהקיר. תבדוק בחנויות מתחמחות או ברשתות השיווק.kingikra כתב:אני חשבתי שיש רק סוג אחד. כמה סוגי מיתלים על קיר יש?maor404 כתב:איזה סוג של מתלה?kingikra כתב:שאלה ששאלתי פה הרבה בפורום:
מה המרחק מהקיר של מתלה פלוס מסך דק במיוחד?......
שורה תחתונה, כדי לא להפוך את הדיון הזה לארוך ומיגע. מסך המקרן שלי תלוי 11 ס"מ מהקיר. האם מסך דק במיוחד + מתלה כלשהו, לא יעברו את 11 הס"מ האלה?
תודה...
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
נא למחוק ההודעה - פורסמה בשירשור חדש
תודה.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 15/10/2010 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
המטרה היא להעלות שאלות באתר שמתאימות למאמר. אם יש שאלות ספיציפיות עדיף שרשור יעודי.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
וואלה? עד כדי כך המרחק שיש לי בעייתי? מתלה קיר סטנדרטי עם מסך דק במיוחד לא יעבוד?maor404 כתב:יש מתלה מכבלים,שאיתם אתה יכול להגיע למרחק מאוד מאוד מצומצם מהקיר. תבדוק בחנויות מתחמחות או ברשתות השיווק.kingikra כתב:אני חשבתי שיש רק סוג אחד. כמה סוגי מיתלים על קיר יש?maor404 כתב:איזה סוג של מתלה?kingikra כתב:שאלה ששאלתי פה הרבה בפורום:
מה המרחק מהקיר של מתלה פלוס מסך דק במיוחד?......
שורה תחתונה, כדי לא להפוך את הדיון הזה לארוך ומיגע. מסך המקרן שלי תלוי 11 ס"מ מהקיר. האם מסך דק במיוחד + מתלה כלשהו, לא יעברו את 11 הס"מ האלה?
תודה......
תודה
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
השוואה מהירה בין מסכים שיודעים לעבוד טוב עם השידורים הדיגיטליים בארץ (תמיכה בEPG בעברית, תמיכה בפורמט אודיו כמו שצריך שאם אני זוכר נכון היו טלויזיות שהיו להן בעיה עם זה) תהיה מבורכת.
- maor404
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
שאלות שחוזרות על עצמן בפורום -
באיזה גובה לתלות את המסך? סוגי מתקנים ותליה.
באיזה גובה לתלות את המסך? סוגי מתקנים ותליה.
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אולי לא כחלק מהמאמר, אלא כנספח - רשימה מרוכזת מתעדכנת של דגמים "מומלצים" - חברות, דגמים, תכונות בולטות...
אחרי שקניתי מסך, "נחתי" לאיזה שנה וחצי, שזה המון זמן במונחי מסכים.
השאלה "איזה מסך כדאי לי לקנות" נראית לא לעניין אחרי כל כך הרבה זמן ושרשורים, אבל ריכוז המידע יתן אפשרות נגישה להתעדכן.
אחרי שקניתי מסך, "נחתי" לאיזה שנה וחצי, שזה המון זמן במונחי מסכים.
השאלה "איזה מסך כדאי לי לקנות" נראית לא לעניין אחרי כל כך הרבה זמן ושרשורים, אבל ריכוז המידע יתן אפשרות נגישה להתעדכן.
ערן