HTPC שהדרייברים לכל הרכיבים יהיו מתאימים למדיה סנטר מבוססת לינוקס
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
הכל רשום שם.
Intel ATOM N330
Intel ATOM N330
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אופס
חמור מאוד. הזמנתי כזה והוספתי מעבד לחבילה. צריך מהר לבטל.
תודה
חמור מאוד. הזמנתי כזה והוספתי מעבד לחבילה. צריך מהר לבטל.
תודה
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול בשלוף להמליץ על לוח אם עם NVIDIA בגודל קטן?
תודה
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה רע בלוח במפרט מספר 5?
הוא קטן (Mini ITX), כולל במחירו מעבד ובעל כרטיס מסך מובנה של אנוידיה (ה-ION הוא של אנוידיה).
הוא קטן (Mini ITX), כולל במחירו מעבד ובעל כרטיס מסך מובנה של אנוידיה (ה-ION הוא של אנוידיה).
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

המפרט הוא קצת בדיוק מידי מבחינת ביצועים. אני מחפש משהו חזק יותר. אני רוצה שינגן לי כל 1080P. יש לי תקציב כמעט כפול. למה לא לנצל את זה?
דיברתי עכשיו עם החנות שהזמנתי ממנה וזה ממש לא פשוט למצוא לוח אם שיש לו NVIDIA מובנה. הכל שם זה אינטל ואף אחד לא מבטיח לי שתהיה תמיכה בלינוקס.
תודה
דיברתי עכשיו עם החנות שהזמנתי ממנה וזה ממש לא פשוט למצוא לוח אם שיש לו NVIDIA מובנה. הכל שם זה אינטל ואף אחד לא מבטיח לי שתהיה תמיכה בלינוקס.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדוק את לוחות ה-Mini ITX הבאים, שנמכרים בארץ (אין לי מושג לגבי מלאי):
אפשר ללכת על Jetway NC62K-LF - כולל תושבת למעבד AMD וכרטיס מסך אנוידיה 8200. קצת מיושן אבל כולל CUDA לפענוח חומרה של H.264, וכרטיס המסך כמובן מובנה.
עוד אפשרות - לוח מבוסס H55, ה-Gigabyte H55N-USB3 (יש גם את ה- Zotac H55-ITX). תוכל לשים בלוח מעבד Core i3-530 שהוא חזק מאוד (אפשר גם Pentium G6950 שלמרות שמו המטעה הוא מעבד חזק). הלוח אמנם כולל כרטיס מסך מובנה של אינטל (הכולל הכל כולל DXVA ו-HD Audio), אבל אם לא תצליח לתפעל אותו כהלכה בלינוקס, יש לו גם חריץ PCI-Express x16, שתמיד תוכל לשים בו כרטיס מסך נמוך פרופיל של אנוידיה שיחליף את מובנה הלוח אם.
לדעתי האפשרות השנייה טובה יותר.
אפשר ללכת על Jetway NC62K-LF - כולל תושבת למעבד AMD וכרטיס מסך אנוידיה 8200. קצת מיושן אבל כולל CUDA לפענוח חומרה של H.264, וכרטיס המסך כמובן מובנה.
עוד אפשרות - לוח מבוסס H55, ה-Gigabyte H55N-USB3 (יש גם את ה- Zotac H55-ITX). תוכל לשים בלוח מעבד Core i3-530 שהוא חזק מאוד (אפשר גם Pentium G6950 שלמרות שמו המטעה הוא מעבד חזק). הלוח אמנם כולל כרטיס מסך מובנה של אינטל (הכולל הכל כולל DXVA ו-HD Audio), אבל אם לא תצליח לתפעל אותו כהלכה בלינוקס, יש לו גם חריץ PCI-Express x16, שתמיד תוכל לשים בו כרטיס מסך נמוך פרופיל של אנוידיה שיחליף את מובנה הלוח אם.
לדעתי האפשרות השנייה טובה יותר.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש להם במלאי את הג'יגהבייט שהמלצת אבל אם אין לו NVIDIA זה סיכון. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שלא בטוח שנתמך בלינוקס, למה לא לקנות כבר לוח אם בלי כרטיס מסך מובנה ביותר זול ואז להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני זול של NVIDIA?
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה. בעקרון בבית הצלחתי להתקין דרייבר על ה ATI שלי אחרי מאבק קשה. נראה לי אני אלך על ג'יגהבייט עם כרטיס ATI אונבורד וזהו. לא אקח סיכון עם ה INTEL הזה עכשיו.
תודה רבה על כל העזרה
תודה רבה על כל העזרה
- jacker
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
יש לי בבית מחשב HTPC עם לוח של Gigabyte עם כרטיס מסך HD3200 On-Board של AMD
התקנתי עליו לפני שבועיים Kubuntu 10.4 ואני עובד עם XBMC
בהתחלה התקנתי דרייברים קוד פתוח לכרטיס מסך, אך הם עשו בעיות בניגון סרטים.
החלפתי ל- Proprietary Drivers וכעת הכל עובד חלק.
אם הדרייברים עושים לך בעיות אז אני ממליץ לך להתקין את הדרייברים האלו מכאן: http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu ... tion_Guide
אני אישית עשיתי manual install.
התקנתי עליו לפני שבועיים Kubuntu 10.4 ואני עובד עם XBMC
בהתחלה התקנתי דרייברים קוד פתוח לכרטיס מסך, אך הם עשו בעיות בניגון סרטים.
החלפתי ל- Proprietary Drivers וכעת הכל עובד חלק.
אם הדרייברים עושים לך בעיות אז אני ממליץ לך להתקין את הדרייברים האלו מכאן: http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu ... tion_Guide
אני אישית עשיתי manual install.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה