סלקום מפתיעה - משיקה את הסמסונג טאב
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר אירוע השקת המכשיר. המחירים, החבילות וסרטון התנסות ראשונית
אלי חבוש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בדיוק ,לשלם 90 שקל על חבילת גלישה של 2GB באיזה מאה אנחנו חיים ,למה שאני ישלם כזה מחיר מופקע לחבילת גלישה כול כך קטנה כשיש לי בבית אינטרנט מהיר שאני גם ככה משלם עליו .ziv_r כתב:truejoker,
נגלוש ב WIFI....
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 13/10/2010 16:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
קח את זה:theAman כתב:המחיר פורסם, 3204 ש"ח (89X36).
מותנה בהתחייבות לחבילת גלישה של 2GB במחיר של 89 ש"ח לחודש.
כך שבפועל, מחיר המכשיר עם גלישה סלולרית יעלה לנו 6408 ש"ח (בפריסה ל-3 שנים).
http://www.cellcom.co.il/shop/readers/s ... fault.aspx...
http://android.modaco.com/content/andro ... es-shortly
רק 249 פאונד, זמין משבוע הבא...
[left]
Full specs...
* Product Name:
* Product ID: P10AN01
* Processor: Nvidia T20 Tegra 2
* Processor speed: 1GHz
* RAM: 512MB
* ROM: 512MB
* Included microSD Card: 4GB
* Screen resolution: 1024 x 600
* Widescreen: yes
* LED Screen: yes
* WiFi: 802.11bg
* Bluetooth: 2.1 +EDR
* Memory card Reader: microSD card
* Webcam: 1.3 Megapixels
* Touch screen technology: Projective Capacitive
* Multi-touch: 4 fingers
* Built-in 3G broadband SIM card slot: yes
* Battery Type: Li-Polymer
* Number of battery cells: 2
* Battery life :
o Play Audio (LCD off) : 16hr
o Play 1080p Video : 6.5hr
o Stand by : 4 days
* Operating System: Android 2.2 Froyo
* Microphone: yes
* Dimensions: 275mm / 178mm / 13.6mm
* Weight: 700~750g
* Colour: Black
[/left]
Batnun
.
ניתם לקנות את זה מ-EXPANSYS במכירה מוקדמת ב- £552.60 (כולל משלוח- לא כולל מיסים)
אם אני לא טועה המס הוא 16% - אז תוסיפו 500-600 שקל וזה יוצא בערך 3700 - בלי שום התחייבות לאף אחד
http://www.expansys.com/samsung-galaxy- ... gb-201135/
עדיין אני חושב שסמסונג תמחרו את זה גבוה מדי.
במחיר שפוי יותר יש את ה-ARCHOS 70 או Archos 101 שנראים מרשימים (לא כוללים 3G ו-GPS ורזולוציה נמוכה יותר)
אבל זול ביותר מחצי מה-SAMSUNG.
אם אני לא טועה המס הוא 16% - אז תוסיפו 500-600 שקל וזה יוצא בערך 3700 - בלי שום התחייבות לאף אחד
http://www.expansys.com/samsung-galaxy- ... gb-201135/
עדיין אני חושב שסמסונג תמחרו את זה גבוה מדי.
במחיר שפוי יותר יש את ה-ARCHOS 70 או Archos 101 שנראים מרשימים (לא כוללים 3G ו-GPS ורזולוציה נמוכה יותר)
אבל זול ביותר מחצי מה-SAMSUNG.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

כן. זו היתה התחושה. רשמתי במאמר וגם בוידאו.Pavelz כתב:הדפדפן נראה קצת מקרטע לא?...
כמובן שצריך עוד לבדוק יותר לעומק אתרים נוספים, מכשיר אחר, עומס עבודה וכו
אלי חבוש
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
סלקום (ושאר חברות הסלולר) ממשיכה לעשוק את הלקוחות.
חברת T-Mobile האמריקאית מוכרת את המכשיר הנ"ל ב-$399 (1436 ש"ח) עם התחייבות לשנתיים וב-$599 (2156 ש"ח) ללא כל התחייבות.
בנוסף לקוח המוכן לשלם את הסכום המנופח בסלקום הוא מחוייב גם להוציא סכום מופקע נוסף בסך של 89 ש"ח וזאת גם אם כבר קיימת לו חבילת נתונים...
חברת T-Mobile האמריקאית מוכרת את המכשיר הנ"ל ב-$399 (1436 ש"ח) עם התחייבות לשנתיים וב-$599 (2156 ש"ח) ללא כל התחייבות.
בנוסף לקוח המוכן לשלם את הסכום המנופח בסלקום הוא מחוייב גם להוציא סכום מופקע נוסף בסך של 89 ש"ח וזאת גם אם כבר קיימת לו חבילת נתונים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
שימו לב שזה מציג את האתר ב-100%, כולל פרסומות פלאש. אני מניח שזה מה שמאיט מאוד את הדפדפן. יש דרך זריזה לבטל או להפעיל פלאש?
העברית ממש יפה! המחיר באמת מרתיע מאוד
ה-DLNA (כלומר ALL SHARE) נראה מרשים.
בכלל, נראה שהם ליטשו אותו לא מעט מאז ששיחקנו איתו ב- IFA.
אני מבין שאין לו אפשרות לשיחות רגילות בלי אוזניה כלשהי, נכון?
הממשק של מרבית האפליקציות נראה כמעט זהה לממשק של אפל במקומות רבים.
המכשיר נראה מלוטש ביותר, השאלה כמה זמן בטריה יש לו לאור כל הכח הזה שיש לו.
מבחינה פונקציונלית, נראה שהאייפד כרגע הלך לפינה להתביייש פשוט. לא יאמן כמה דחסו לתוך המכשיר הזה!
מבחינה פונקציונלית, נראה שהאייפד כרגע הלך לפינה להתביייש פשוט. לא יאמן כמה דחסו לתוך המכשיר הזה!
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

לגבי האיטיות, אני מאמין שזה לא ישאר ככה או שזה תלוי הגדרות.oferlaor כתב:שימו לב שזה מציג את האתר ב-100%, כולל פרסומות פלאש. אני מניח שזה מה שמאיט מאוד את הדפדפן. יש דרך זריזה לבטל או להפעיל פלאש?
מבחינה פונקציונלית, נראה שהאייפד כרגע הלך לפינה להתביייש פשוט. לא יאמן כמה דחסו לתוך המכשיר הזה!...
לגבי שיחות טלפון - ניתן לדבר גם ללא אוזניה, אבל הצד השני נשמע ברמקול.
אלי חבוש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
השאלה היא למה בכלל צריך את סלקום באמצע? מדוע אי אפשר להיכנס לחנות מחשבים או אתר של חנות מכוונת ולרכוש אותו ישירות.
הרי אין כאן שאלה אמיתית של סבסוד אם גם במחיר המלא הלקוח עדיין מחוייב לרכוש חבילת גלישה חודשית. מדוע סמסונג ישראל החליטו להינעל על קונספציה של מכירת המכשיר דרך אפיקים של ספקיות סלולאר כאשר זה מהלך שבו ברור שיקרעו ללקוחות את הצורה?
הרי אין כאן שאלה אמיתית של סבסוד אם גם במחיר המלא הלקוח עדיין מחוייב לרכוש חבילת גלישה חודשית. מדוע סמסונג ישראל החליטו להינעל על קונספציה של מכירת המכשיר דרך אפיקים של ספקיות סלולאר כאשר זה מהלך שבו ברור שיקרעו ללקוחות את הצורה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לא מבין אותו, בתור בעלים של iPad...
לא ברור לי איך אנדרואיד עד היום לא מצליחה להגיע למצב שה SCROLING בגלישה יהיה חלק כמו ב iOSים, זה עדיין נראה ומרגיש choppy כזה.
FLASH, לא תודה, גורם לגלישה להאט ולפעמים לקריסת דפדפנים, לא רוצה לראות פרסומות ומשחקי פלאש לא עושים לי את זה, יש מלאי מספיק גדול של משחקים "כמו שצריך"
שימוש של ה TAB בתור טלפון ראשי זה דבר הזוי, אתה לא תצא עם החבר'ה לבירה עם הדבר הזה איתך, לים ?, חוץ מלכנס גיקים או ביום יום לעבודה עם אוזניה לא רואה בזה שום יתרון על פני טאבלטים אחרים ללא יכולות שיחה.
והדבר הכי מעצבן, צריך לירות במי שמעצב לסמסנוג את ה TOUCHWIZ !, צבעים מזעזעים, גרפיקה מכוערת ובכלל אווירה של "זול", תאמת עדיין לא ראיתי שום מכשיר אנדרואיד שיודע לתת הרגשה כל כך נקיה ונכונה כמו במכשירים עם iOS, זה תמיד מרגיש בוסרי, כאילו העיצוב בבטא תמידית.
בכל אופן, לא מכשיר שהייתי מחליף אותו ב iPAD, אפילו לא קרוב.
לא ברור לי איך אנדרואיד עד היום לא מצליחה להגיע למצב שה SCROLING בגלישה יהיה חלק כמו ב iOSים, זה עדיין נראה ומרגיש choppy כזה.
FLASH, לא תודה, גורם לגלישה להאט ולפעמים לקריסת דפדפנים, לא רוצה לראות פרסומות ומשחקי פלאש לא עושים לי את זה, יש מלאי מספיק גדול של משחקים "כמו שצריך"
שימוש של ה TAB בתור טלפון ראשי זה דבר הזוי, אתה לא תצא עם החבר'ה לבירה עם הדבר הזה איתך, לים ?, חוץ מלכנס גיקים או ביום יום לעבודה עם אוזניה לא רואה בזה שום יתרון על פני טאבלטים אחרים ללא יכולות שיחה.
והדבר הכי מעצבן, צריך לירות במי שמעצב לסמסנוג את ה TOUCHWIZ !, צבעים מזעזעים, גרפיקה מכוערת ובכלל אווירה של "זול", תאמת עדיין לא ראיתי שום מכשיר אנדרואיד שיודע לתת הרגשה כל כך נקיה ונכונה כמו במכשירים עם iOS, זה תמיד מרגיש בוסרי, כאילו העיצוב בבטא תמידית.
בכל אופן, לא מכשיר שהייתי מחליף אותו ב iPAD, אפילו לא קרוב.
שי
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה אומנם נראה די רע אבל מכאן ולהסיק מסקנות גורפות על תפקודה של מערכת הפעלה שמתפרסת על מאות מכשירים שונים זה קצת לא הגיוני. אני עם ה htc magic המצ''וקמק שלי גולש בצורה חלקה גם באתר הזה אז תהיה בטוח שכל הבהמות עם מעבדי גיגה הרץ וצפונה עובדים בצורה חלקה גם כןShayosef כתב:לא מבין אותו, בתור בעלים של iPad...
....
Need more cowbell
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הגעתי למסקנות שלי מתוך ניסיון של כמה מכשירים מבוססי אנדרואיד (חלקם "בהמות" גיגה הרץ..) , הכל כמובן באופן יחסי למתחרים, iOS במקרה הזה.Pavelz כתב:זה אומנם נראה די רע אבל מכאן ולהסיק מסקנות גורפות על תפקודה של מערכת הפעלה שמתפרסת על מאות מכשירים שונים זה קצת לא הגיוני. אני עם ה htc magic המצ''וקמק שלי גולש בצורה חלקה גם באתר הזה אז תהיה בטוח שכל הבהמות עם מעבדי גיגה הרץ וצפונה עובדים בצורה חלקה גם כןShayosef כתב:לא מבין אותו, בתור בעלים של iPad...
.......
שי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
Shayosef,
ואיך אתה צופה בדיוק בתמונות שרק צלמת במצלמה שלך ב-iPad? תן לי להיות יצרתי ולענות:
1. קונה את הסמסונג TAB הנ"ל (או כל מחשב נורמלי אחר).
2. מוציא את כרטיס הזיכרון מהמצלמה.
3. מחבר אותו למחשב שרק קנית.
4. פותח חשבון ב-PicasaWeb/Flicker.
5. מעלה את התמונות לאתר.
6. מדליק את ה-iPad גולש לאתר התמונות וצופה בהנאה מלאה.
אופס שכחתי שפשוט אפשר לחבר את כרטיס הזכרון ל-iPad בשימוש "ממשק מיוחד במינו" שעולה XX$...
ואיך אתה צופה בדיוק בתמונות שרק צלמת במצלמה שלך ב-iPad? תן לי להיות יצרתי ולענות:
1. קונה את הסמסונג TAB הנ"ל (או כל מחשב נורמלי אחר).
2. מוציא את כרטיס הזיכרון מהמצלמה.
3. מחבר אותו למחשב שרק קנית.
4. פותח חשבון ב-PicasaWeb/Flicker.
5. מעלה את התמונות לאתר.
6. מדליק את ה-iPad גולש לאתר התמונות וצופה בהנאה מלאה.
אופס שכחתי שפשוט אפשר לחבר את כרטיס הזכרון ל-iPad בשימוש "ממשק מיוחד במינו" שעולה XX$...