טמפרטורת כוננים קשיחים
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
זה חיבור של פלופי...
אני חושב שניתן לקנות מפצלים
אבל עם ספק כמו שלך כבר הייתי משקיע וקונה SEASONIC
אני חושב שניתן לקנות מפצלים
אבל עם ספק כמו שלך כבר הייתי משקיע וקונה SEASONIC
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
1. אם המאוורר בא בחיבור 3 פין אתה מחבר אותו פשוט ישירות ללוח
2. אני גם ככה רואה מהתמונה בעמוד הקודם שיש לך שם סיוט בכבלים, חושב שהזנחת כמה מהם כי לא חושב שחיסלת את כל החיבורים שיש לך
3. במקרה הכי גרוע הולך וקונה מתאם מולקס לSATA שנראה ככה (למטה) ומחבר במקום מתאם שיש לך שם (לפי התמונה)

2. אני גם ככה רואה מהתמונה בעמוד הקודם שיש לך שם סיוט בכבלים, חושב שהזנחת כמה מהם כי לא חושב שחיסלת את כל החיבורים שיש לך
3. במקרה הכי גרוע הולך וקונה מתאם מולקס לSATA שנראה ככה (למטה) ומחבר במקום מתאם שיש לך שם (לפי התמונה)

- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
דגש על מקרה הכי גרוע... +1 קניית ספק חדש.iakovl כתב:1. אם המאוורר בא בחיבור 3 פין אתה מחבר אותו פשוט ישירות ללוח
...
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

הוצאה לא קטנה... זה בעיה
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אני לא רואה סיבה להחליף ספק הוא לא עושה לי בעיות, לדעתכם הוא לא מספיק טוב?
מה זה SEASONIC?
לדעתי לא הזנחתי שום כבלים. אני אעלה עוד שנייה תמונה. לדעתי אפשר יהיה לחבר מפצל כזה רק לאחד מהחיבורים מכיוון שהשני הולך גם לכרטיס המסך בחיבור שונה
מה זה SEASONIC?
לדעתי לא הזנחתי שום כבלים. אני אעלה עוד שנייה תמונה. לדעתי אפשר יהיה לחבר מפצל כזה רק לאחד מהחיבורים מכיוון שהשני הולך גם לכרטיס המסך בחיבור שונה
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

SEASONIC היא חברה של ספקים, נחשבת לאחת הטובות היום
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

טוב זאת לא אופציה להוציא עכשיו כסף על ספק חדש כשהישן עוד מתפקד. גם ככה מביאים לי עכשיו נייד מארה''ב
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

[img2=480X400]http://img215.imageshack.us/img215/3759/p6040010.jpg[/img2]
קשה לראות אבל הכבל שאני מחזיק ביד בעצם מתחבר גם לכרטיס המסך בשני כניסות שונות. הכבל השני שנשאר חופשי מגיע מהכונן הקשיח התחתון ושם אני אוכל באמת להחליף עם מפצל לפני החיבור לכונן אם אני מבין נכון
קשה לראות אבל הכבל שאני מחזיק ביד בעצם מתחבר גם לכרטיס המסך בשני כניסות שונות. הכבל השני שנשאר חופשי מגיע מהכונן הקשיח התחתון ושם אני אוכל באמת להחליף עם מפצל לפני החיבור לכונן אם אני מבין נכון
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

התקנתי את המאוורר החדש הוא הגיע אכן עם חיבור ללוח האם עובד מעולה היה קצת יותר קשה להרכיב ממה שחשבתי.
עושה את העבודה מעולה. חום הכוננים ירד לאיזור ה32 מעלות. תודה רבה לכולם
בנוסף קניתי את המפצל שהמלצתם עליו לקראת כונן חדש שמגיע אליי השבוע
עושה את העבודה מעולה. חום הכוננים ירד לאיזור ה32 מעלות. תודה רבה לכולם
בנוסף קניתי את המפצל שהמלצתם עליו לקראת כונן חדש שמגיע אליי השבוע