גם היום יש את העניין הזה. אני קורא על זה מדי פעם.masterblaster כתב:שטויות.
השירשור הזה הוא מלפני 3 שנים.אז המסכים לא יוצרו באירופה.
סנסונג חייבים לרכוש רק דגמים מאירופה.סוף הסיפור....
זיהו סוג פנל בסמסונג C650 מבלי לפתוח את הקופסה ?
אם יש מדבקה על הקופסא, חפש רמזים לנתונים הנ"ל:dazzz כתב:לשאלתי .. יש דרך לדעת את סוג הפנל לפני פתיחת הקופסה ? דרך מספר סידורי או משהוא???...
Example: 46A6AF0C, etc
46 — inches, the screen size
A — panel manufacturer (A = Samsung; D = CMO; L = AUO; I = CPT)
6 — frequency (6 = 50/60 Hz; 1 = 100/120 Hz; 2 = 200/240 Hz)
A — panel (A = AntiGlare; T = TN; U = Ultra Clear)
F — resolution (F = Full HD; H = HD; U = UD)
0 — 1st, 2nd panel and so on (1st = 0; 2nd = 1 ...)
C — backlight unit (C = CCFL; L = LED; E = Edge LED)
Version:
AA - AUO
SQ - SAMSUNG
CN - CMO
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
C0rnFlexC0rnFlex כתב:סלח לי, אבל אם אתה מתכוון לזה שרק ב"מסכי איכות" ניתן לצפות לפאנל של סמסונג אני חושב שאתה מזלזל בצרכנים ובכספם. אם לא לכך התכוונת, אשמח אם תבהיר את עצמך.9000es כתב:C0rnFlexC0rnFlex כתב:משעשע לקרוא את זה אחרי כל ההמלצות שלך על סאמסונג.. מישהו לא עשה שיעורי בית9000es כתב:אין ספק בכלל .......... במידה ומסכי האיכות של סמסונג מגיעים ללא פאנל של סמסונג זה חמור ביותר .![]()
![]()
.
לדרוש סוכמי עתק ולקבל איכות ירודה .
חשוב מאוד יהיה לקבל תשובה מיידית מנציגי מיני ליין ....![]()
סמסונג העולמית עוד לא הגיבה בנושא, אז תרשה לי לפקפק שמסמליין תבוא הישועה....
ותשכיל להבין את התגובה שלי במדוייק אז תבין טוב מאוד שאני די טוב בשעורי בית .......
הבהרה ............. כשחברה או מותג מסויים מקטלג דגם מסויים כדגם מוביל ואיכותי . הוא חייב לתת את כל האיכויות הנדרשות .
כוונתי היא ל c-650 ............... אסור לסמסונג בשום פנים ואופן לשנות איכויות מוצר בשינוי גודל המסך כל עוד מדובר באותו הדגם ........... ושוב אני מתעמק בדגם ה c-650 כל גדלי הדגם חייבים להגיע עם אותו סוג פאנל
לרגע לא התכוונתי ששאר הדגמים של סמסונג אמורים להיות ללא פאנל משובח מבית סמסונג .
כל כוונתי הייתה שאם יש כבר פגיעה ברמת המסכים האיכותיים זה חמור ביותר .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
פאנל של SAMSUNG 46C650
שלום רב,
לאחר השוואה בחנויות וקריאת ביקורות ברשת, אני קרובה לרכישת טלויזיה 46" מסדרה C650 של סמסונג.
קראתי על הגרלת הפאנלים במסכים קטנים יותר. האם גם ב-46" יש בעיה כזו?
האם יש הבדל, מההיבט הנ"ל, בין היבואן הרשמי למתחרים המקבילים?
אודה לאלו מכם אשר רכשו את המסך הזה אם יפרסמו את התגית שבצד ימין של המכשיר ואת שם היבואן. בחנויות לא ניתן לראות את התוית מכיון שהמסכים הגדולים תלויים מאוד גבוה.
מעבר לכך, כל טיפ בנוגע למסך 46C650 יתקבל בשמחה.
- ק.
לאחר השוואה בחנויות וקריאת ביקורות ברשת, אני קרובה לרכישת טלויזיה 46" מסדרה C650 של סמסונג.
קראתי על הגרלת הפאנלים במסכים קטנים יותר. האם גם ב-46" יש בעיה כזו?
האם יש הבדל, מההיבט הנ"ל, בין היבואן הרשמי למתחרים המקבילים?
אודה לאלו מכם אשר רכשו את המסך הזה אם יפרסמו את התגית שבצד ימין של המכשיר ואת שם היבואן. בחנויות לא ניתן לראות את התוית מכיון שהמסכים הגדולים תלויים מאוד גבוה.
מעבר לכך, כל טיפ בנוגע למסך 46C650 יתקבל בשמחה.
- ק.